- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Amin bitanem tşk ederimbizim aramıza bi ayrılık girdi geçtiğimiz sene benistanbulu bırakıp ailemin yanına geldim nevşehire memlekee sonra o naptı yaptı yine gönlümü fethetti tabii bu sefer direk evlilik işlerine başladık şimdi ben burda çalışıyorum o istanbulda bende mart sonu gibi engeç işten çıkıp istanbula gidicem çünkü ev döşemesi son hazırlıklar falan orda olmak istiyorum.gerçi bütün eşyalarımızı aldık bi tek nikah kaldıama zor işte sürekli ya o geliyor ya ben gidiyorum.asker yolu beklemek zor canım bende bekledim sevdiceğimi Allah sabır versın ama ilerdekimutlu günlerinizi düşünün sabret
Sıradan gömlek ve etek giyicem.E ne giyiceksin canm
demek çeyiz canavarı seninde kanına girdiAmin bitanem tşk ederimMaşallah yaa herşey hallolmuş sizin.. Bende geçen ay itibariyle başladım çeyiz hazırlıklarınaaa accayiiiip zevkli bişiiii Rabbim bi daha hiç ayırmasın tatlımmmmm bir ömüüür mutlu olun inşallaaah
kız trendyoldaşortlu takım gecelik pijema takıları vardı alsam mı bilmiyorum :)demek çeyiz canavarı seninde kanına girdi
Girdiki ne girdiiii kuzuuudemek çeyiz canavarı seninde kanına girdi
onlar utansın hıh :)Ben de.. Çok utanmazız biz galiba..
Anladım canım :)Sıradan gömlek ve etek giyicem.
kuzum benim saten olmayan geceliklerimde var azcık araştırsan bulursun mutlaka :)kızlar ya arıyorum ama güzel gecelik takımları bulamıyorm benbeğendiklerimin hepsi saten ve onada ben dokunamıyorum
ben şortlu takımlar aldımda gece yatarken giymek için değil cumartesi pazar şıklığı için hergün evde şıkır şıkır dolanamam ki giyerim şortlu takımları saçımı güzelce toplarım ayagıma şirin ev terliği hafif makyaj benden iyisi yok vallakız trendyoldaşortlu takım gecelik pijema takıları vardı alsam mı bilmiyorum :)
Girdiki ne girdiiii kuzuuuNasıl zevkli bişeymiş yaa kendimi durduramıyorummmm sürekli al al al.. Ama herşeyyyy çoook güzeeeeel yaaaa Cuma günü bi anda 3nevresim takımı almış buldum kendimi
ilk gördüğünde bu benimolmalı dediğin şeyin daha iyisini bulamıyosun :)Bir sürü şey beğenip "acaba daha güzeli var mıdır?" düşünmekten hiçbir şey alamıyorumHastalık galiba bu
O da doğru :)ilk gördüğünde bu benimolmalı dediğin şeyin daha iyisini bulamıyosun :)
araştırıyorum canım :) bulunca paylaşcam az kaldı :) aslında benimde alasım var ama sevdicek beni onla gündüz gezdirmez evde:)kuzum benim saten olmayan geceliklerimde var azcık araştırsan bulursun mutlaka :)
ben şortlu takımlar aldımda gece yatarken giymek için değil cumartesi pazar şıklığı için hergün evde şıkır şıkır dolanamam ki giyerim şortlu takımları saçımı güzelce toplarım ayagıma şirin ev terliği hafif makyaj benden iyisi yok valla
daha durrr neler alcaksın şubat ayından beri alıyorum hala bişeylerde gözüm var :)
aminn kuzumm sizde inşaallaahhAmin bitanem tşk ederimMaşallah yaa herşey hallolmuş sizin.. Bende geçen ay itibariyle başladım çeyiz hazırlıklarınaaa accayiiiip zevkli bişiiii Rabbim bi daha hiç ayırmasın tatlımmmmm bir ömüüür mutlu olun inşallaaah
iyi akşamlar :)çeyiz hazırlığı zevkli bişi bende nerde ne var sürekli bakıp duruyorum
valla ben mutfak eşyalarının bi çoğunu aldım sanırım baya bi araştırma neticesinde. görüpte hep çok beğendiğim şeyleri uygun fiyatlara aldığımı düşünüyorum inşallah ağız tadıyla kullanmakta nasip oluriyi akşamlar :)
Ben de aynen bakıp duruyorum ama hiçbir şey alamıyorum, daha iyisi daha güzeli daha ucuzu bulunur mu acaba diye :) Hastalık derecesinde :)
Senin çeyizlerin nasıl gidiyor
kuzum benim saten olmayan geceliklerimde var azcık araştırsan bulursun mutlaka :)
ben şortlu takımlar aldımda gece yatarken giymek için değil cumartesi pazar şıklığı için hergün evde şıkır şıkır dolanamam ki giyerim şortlu takımları saçımı güzelce toplarım ayagıma şirin ev terliği hafif makyaj benden iyisi yok valla
daha durrr neler alcaksın şubat ayından beri alıyorum hala bişeylerde gözüm var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?