2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende de deprem fobii var anım gece heyecanla uyandım deprem oldu sandım zor sakinleştim. Kuzu kaç şiddetinde oldu geçmiş olsun??
Bendede var canım yazın olan bi depremde nişanlımın evindeydik 5.katta oturuyolar fena tırstydım orda sımdı aklımdan cıkaramıyorum deprem gerçeğini malesef 3.9 olmuş canım ama ben cok anlastıramadım. lavaboya kalktım hatta suyum bıtmıs su aldm yattım baktım telefona 4,56 ydı saat yattm ben 4 dakka içnde uyumusum heralde hıssettm seslı oldu onuda duydum hatta avızeye baktım hatrlıyorum ama bana inanmazlar dedim uyudum inanılmıcak ne varsa 2 defa daha deprem sanıp annemi kaldrdıydım gece olmamıstı hıc bısey o kalmıs sanırım bılınc altımda :) sabah 05:01 de olmus uykunun en tatlı zamanı ıste ayılamadım heralde o an deprem oldugunu bılıyorum ama o an gercek degıl dıye dusundum ben bana inanmazlar dedım bıde sabah anneme deprem oldu gercektı dımı dıyom duymadın sandım olmayan depremi hissediyon sen genelde diyo

Neyse en azından tam bilinçli değilmişsin çünkü ufacık sarsıntılarda bile telaş yapıyoruz Allah korusun hepimizi.. Uykuda olup uyanmamak en iyisi ama olmayan depremlerde bile uyanıyorum kalbim küt küt atıyor bazen yaa Allah muhafaza

kızlaar ya ben nişanlığımın altına ne renk ayakkabı alacam
Canım senin kıyafetin fuşya kabarık mıydı? Öyleyse kıyafet yada başörtünde ikinci bir renk varsa o renkten al ayakkabıyı komple fuşyaysa ya yine fuşya al ya gümüş rengi al yada altın sarısı al yada fuşya ile diğer iki rengin karışımı da olabilir (fuşya-gümüş yada fuşya-altın sarısı) parantez içindekiler daha hoş olabilir

Bende tam twrsi ev yogurduna bayılırım ve yogurtsuz asla yapamamm :) ama tabi kendi yaptigimiz
Ahhhh ah onu yiyebilmeyi ne kadar isterdim tam sağlık deposu.. Geçen kızdım kendime hem yağ yakıyor hem sağlık deposu nasıl yemezsin çocuk musun sen gözünü karart ye işte dedim gittim koca bir kase annemin yaptığı yoğurdu aldım inan en fazla 3 kaşık yiyebilmişimdir midem bulandı Allahımmmmm çocuk gibi mızmızım yaa

evet canım duz fusya bende ya siyah yada gumus rengi almayi dusunuyorum

Ben severim ya ayrani daha cok severimm. Yogurdun icine bide misir ekmegi dograyip yedinmi cok lezzetli :)

Aynen canım sen söyleyince aklıma geldi biraz yogurdun içine pulbiber ve limon gece yatmadan yarım saat önce yiyosun baya yag yakıyo ciddi ciddi keske yiyebilsen normal yogurt da olur

Aynen canım sen söyleyince aklıma geldi biraz yogurdun içine pulbiber ve limon gece yatmadan yarım saat önce yiyosun baya yag yakıyo ciddi ciddi keske yiyebilsen normal yogurt da olur
Yoğurdun içine limon muu??? kilolu gezerim daha iyi kuzu limonu ayrı yerim ben pulbiber yakışırda

Yoğurdun içine limon muu??? kilolu gezerim daha iyi kuzu limonu ayrı yerim ben pulbiber yakışırda
Eed cok az sıkıyosun bi çay kasıgıda pulbiber üç kasık yogurda Sevmezmisim canım limonu hee bide yarımyaglı süte tarcın biraz özellikle yarım yaglı süt göbek yağlarını eritiyomus

Eed cok az sıkıyosun bi çay kasıgıda pulbiber üç kasık yogurda Sevmezmisim canım limonu hee bide yarımyaglı süte tarcın biraz özellikle yarım yaglı süt göbek yağlarını eritiyomus
Limona bayılırım her gün yiyorum neredeyse ama yoğurdun içine diyince ooyyyy Aaa bak o süt olayı iyiymiş hatta çok iyi hemen deniyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…