- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Evet doğal birşey zararı yoktur ayyy denesem mi ama zordur yaaHiç bilmiyorum sadece yağ yaktıgını söyledi ciddi ciddi lavbya giddiginde belli oluyomus bi kaç gece denicem bende zararı yok
Üç lokmada yut gitsin canımEvet doğal birşey zararı yoktur ayyy denesem mi ama zordur yaa
Evet canım Allahtan yarı uyku halindeymişim dedim bende gerçekten Allah korusun valla herkesi uykularım kaçıyo deprem korkusundan benim bi takılırsam tamam artık napsam aklımda ya olursa oldumu olmadımı hep avizelere bakar gezerim..Neyse en azından tam bilinçli değilmişsin çünkü ufacık sarsıntılarda bile telaş yapıyoruz Allah korusun hepimizi.. Uykuda olup uyanmamak en iyisi ama olmayan depremlerde bile uyanıyorum kalbim küt küt atıyor bazen yaa Allah muhafaza
Canım belediyelerin nikah salonlarında kokteylde verilebiliyor isterseniz öyle birşey yapın, biraz daha hoş bir belediye bulun (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) nikah yine kısa sürer ama ardından aynı mekanda kokteyl verirsinizValla diğer konuya yazdım ama buna da yazıcam, okuyan okumayan kalmasın :))
Şimdi kızlar biz öyle düğün salonlarında falan düğün yapmak istemiyoruz. İkimiz de oynamayı sevmeyen insanlarız. Nikah düşünüyoruz. Ama belediyenin nikah salonunda değil o da, hemen oldu bittiye gelecek nikahla birlikte. Şimdi düşünüyorum, ne yapılabilir. Düğün değil nikah olacak sadece ama iki dakikada bitmesini de istemiyorum. Kafam karışık dimi :)) Bi akıl verin bana
Bende düşündüm bi yemek ardından nikah ve hafif bi müzikValla diğer konuya yazdım ama buna da yazıcam, okuyan okumayan kalmasın :))
Şimdi kızlar biz öyle düğün salonlarında falan düğün yapmak istemiyoruz. İkimiz de oynamayı sevmeyen insanlarız. Nikah düşünüyoruz. Ama belediyenin nikah salonunda değil o da, hemen oldu bittiye gelecek nikahla birlikte. Şimdi düşünüyorum, ne yapılabilir. Düğün değil nikah olacak sadece ama iki dakikada bitmesini de istemiyorum. Kafam karışık dimi :)) Bi akıl verin bana
Günaydınn canım :) Hayırlı cumalarrGünaydınnn:)) bugün cumaaaaa
Günaydın kızlar
Bende 2015'te evleneceğim ve nişanlım askerde 90 günümüz kaldı ama beni şimdiden heyecan sardı evlilik fikrine alışamıyorum sanırım bu aralar korku sardı beni ya yapamazsak diye
Canım iki yıldan fazladır birlikteyiz ama korkularım var sanki evliliği yürütemeyeceğim yeni hayatıma alışamayacağım gibi hissediyorumGünaydın :) şafak 90 demek az kalmış ne güzel neden alışamıyorsun ne zamandır birliktesiniz böyle bir karar alındı mı?
Hoşbulduk canım inşallah dediğin gibi olur
Canım iki yıldan fazladır birlikteyiz ama korkularım var sanki evliliği yürütemeyeceğim yeni hayatıma alışamayacağım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?