2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İstanbulda da olur bursada canım işte o farketmiyo ikinizden birinde olur

Kesin biliyor musun canım :) Yani oturacağım şehirde olması gerekiyor diye bir şey yok dimi?
Neden attın çantayııı :) :) Bende öyle erkenden toplanırdım ama biz sınıfça öyleydik

Kesin biliyor musun canım :) Yani oturacağım şehirde olması gerekiyor diye bir şey yok dimi?
Neden attın çantayııı :) :) Bende öyle erkenden toplanırdım ama biz sınıfça öyleydik
Biz istanbulda oturuyoruz haliyle ablamda öyleydı. Ama nısanlısı bayburtta oturuyodu gitti orda nıkahını kıydı rahat ol yanı:) farketmıyo

Biz istanbulda oturuyoruz haliyle ablamda öyleydı. Ama nısanlısı bayburtta oturuyodu gitti orda nıkahını kıydı rahat ol yanı:) farketmıyo

Orda kıydı :) ama ben burda kıyıcam :) Farketmiyorsa iyi çok şükür :) :)

canım nette okudum hatta bi kaç yerde okudum. senin ikametinin bulunduğu belediyeye de sor istersen :)

psikopat ya o çocukla her ders ayrı bi maceram var benim :)

canım nette okudum hatta bi kaç yerde okudum. senin ikametinin bulunduğu belediyeye de sor istersen :)

psikopat ya o çocukla her ders ayrı bi maceram var benim :)

Öyle yapıcam tabii de sizlere de sorayım bir dedim :) :)
Doğrudur öğretmenlik zor :)

şok oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…