- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
47 lira canım kargosu filan dahil hediyepaketim diye bi siteden aldım canım :)Hayırlı olsun canım ne kadara ve nerden aldın?
Bendede var canım yazın olan bi depremde nişanlımın evindeydik 5.katta oturuyolar fena tırstydım orda sımdı aklımdan cıkaramıyorum deprem gerçeğini malesefBende de deprem fobii var anım gece heyecanla uyandım deprem oldu sandım zor sakinleştim. Kuzu kaç şiddetinde oldu geçmiş olsun??
Merhaba
Gunduz gelemedim hic okuyamiyorum da napiyosunuz
Biz cumartesi aşkimlara gidiyoruz
Neyse en azından tam bilinçli değilmişsin çünkü ufacık sarsıntılarda bile telaş yapıyoruz Allah korusun hepimizi.. Uykuda olup uyanmamak en iyisi ama olmayan depremlerde bile uyanıyorum kalbim küt küt atıyor bazen yaa Allah muhafazaBendede var canım yazın olan bi depremde nişanlımın evindeydik 5.katta oturuyolar fena tırstydım orda sımdı aklımdan cıkaramıyorum deprem gerçeğini malesef3.9 olmuş canım ama ben cok anlastıramadım. lavaboya kalktım hatta suyum bıtmıs su aldm yattım baktım telefona 4,56 ydı saat yattm ben 4 dakka içnde uyumusum heralde hıssettm seslı oldu onuda duydum hatta avızeye baktım hatrlıyorum ama bana inanmazlar dedim uyudum inanılmıcak ne varsa 2 defa daha deprem sanıp annemi kaldrdıydım gece olmamıstı hıc bısey o kalmıs sanırım bılınc altımda :) sabah 05:01 de olmus uykunun en tatlı zamanı ıste ayılamadım heralde o an deprem oldugunu bılıyorum ama o an gercek degıl dıye dusundum ben bana inanmazlar dedım bıde sabah anneme deprem oldu gercektı dımı dıyom duymadın sandım olmayan depremi hissediyon sen genelde diyo
İstanbuldayım canım ben. Bende ki genel bir korku bazen geceleri uyanıyorum deprem oldu sanarak onu dedimValentinusNF sen hissettinmi canım nerde oturuyosun cok yuksek degıldı cnku baska ıllerde hissedilceğni sanmıyorum
Bende tam twrsi ev yogurduna bayılırım ve yogurtsuz asla yapamamm :) ama tabi kendi yaptigimizYoğurt süper haklısın zayıflatıyor bile hatta ama ev yoğurdu sağlıklı olan ve ben nefret ediyorum ondaannnn
Canım senin kıyafetin fuşya kabarık mıydı? Öyleyse kıyafet yada başörtünde ikinci bir renk varsa o renkten al ayakkabıyı komple fuşyaysa ya yine fuşya al ya gümüş rengi al yada altın sarısı al yada fuşya ile diğer iki rengin karışımı da olabilir (fuşya-gümüş yada fuşya-altın sarısı) parantez içindekiler daha hoş olabilirkızlaar ya ben nişanlığımın altına ne renk ayakkabı alacam
Ahhhh ah onu yiyebilmeyi ne kadar isterdim tam sağlık deposu.. Geçen kızdım kendime hem yağ yakıyor hem sağlık deposu nasıl yemezsin çocuk musun sen gözünü karart ye işte dedim gittim koca bir kase annemin yaptığı yoğurdu aldım inan en fazla 3 kaşık yiyebilmişimdir midem bulandı Allahımmmmm çocuk gibi mızmızım yaaBende tam twrsi ev yogurduna bayılırım ve yogurtsuz asla yapamamm :) ama tabi kendi yaptigimiz
evet canım duz fusya bende ya siyah yada gumus rengi almayi dusunuyorumCanım senin kıyafetin fuşya kabarık mıydı? Öyleyse kıyafet yada başörtünde ikinci bir renk varsa o renkten al ayakkabıyı komple fuşyaysa ya yine fuşya al ya gümüş rengi al yada altın sarısı al yada fuşya ile diğer iki rengin karışımı da olabilir (fuşya-gümüş yada fuşya-altın sarısı) parantez içindekiler daha hoş olabilir
Ahhhh ah onu yiyebilmeyi ne kadar isterdim tam sağlık deposu.. Geçen kızdım kendime hem yağ yakıyor hem sağlık deposu nasıl yemezsin çocuk musun sen gözünü karart ye işte dedim gittim koca bir kase annemin yaptığı yoğurdu aldım inan en fazla 3 kaşık yiyebilmişimdir midem bulandı Allahımmmmm çocuk gibi mızmızım yaa
Normal ekmekle bile güzel oluyor mısır ekmeğiyle süper olur eminimevet canım duz fusya bende ya siyah yada gumus rengi almayi dusunuyorum
Ben severim ya ayrani daha cok severimm. Yogurdun icine bide misir ekmegi dograyip yedinmi cok lezzetli :)
Aynen canım sen söyleyince aklıma geldi biraz yogurdun içine pulbiber ve limon gece yatmadan yarım saat önce yiyosun baya yag yakıyo ciddi ciddi keske yiyebilsen normal yogurt da olurAhhhh ah onu yiyebilmeyi ne kadar isterdim tam sağlık deposu.. Geçen kızdım kendime hem yağ yakıyor hem sağlık deposu nasıl yemezsin çocuk musun sen gözünü karart ye işte dedim gittim koca bir kase annemin yaptığı yoğurdu aldım inan en fazla 3 kaşık yiyebilmişimdir midem bulandı Allahımmmmm çocuk gibi mızmızım yaa
Yoğurdun içine limon muu???Aynen canım sen söyleyince aklıma geldi biraz yogurdun içine pulbiber ve limon gece yatmadan yarım saat önce yiyosun baya yag yakıyo ciddi ciddi keske yiyebilsen normal yogurt da olur
Eed cok az sıkıyosun bi çay kasıgıda pulbiber üç kasık yogurdaYoğurdun içine limon muu???kilolu gezerim daha iyi kuzu limonu ayrı yerim ben pulbiber yakışırda
Limona bayılırım her gün yiyorum neredeyse ama yoğurdun içine diyince ooyyyyEed cok az sıkıyosun bi çay kasıgıda pulbiber üç kasık yogurdaSevmezmisim canım limonu hee bide yarımyaglı süte tarcın biraz özellikle yarım yaglı süt göbek yağlarını eritiyomus
İkindi vaktiyle gece yatarken içilebilirmiş süt canım :) keske limonluyuda yiyebilseymişin çok etkiliymiş yakın biri denedi de :)Limona bayılırım her gün yiyorum neredeyse ama yoğurdun içine diyince ooyyyyAaa bak o süt olayı iyiymiş hatta çok iyi hemen deniyorummm
Kuzu o deneyen kişi ne kadar ürede ne kadar kilo verdi biliyor musun? Benim nişan 3 hafta sonraİkindi vaktiyle gece yatarken içilebilirmiş süt canım :) keske limonluyuda yiyebilseymişin çok etkiliymiş yakın biri denedi de :)
Hiç bilmiyorum sadece yağ yaktıgını söyledi ciddi ciddi lavbya giddiginde belli oluyomus bi kaç gece denicem bende zararı yokKuzu o deneyen kişi ne kadar ürede ne kadar kilo verdi biliyor musun? Benim nişan 3 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?