2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Amin bitanem tşk ederim Maşallah yaa herşey hallolmuş sizin.. Bende geçen ay itibariyle başladım çeyiz hazırlıklarınaaa accayiiiip zevkli bişiiii Rabbim bi daha hiç ayırmasın tatlımmmmm bir ömüüür mutlu olun inşallaaah

demek çeyiz canavarı seninde kanına girdi

kızlar ya arıyorum ama güzel gecelik takımları bulamıyorm ben beğendiklerimin hepsi saten ve onada ben dokunamıyorum

kızlar ya arıyorum ama güzel gecelik takımları bulamıyorm ben beğendiklerimin hepsi saten ve onada ben dokunamıyorum
kuzum benim saten olmayan geceliklerimde var azcık araştırsan bulursun mutlaka :)
kız trendyoldaşortlu takım gecelik pijema takıları vardı alsam mı bilmiyorum :)
ben şortlu takımlar aldımda gece yatarken giymek için değil cumartesi pazar şıklığı için hergün evde şıkır şıkır dolanamam ki giyerim şortlu takımları saçımı güzelce toplarım ayagıma şirin ev terliği hafif makyaj benden iyisi yok valla
Girdiki ne girdiiii kuzuuu Nasıl zevkli bişeymiş yaa kendimi durduramıyorummmm sürekli al al al.. Ama herşeyyyy çoook güzeeeeel yaaaa Cuma günü bi anda 3nevresim takımı almış buldum kendimi

daha durrr neler alcaksın şubat ayından beri alıyorum hala bişeylerde gözüm var :)

Bir sürü şey beğenip "acaba daha güzeli var mıdır?" düşünmekten hiçbir şey alamıyorum Hastalık galiba bu

araştırıyorum canım :) bulunca paylaşcam az kaldı :) aslında benimde alasım var ama sevdicek beni onla gündüz gezdirmez evde:)

aminn kuzumm sizde inşaallaahh

çeyiz hazırlığı zevkli bişi bende nerde ne var sürekli bakıp duruyorum
iyi akşamlar :)
Ben de aynen bakıp duruyorum ama hiçbir şey alamıyorum, daha iyisi daha güzeli daha ucuzu bulunur mu acaba diye :) Hastalık derecesinde :)
Senin çeyizlerin nasıl gidiyor

iyi akşamlar :)
Ben de aynen bakıp duruyorum ama hiçbir şey alamıyorum, daha iyisi daha güzeli daha ucuzu bulunur mu acaba diye :) Hastalık derecesinde :)
Senin çeyizlerin nasıl gidiyor
valla ben mutfak eşyalarının bi çoğunu aldım sanırım baya bi araştırma neticesinde. görüpte hep çok beğendiğim şeyleri uygun fiyatlara aldığımı düşünüyorum inşallah ağız tadıyla kullanmakta nasip olur tabi daha bir sürü şey var nevresimler ütü vs vs

Doğrudur kuzu.. Ozaman sen çeyiz konusunda bayaa yardım edebilirsin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…