- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
evet kuzu ankaradayiz yillarca :) hatta ben izmirde yasamak istiyorm ama sevgilim ankarayi istiyorOhhh sen dert etme en azından göçetmeyeceksınız:)
YEKTA61 Aaaa hayırdır canım ya ne zaman nasıl oldu Allah korusun ne pis insanlar var insan bile denmez
söz mü
Hangisi daha hayirlisiysa o olsun canim :)Benim de 2015-2016 belkide ama umudum 2016 :) 16 bursaaaa
Hangisi daha hayirlisiysa o olsun canim :)
Allah kimseye yaşatmasın. Allaha çok şükür ki erkek arkadaşım çok destek oluyo bana
Inanamiyorum. Ne cins insanlar var. Yine de allah korumus ya asansoru durdurp saldirsaydi. Allah korusun cok korkarim oyle seylerdenya bizim sitede oldu komşu oluyor kendileri birde polis . 2 sene den beri her görüyo selam veriyor tamm toplum ortamı die merhaba diyoruz ama sorasında nbr nasılsı görüşemiyoruz gibi şeyler diyordu bi zaman sora bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım ama kendisinin yüzüne söylemedim. İyi niyetlemi kötü niyetlemi anlayamadım. 1 Sene önce felanda markette karşılaşmıştık ozmnda görmemezlikten geldim başka reyondaydım yanıma geldi nbr nasılsın neler yapıyorsun gibi o akşam eve gittiğimde anneme dedim bu adam böyle böyle rahatsız oluyorum onlarda iyi niyetlidir felan deyip kapanmıştı. Geçende yine işten eve geliyorum siteden içeri girerken o şahısta aracıyla geldi kapının önüne çekti bende görmezden gelerek direk kapıya geçtim kapıyı açarken seslendi nbr nasılsın die bende nezaketen teşekkür ederim siz nasılsınız o sırada aracından poşetleri çıkartıp kapıya doğru geliyordu bizim dış kapı biraz ağır bende kapıyı açtım arkamdan geldiğini farkettiğim için yüzüne kapanmasın die 1-2 sn tuttum kapıyı ve ben 1. katta şahıs 5. katta oturuyor. merdivenlerin orda ben konuşmayı uzatmamak için iyi akşamlar deyip merdivene adım attım tam o anda kolumdan çekiştirdi bi an şaşırdım ne oluyor die sora bana sen kapıyı açtın bende asansörn kapısını açıyorum asansörle çıkalım dedi bende ne gerek avr zaten 1. katta oturuyorum dedim oda olsun gel gel dedi bi anlık boşluğuma geldi aslında sırf onla daha konuşmayayım die nasılsa 1. katta hemen inecem die bindim. Tabi biner binmez çok konuşmasın die önüme baktım ve o sıra kendisi düğmelere bastığı için benim içinde basar die düşündüm meğersem basmamış asansörde ne var ne yok gibi şeyler dedi bende ne olsun işte iş güç havalarda soğuk şahıs o anda eliyle yüzüme dokunup üşüdünmü dedi. Ben kıpkırmızı oldum ve şok. Bİan gözüm düğmelere gitti ve 1. katı geçtiğimiz farkettim tabi şahsın soruları devam ediyor görüşemiyoruz görüşelim konuşalım sanki kırk yıllık dostum. Tabi ben sırayla 2-3 basmaya başladım düğmelere korku içerisinde .2. katıda durmadan geçti asansör 3. geldi duracağı sıra bana eliyle sus işareti yaparak inme poşetlerimi bırakıp geliyim konuşalım demezmi direk kapıyı açar açmaz eve koştum aileme anlattım durumu sonrası işte 2 aile birbirmize girdik karısı bizim evde adam şahsa saldırdı felan 2side polis . Ama karakolda farklı ifade verdiler durumlar böyle işte bu yüzden sinirlerim çok bozuk
ya bizim sitede oldu komşu oluyor kendileri birde polis . 2 sene den beri her görüyo selam veriyor tamm toplum ortamı die merhaba diyoruz ama sorasında nbr nasılsı görüşemiyoruz gibi şeyler diyordu bi zaman sora bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım ama kendisinin yüzüne söylemedim. İyi niyetlemi kötü niyetlemi anlayamadım. 1 Sene önce felanda markette karşılaşmıştık ozmnda görmemezlikten geldim başka reyondaydım yanıma geldi nbr nasılsın neler yapıyorsun gibi o akşam eve gittiğimde anneme dedim bu adam böyle böyle rahatsız oluyorum onlarda iyi niyetlidir felan deyip kapanmıştı. Geçende yine işten eve geliyorum siteden içeri girerken o şahısta aracıyla geldi kapının önüne çekti bende görmezden gelerek direk kapıya geçtim kapıyı açarken seslendi nbr nasılsın die bende nezaketen teşekkür ederim siz nasılsınız o sırada aracından poşetleri çıkartıp kapıya doğru geliyordu bizim dış kapı biraz ağır bende kapıyı açtım arkamdan geldiğini farkettiğim için yüzüne kapanmasın die 1-2 sn tuttum kapıyı ve ben 1. katta şahıs 5. katta oturuyor. merdivenlerin orda ben konuşmayı uzatmamak için iyi akşamlar deyip merdivene adım attım tam o anda kolumdan çekiştirdi bi an şaşırdım ne oluyor die sora bana sen kapıyı açtın bende asansörn kapısını açıyorum asansörle çıkalım dedi bende ne gerek avr zaten 1. katta oturuyorum dedim oda olsun gel gel dedi bi anlık