2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar gelin başına karar veren varmı?
Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)

Eklentiler

• 20141126_120212.webp
    41 KB · Görüntüleme: 48
  • 20141126_120212.webp
    41 KB · Görüntüleme: 58
  • 20141126_113533.webp
    43 KB · Görüntüleme: 56
Canım rahibe duvak düşündüm ama karar veremedim. Yüzüm kapanmıcak rahibe duvakla:) taç da aldım napsam bilmiyorum :)
Canım bence tacı takma duvak zaten boncuklu falan gordugum kadaryla cok karısık durabılır ama kuaforde daha ıyı bısey soyler sana yınede... bak smdı bende bılemedm rahobe duvak takanlar nasıl kapatıyo kı yuzunu

canım duvakla tacı takarsam rahibe duvak olmaz zaten :) rahibe duvakta kapanmıyomuş işte

Tamam canım bakıcam en kısa sürede..Hatta inşallah beğenip, alıp fotoğraf yüklücem buraya hissediyorum

Senin babanda, benim babacıkla aynı maşallah

Ayy canım onu hiç sorma inan yer kaplayacak, nereye koyucam diye çeyiz almıyorum ben Sevmiyorum heryerde bir eşya olmasını..En son aldıklarımı odama koydum, Oda zaten küçük..Son zamanlara doğru odayı çeyizlere bırakıp salonda yatarım heralde

Zaten köye gitmek için bahane arıyor, Adamı zor tutuyorum burda Ben karadenizliyim canım..Benim babam çok zor biri, ve dışardan gören insan uzaklaşır yani o derece sert duruşu var O yüzden ben herşeyi gidip kendim anlattım, daha iyi oldu..Sende ufaktan demeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…