2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız hiç olur mu öyle şey gelinliğin altına giyilecek o kadar çok şey var kiiii tayt bunlardan biri değil tabii ki
O görmeden ben çıkartıveririm onu napim totom mu donsun zaten ilk düğünden sonra yola gitcez bide gelinlikle nasıl gitceksem

Cok gecmis olsun tatlim Allah sifa versin

Kızlaaarr cok bunaldım yaaa hep bi masraf masraf. Her seyde ust uste geliyo bunaldim bu ara

Bu arada kızlar daha kimseye sormadım intten de araştırmak olmuyo. Siz biliyor musunuz bilmiyorum yine sorayım.Nikahın olacağı yer oturacığın yerde mi olmalı?Sonuçta nüfus cüzdanları değişcek ikametgah falan ben burda nikah bursada düğün yapmak istiyorumda...Burdakilerde beni gelinlikle görsünler diye çünkü kınamda giymek istemiyorum gelinliğimi siz biliyor musunuz?Bursada oturcam ama istanbulda nikahım kıyılıcak böyle birşey olabilir mi?

benim düşüncem düğünden sonra teyzeme gidip gelinliğimi çıkarayım sonra gidelim diyorum ama annem olmaz diyo

2 düğün olcak demiştin dimi? E saç makyaj olcak çıkar giyin çıkar giyin olmaz ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…