boşluğuma geldi aslında sırf onla daha konuşmayayım die nasılsa 1. katta hemen inecem die bindim. Tabi biner binmez çok konuşmasın die önüme baktım ve o sıra kendisi düğmelere bastığı için benim içinde basar die düşündüm meğersem basmamış asansörde ne var ne yok gibi şeyler dedi bende ne olsun işte iş güç havalarda soğuk şahıs o anda eliyle yüzüme dokunup üşüdünmü dedi. Ben kıpkırmızı oldum ve şok. Bİan gözüm düğmelere gitti ve 1. katı geçtiğimiz farkettim tabi şahsın soruları devam ediyor görüşemiyoruz görüşelim konuşalım sanki kırk yıllık dostum. Tabi ben sırayla 2-3 basmaya başladım düğmelere korku içerisinde .2. katıda durmadan geçti asansör 3. geldi duracağı sıra bana eliyle sus işareti yaparak inme poşetlerimi bırakıp geliyim konuşalım demezmi direk kapıyı açar açmaz eve koştum aileme anlattım durumu sonrası işte 2 aile birbirmize girdik karısı bizim evde adam şahsa saldırdı felan 2side polis . Ama karakolda farklı ifade verdiler durumlar böyle işte bu yüzden sinirlerim çok bozuk
ya bizim sitede oldu komşu oluyor kendileri birde polis . 2 sene den beri her görüyo selam veriyor tamm toplum ortamı die merhaba diyoruz ama sorasında nbr nasılsı görüşemiyoruz gibi şeyler diyordu bi zaman sora bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım ama kendisinin yüzüne söylemedim. İyi niyetlemi kötü niyetlemi anlayamadım. 1 Sene önce felanda markette karşılaşmıştık ozmnda görmemezlikten geldim başka reyondaydım yanıma geldi nbr nasılsın neler yapıyorsun gibi o akşam eve gittiğimde anneme dedim bu adam böyle böyle rahatsız oluyorum onlarda iyi niyetlidir felan deyip kapanmıştı. Geçende yine işten eve geliyorum siteden içeri girerken o şahısta aracıyla geldi kapının önüne çekti bende görmezden gelerek direk kapıya geçtim kapıyı açarken seslendi nbr nasılsın die bende nezaketen teşekkür ederim siz nasılsınız o sırada aracından poşetleri çıkartıp kapıya doğru geliyordu bizim dış kapı biraz ağır bende kapıyı açtım arkamdan geldiğini farkettiğim için yüzüne kapanmasın die 1-2 sn tuttum kapıyı ve ben 1. katta şahıs 5. katta oturuyor. merdivenlerin orda ben konuşmayı uzatmamak için iyi akşamlar deyip merdivene adım attım tam o anda kolumdan çekiştirdi bi an şaşırdım ne oluyor die sora bana sen kapıyı açtın bende asansörn kapısını açıyorum asansörle çıkalım dedi bende ne gerek avr zaten 1. katta oturuyorum dedim oda olsun gel gel dedi bi anlık boşluğuma geldi aslında sırf onla daha konuşmayayım die nasılsa 1. katta hemen inecem die bindim. Tabi biner binmez çok konuşmasın die önüme baktım ve o sıra kendisi düğmelere bastığı için benim içinde basar die düşündüm meğersem basmamış asansörde ne var ne yok gibi şeyler dedi bende ne olsun işte iş güç havalarda soğuk şahıs o anda eliyle yüzüme dokunup üşüdünmü dedi. Ben kıpkırmızı oldum ve şok. Bİan gözüm düğmelere gitti ve 1. katı geçtiğimiz farkettim tabi şahsın soruları devam ediyor görüşemiyoruz görüşelim konuşalım sanki kırk yıllık dostum. Tabi ben sırayla 2-3 basmaya başladım düğmelere korku içerisinde .2. katıda durmadan geçti asansör 3. geldi duracağı sıra bana eliyle sus işareti yaparak inme poşetlerimi bırakıp geliyim konuşalım demezmi direk kapıyı açar açmaz eve koştum aileme anlattım durumu sonrası işte 2 aile birbirmize girdik karısı bizim evde adam şahsa saldırdı felan 2side polis . Ama karakolda farklı ifade verdiler durumlar böyle işte bu yüzden sinirlerim çok bozuk
Inanamiyorum. Ne cins insanlar var. Yine de allah korumus ya asansoru durdurp saldirsaydi. Allah korusun cok korkarim oyle seylerden
Kızlar en ıyısını sanırım ben yaptımYolda yürürken adamın biri koskoca yolda üstüme üstüme yürümeye basladı ılerden. Tam yanyana geldık amacı zaten dokunmak belli.kendımı hemen yana attım ve elimde sert bi cantam vardı döndüm adamın ensesıne kafasına gecırdım bıde laf sayfım ama adam bikere dönüpte neden vurdun bıle demedı ya Bıde kalabalıga guvendım ıssız yer olsa ses edemezdım o derece. Ama iyi yapıstırdım
Aynen canım acımıcaksın pisliklereÇok iyi yapmışsın canım böylelerine az bileee
İstanbulda da olur bursada canım işte o farketmiyo ikinizden birinde olurAma hangimiz işte benim ist daki yerde mi olmalı yoksa orada mı? Bunu araştırmak lazım
Psıkopat ögretmenKızlar bi çocuk var sınıfta sinir ediyo beni. Ders bitmesine 15 dk var toplanmış oturuyo dedim ki çıkar defterini. Çıkardı tekrar 2dk sonra baktım defter çantada. Bende aldım çantasını pencereden attım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?