benim düşüncem düğünden sonra teyzeme gidip gelinliğimi çıkarayım sonra gidelim diyorum ama annem olmaz diyo
Canım perşembe akşm ilk düğünüm olacak sonraki gün foto çekimi sonraki gün yani cmartesi de ikinci dğün olacak canım. Mecbur giyip çıkarcam ki :)2 düğün olcak demiştin dimi? E saç makyaj olcak çıkar giyin çıkar giyin olmaz ki canım
Ohhh sen dert etme en azından göçetmeyeceksınız:)bi ikimiz ankaradayiz ailelerde ankarada memur da degiliz burda kalcaz yani :) atansak bile bakanliklara ataniriz yine ankara yani :)
Canım senin yada sözlünün şuan ikametinim göründüğü yerde nikah kıyılabiliyoBu arada kızlar daha kimseye sormadım intten de araştırmak olmuyo. Siz biliyor musunuz bilmiyorum yine sorayım.Nikahın olacağı yer oturacığın yerde mi olmalı?Sonuçta nüfus cüzdanları değişcek ikametgah falan ben burda nikah bursada düğün yapmak istiyorumda...Burdakilerde beni gelinlikle görsünler diye çünkü kınamda giymek istemiyorum gelinliğimi siz biliyor musunuz?Bursada oturcam ama istanbulda nikahım kıyılıcak böyle birşey olabilir mi?
Bianda para gidiyo neye gidiyo anlayamıyorum. Ayrıca sıkıntılı bir dönemden geçiyorum kızlar. Taciz gibi kötü bir olay yaşadım. Ve karakolluk oldu dava açıyoruz şuan olay hala savcıda ne karar vericek belli değil oda bni bunalttıCanım benim sıkma canını masraf olucak tabii napıcaksın masrafsız olmuyor bu işler neye sıkıldın bu kadar ki?
evet aslında yazmak lazım dı hiçte yazmadım şimdiye kadar nereye ne kadar para harcadığmı aslında yazmak lazım budan sora düzenli yazayımcnm nereye masraf yaptını bir yere yaz sonrada düşün gereklimi diye aldıkların felan doğru söylüyorsun her yere masraf dedin gibi yapacak bir sey
Vardır bi bildiği annelerin :)cnm valla anneler böyle cnm benim ki de olmaz diyor bazı seylere
Canım senin yada sözlünün şuan ikametinim göründüğü yerde nikah kıyılabiliyo
Vardır bi bildiği annelerin :)
Bianda para gidiyo neye gidiyo anlayamıyorum. Ayrıca sıkıntılı bir dönemden geçiyorum kızlar. Taciz gibi kötü bir olay yaşadım. Ve karakolluk oldu dava açıyoruz şuan olay hala savcıda ne karar vericek belli değil oda bni bunalttı
evet aslında yazmak lazım dı hiçte yazmadım şimdiye kadar nereye ne kadar para harcadığmı aslında yazmak lazım budan sora düzenli yazayım
Allah kimseye yaşatmasın. Allaha çok şükür ki erkek arkadaşım çok destek oluyo banacnm iç üzülme böyle insan çok ben böyle insanlar insan demek istemiyorum ama ne yapcaksın sen üzülme cnm sıkma akısına bırak kafanı dağtıcak seyler yap seni mutlu edecek seyler tatlım=)
Allah kimseye yaşatmasın. Allaha çok şükür ki erkek arkadaşım çok destek oluyo bana
O görmeden ben çıkartıveririm onunapim totom mu donsun zaten ilk düğünden sonra yola gitcez bide gelinlikle nasıl gitceksem
Canım bende burdan gelinlikle gitcem ki :) tek değilsin :)
Ben geldimm nasılsınız gelın hatunlar
%30 2016 %70 2017 kuzum :)Nerde sonsun sen?? Ne zaman ki? :) :)
Ahaaaaagelinlikle nereye gideceksiniz ?
%30 2016 %70 2017 kuzum :)
hoşgeldiniz merhaba=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?