çok geçmiş olsun canım benimm
Çok geçmiş olsun canım,uzun zamandır yoktun..Hatta dün yazacaktım,unuttumŞimdi durumlar nasıl?
Love01 çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim belasını versin o yapanında.
3gün önce burda da biri öldürüldü resmen 5bilezik uğruna kadına eziyet ederek öldürmüş. Çok korkuyorum eve girerken. Nişanlımı çağrıyorum 2gündür de bende kalıyo.
Canım cana gelmesinde mala gelsin. Üzülme sen.tşk ederim kızlar.evet hırsızlık malesef aldı başını gittievde tek kalmaya tedirgin oluyorum daha onun şokunu üstümden atmadan tüm maaşımın gitmesi ve beş kuruşsuz kaldığım gerçeği ayrı bir can sıkıcı koca bir ay boşuna çalışmış gibi oluyorsun şu nişan öncesi sıkışıklığımda hayırlısı olsun ne diyeyim,bankaya harcama itirazı fln yaptım ama bilmiyorum gelip gelmeyeceğini geri paranın
Ayy kuzu hiç fikrim yok ki. Düz fuşyaydı demikızlaar ya ben nişanlığımın altına ne renk ayakkabı alacam
azcık ye ama arkasında mekik filan çek canım :) ben çorba içtim eti form ile :)Herkese merhabaDiyet yapan hatın kızların dikkatine!!! Kahvaltıdan beridir hiçbir şey yemedim akşam yemeği olarak kurufasülye ve bulgur pilavı yapmış annem baya yağlı görünüyorlar. Sizce yiyim mi? Yoksa bu saatte hem doyurucu hemde kilo yapmayan ne tavsiye edersiniz?? Açım açç..!!!
Kabız yapar mı bakliyat kuzu? Bende kronik kabızlık var yapmıyorsa dediğin gibi az yiyim ama bir de doyar mıyım az yemekle?azcık ye ama arkasında mekik filan çek canım :) ben çorba içtim eti form ile :)
Canım pirinç olamdığı için yiyebilirsin diyetisyenlerde hep bulgur verir :)Herkese merhabaDiyet yapan hatın kızların dikkatine!!! Kahvaltıdan beridir hiçbir şey yemedim akşam yemeği olarak kurufasülye ve bulgur pilavı yapmış annem baya yağlı görünüyorlar. Sizce yiyim mi? Yoksa bu saatte hem doyurucu hemde kilo yapmayan ne tavsiye edersiniz?? Açım açç..!!!
Güzel soru bence siyah falan giyme canım kapatır gümüş olabilir ama bilemedimkızlaar ya ben nişanlığımın altına ne renk ayakkabı alacam
Son soru canım sence kısır ne derece masum? Diyet yapanların yemesi açısından. Annemle diyet sırasında pirinç değil diye arada kısır yapıyoruzCanım pirinç olamdığı için yiyebilirsin diyetisyenlerde hep bulgur verir :)
kabız yapar mı bilmiyorum canımKabız yapar mı bakliyat kuzu? Bende kronik kabızlık var yapmıyorsa dediğin gibi az yiyim ama bir de doyar mıyım az yemekle?
Tamam canım tenks az yiyecem kendimi dizginleyebilirsemkabız yapar mı bilmiyorum canım
doymak içinde tabagını küçült evdeki en küçük tabaklarda ye :)
yada evde salata malzemeleri varsa bi salata çorba yeter ama ögün atlamamaya dikkat et :)
Bence aşırı olmadığı sürece kısırda olur sonucta o da bulgur yi canım yeşillikde var gayet iyiSon soru canım sence kısır ne derece masum? Diyet yapanların yemesi açısından. Annemle diyet sırasında pirinç değil diye arada kısır yapıyoruz
Bulgur hem kabızlık yapar hemde siskinlik yaparcanimKabız yapar mı bakliyat kuzu? Bende kronik kabızlık var yapmıyorsa dediğin gibi az yiyim ama bir de doyar mıyım az yemekle?
Az az ama sık sık ye kuzu. Yogurt ye bi dr bol bol missTamam canım tenks az yiyecem kendimi dizginleyebilirsem
Kuzu baklagil için her yer uzmanlar falan kabızlığı önler diyor ama bende senin gibi düşünüyorum kabız yapıyor sanki beniBulgur hem kabızlık yapar hemde siskinlik yaparcanim
Yoğurt süper haklısın zayıflatıyor bile hatta ama ev yoğurdu sağlıklı olan ve ben nefret ediyorum ondaannnnAz az ama sık sık ye kuzu. Yogurt ye bi dr bol bol miss
Hayırlı olsun canım ne kadara ve nerden aldın?
kızlar bu seti alacagımı sylemiştim ya salı günü sipariş vermiştim şimdi geldi çok güzel gerçekten memnun kaldım :)
Bende de deprem fobii var anım gece heyecanla uyandım deprem oldu sandım zor sakinleştim. Kuzu kaç şiddetinde oldu geçmiş olsun??Kızlar psikolojim gitti yine... Her gece deprem düşünürsen sonunda olur işte sabah deprem oldu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?