2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Love01 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim belasını versin o yapanında.

3gün önce burda da biri öldürüldü resmen 5bilezik uğruna kadına eziyet ederek öldürmüş. Çok korkuyorum eve girerken. Nişanlımı çağrıyorum 2gündür de bende kalıyo.

çok geçmiş olsun canım benimm

Çok geçmiş olsun canım,uzun zamandır yoktun..Hatta dün yazacaktım,unuttum Şimdi durumlar nasıl?

tşk ederim kızlar.evet hırsızlık malesef aldı başını gitti evde tek kalmaya tedirgin oluyorum daha onun şokunu üstümden atmadan tüm maaşımın gitmesi ve beş kuruşsuz kaldığım gerçeği ayrı bir can sıkıcı koca bir ay boşuna çalışmış gibi oluyorsun şu nişan öncesi sıkışıklığımda hayırlısı olsun ne diyeyim,bankaya harcama itirazı fln yaptım ama bilmiyorum gelip gelmeyeceğini geri paranın

kızlaar ya ben nişanlığımın altına ne renk ayakkabı alacam

Canım cana gelmesinde mala gelsin. Üzülme sen.

Herkese merhaba Diyet yapan hatın kızların dikkatine!!! Kahvaltıdan beridir hiçbir şey yemedim akşam yemeği olarak kurufasülye ve bulgur pilavı yapmış annem baya yağlı görünüyorlar. Sizce yiyim mi? Yoksa bu saatte hem doyurucu hemde kilo yapmayan ne tavsiye edersiniz?? Açım açç..!!!

azcık ye ama arkasında mekik filan çek canım :) ben çorba içtim eti form ile :)

Canım pirinç olamdığı için yiyebilirsin diyetisyenlerde hep bulgur verir :)

Kabız yapar mı bakliyat kuzu? Bende kronik kabızlık var yapmıyorsa dediğin gibi az yiyim ama bir de doyar mıyım az yemekle?
kabız yapar mı bilmiyorum canım
doymak içinde tabagını küçült evdeki en küçük tabaklarda ye :)
yada evde salata malzemeleri varsa bi salata çorba yeter ama ögün atlamamaya dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…