- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bizimkilerin kaç kere görüştüklerini hatırlamıyorum . Babam baya bi direndibaba mantığı çok net gerçekten :)
ama inan daha iyi oluyor önceden birbirlerini görmeli hem isteme günü daha az stresli olur herkes düşünsene herkes birbirini görmüş iki çift laf etmiş oluyo:)
bi anda gelip selam biz kızınızı istemeye geldik demiyolar :)
İyiyim bende canım :) çalıyorum her zamanki gibiİyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Bende çok bilmem öyle canım ama mor siyah bi ütü var onu alıcam ben phlipsinbenim pek fikrim yok canım :)
kız evi naz evi ya doğru demişlerBizimkilerin kaç kere görüştüklerini hatırlamıyorum . Babam baya bi direndiÇok şükür aylar sonra oldu
Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum
İyiyim bende canım :) çalıyorum her zamanki gibi
Aynenn bizim fazla nazlı oldu ama :)kız evi naz evi ya doğru demişler
Amin canım :) çok lazımmmmm evetAllah iyilik hoşluk versin de çalışalım canım para lazım bize
Fiyat yazıyorda canım özelliklerinin en az kaç olması gerektiğini bilmiyorum satıcılarla konuşunca ya en pahalısını övüyorlar yada en ucuzunu dahi övüyorlar satılsın diye aslında tüden cidden anlayan biriyle konuşmam lazım neyse dediğin gibi bikaç siteye bakayım ben bakalımNetten canım birkaç siteye bak zaten fiyatlar yazar tatlım
Fiyat yazıyorda canım özelliklerinin en az kaç olması gerektiğini bilmiyorum satıcılarla konuşunca ya en pahalısını övüyorlar yada en ucuzunu dahi övüyorlar satılsın diye aslında tüden cidden anlayan biriyle konuşmam lazım neyse dediğin gibi bikaç siteye bakayım ben bakalım
Sağol kuzucum şu an biraz daha özellikleri yüksek olanları model numaralarıyla bilrikte not alıyorum gittikçe bakarım modellereHmm anladım canm benm haklısın valla satıcılar herşeye güzel diyorlar :) buhar gücü waatı buhar basıncı yüksek olanlara bak canm :) nasıl özellik arıyorsun başka bilmiyorm ama aklıma gelenleri diyim dedim :)
Sağol kuzucum şu an biraz daha özellikleri yüksek olanları model numaralarıyla bilrikte not alıyorum gittikçe bakarım modellere
çeyiz hazırlayan gelinciğin dramı diye kitap çıkarcamAnladım canım :) ayyy çok zor şu çeyiz işi hee nedir bu gelinciklerin çektiği
Kesinlikle yaaa yeni bir ev aile kuruluyor yani koltuğundan maşrapaya kadar her şey lazımAnladım canım :) ayyy çok zor şu çeyiz işi hee nedir bu gelinciklerin çektiği
benim hala maşrapam yokKesinlikle yaaa yeni bir ev aile kuruluyor yani koltuğundan maşrapaya kadar her şey lazım
Kesinlikle yaaa yeni bir ev aile kuruluyor yani koltuğundan maşrapaya kadar her şey lazım
Maşrapa nebenim hala maşrapam yok
orya açıklamasını yapmış canım ...Maşrapa ne
Canım kusura bakma yeni bakıyorum mesajlara daha bi kaç gündür ugrayamadım buraya özledim sizi valla :)ayy gerçekten mi aktardan almama gerek yok yani tamam artık içmeden önce biraz bekliyim :)
ben bu işte varım :)
aa merhaba canım iyiyiz sen nasılsın bırakma artık bizi:)
güzel bi tercih :)
hoşgeldin tatlım nasıl bi gelinlik düşünüyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?