cnm zaten düğün telaşı ile üşümezsin cnm=)Nişanlım çok dalga geçiyo benle
Ben o gelinlikle 1.de olmasam 2.düğünde kesin olurum :) gelinliğin altına tayt giysem mi diye düşünüyorum:)
O görmeden ben çıkartıveririm onuKız hiç olur mu öyle şey gelinliğin altına giyilecek o kadar çok şey var kiiiitayt bunlardan biri değil tabii ki
canım yinede korkuyorum terleyip üşümekten:*cnm zaten düğün telaşı ile üşümezsin cnm=)
evet haklısın dikkat et düğünde oynamaktan terliyeceksin ve soğuk su içme tatlım.canım yinede korkuyorum terleyip üşümekten:*
Cok gecmis olsun tatlim Allah sifa versin@greenandbluetasarimcibayan YEKTA61 @karanfilseven math27
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum kimine göre haftanın son iş günü kimine göre değil (benim gibi) Bana da yarından sonra tatil 1 güncük ama olsun yine de mutluyum,üstelik hastayımda nezle oldum sanırım grip aşamasına geçmeden iyileşmem lazım hasta olmayı hiç sevmiyorumGüne sıcak bir çay ve simitle başladım annecim evde iyileştirdim dün çok şükür daha iyiydi bu sabah beni merak eden ve özleyen canım arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler
O görmeden ben çıkartıveririm onunapim totom mu donsun zaten ilk düğünden sonra yola gitcez bide gelinlikle nasıl gitceksem
Cok gecmis olsun tatlim Allah sifa versin
İdare ediyom bende canım napimCanım benim çok sağol,sen nasılsın? :)
ne zaman düğün cnm benim de nisanda olacak cok heycanlıyım ve koruyorum birazda =)
Kızlaaarr cok bunaldım yaaa hep bi masraf masraf. Her seyde ust uste geliyo bunaldim bu ara
cnm nereye masraf yaptını bir yere yaz sonrada düşün gereklimi diye aldıkların felan doğru söylüyorsun her yere masraf dedin gibi yapacak bir seyKızlaaarr cok bunaldım yaaa hep bi masraf masraf. Her seyde ust uste geliyo bunaldim bu ara
Canım benim daha belli değil sözlüyüm ben henüz.. Heyecanlı olman gayet normal neden korkuyorsun ki?[/QUOTE
evlendikten sonra değişirmi diye felan 6 sene oldu 3 senede nişanlık geçirdik valla düğün ilk günü felan ne yapcam bilmiyorum
benim düşüncem düğünden sonra teyzeme gidip gelinliğimi çıkarayım sonra gidelim diyorum ama annem olmaz diyoCanım bende burdan gelinlikle gitcem ki :) tek değilsin :)
benim düşüncem düğünden sonra teyzeme gidip gelinliğimi çıkarayım sonra gidelim diyorum ama annem olmaz diyo
Ben hiç soğuk su içmem ki:)evet haklısın dikkat et düğünde oynamaktan terliyeceksin ve soğuk su içme tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?