Aaaaaaa olmadı bak şimdi ütü, elektrikli süpürge, porselen yemek takımı hikaye alman gereken ilk şey maşrapaydıbenim hala maşrapam yok
begendin mi :)
mangoda canım farklı renkleri desenleri var adil ışıktada var benzer modeller bir iki tane :)
valla kendim içinmiş gibi baktım kış olduğu için böyle bişey tercih ederdim kesinlikle :)
Canım dantel acaip asalet katıyor muhteşem modeller var ben açık olsaydım bir dk bile düşünmeden starplezin üst kısmını dantel yaptırırdımCanım kusura bakma yeni bakıyorum mesajlara daha bi kaç gündür ugrayamadım buraya özledim sizi valla :)
Prenses istiyorum canım hep straplez istemiştim ama artık her gelin straplez giydi ve sürekli cekıstrmek ıstemıyorum dantel agırlıklı olucak sanırım :)
Hiç canını sıkma ya bundan sonra bişeylere alışmaz şikayette etmez yani bu genel bi durum hepsi aynı gel git ara sor istiyolar ama alışınca yapmayınca sorun olabiliyo :)
Sabırla oku canım inşallah bütün kuzucuklar 100 almıştır :)Ben geldiiiim:) evimi temizledim :) banyo kaldı bi onuda kendimi temizlerken temizlicem:) bi sınıfın yazılısı kalmıştı onu da okuyayom bari:) bana dua edin sabrım taşmasın:)
baba mantığı çok net gerçekten :)
ama inan daha iyi oluyor önceden birbirlerini görmeli hem isteme günü daha az stresli olur herkes düşünsene herkes birbirini görmüş iki çift laf etmiş oluyo:)
bi anda gelip selam biz kızınızı istemeye geldik demiyolar :)
Kim demiş onu geline her türlü yakışır dinleme kimseyi nasıl istiyosan öyle yap bende haddınden fazla kabarık ıstıyorum dedım sana uyabılcek derecede yaparız dedı asırı olucak dedm istiyorum öyle olucakCanım dantel acaip asalet katıyor muhteşem modeller var ben açık olsaydım bir dk bile düşünmeden starplezin üst kısmını dantel yaptırırdımPrenseste sonuna kadar arkandayım bana yakışmazmış prenseeeeeeeesssssss
Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum
Hahahaha köye niye kaçtı babanHaklısın stres daha azalmış oluyo, Bizde kız alma biraz zor oluyoEniştem bize 6 defa gelmişti..İlk tanışmaya geldiklerinde babam köye kaçtı 4 ay gelmedi..Şimdi öyle olmaması için uğraşıyoruz
ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)Canım kusura bakma yeni bakıyorum mesajlara daha bi kaç gündür ugrayamadım buraya özledim sizi valla :)
Prenses istiyorum canım hep straplez istemiştim ama artık her gelin straplez giydi ve sürekli cekıstrmek ıstemıyorum dantel agırlıklı olucak sanırım :)
bu ne hamaratlık hatun :)Ben geldiiiim:) evimi temizledim :) banyo kaldı bi onuda kendimi temizlerken temizlicem:) bi sınıfın yazılısı kalmıştı onu da okuyayom bari:) bana dua edin sabrım taşmasın:)
ayyy dışarı çıkınca alıyım bi taneAaaaaaa olmadı bak şimdi ütü, elektrikli süpürge, porselen yemek takımı hikaye alman gereken ilk şey maşrapaydı
Çok teşekkür ederim canım, aslında şifon yoktu aklımda ama bence gayet olabilir yani sonuçta şık duruyo ikiside..Ben bunlara yarın bakayım..En azından bunların aynısı olmasa da değişik renkler vardır..Çok sağol canımm
şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)Haklısın stres daha azalmış oluyo, Bizde kız alma biraz zor oluyoEniştem bize 6 defa gelmişti..İlk tanışmaya geldiklerinde babam köye kaçtı 4 ay gelmedi..Şimdi öyle olmaması için uğraşıyoruz
Bide o sorun var yer meselesi bizim ev 90 m2 benim dolabıma ve üstüne zaten aldığımız çeyizleri koyduk kapının yanında ki yüklükte benim eşyalarla dolu odamın bi köşesinde durur herhaldeCanım bende senin gibiydim, en sonunda karar verdik aldık phlipsin mor renkli olanını..Ama baya büyük yahu, kaba saba birşeyNereye koyucam merak ediyorum
çeyiz hazırlayan gelinciğin dramı diye kitap çıkarcam
Kesinlikle yaaa yeni bir ev aile kuruluyor yani koltuğundan maşrapaya kadar her şey lazım
Haklısın stres daha azalmış oluyo, Bizde kız alma biraz zor oluyoEniştem bize 6 defa gelmişti..İlk tanışmaya geldiklerinde babam köye kaçtı 4 ay gelmedi..Şimdi öyle olmaması için uğraşıyoruz
E derste yapabılıyolar diyosun sınava adapte olamıyolarmı kı kuzum yaMiss_bonn kuzu 100 almasınlarda 45 50 alsınlar yukarısında gözüm yok:) bu sınıfın yazılısını iptal ettim aynısını sordum yine 5yok
Nazar değdirme dur:))) bu aşk gelmişken kalsın bende:)ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)
bu ne hamaratlık hatun :)
ayyy dışarı çıkınca alıyım bi tane
şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)
ayy babamda tanışmaya gelceklerinin önceki akşamı beni uyandırıp syle kızım gelmesinler babam iş için Ankaraya gitti ne zaman gelir bilmiyoruz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?