neyi korkuyla bekliyon :)) ben şimdi geldim :)kızlar tek tek hepsini okudum bende merakla ve korkuyla bekliyorum :) merak ettiğiniz soruları cevaplarım :)
Anladım canım zaten sen biliyorsun işi güvenilir birinden sipariş etmişsindir başka bişey olmuştur büyük ihtimalle ama insanın siniri bozulur tabi kiMesaj atıyorum, yalan söylemiyoruz diyor kadın gelecek diyor. Biraz daha bekleyeceğim, yarıyıl tatiline yakın iptal edicem.
Yok yavrum benimkide dayanmaz zaten başta ben dayanmam ama işte güya planımız buBizimki hiiçç dayanmaz ona:)
eneeee ne dedinnilk geceyi
Canım ben victoria secreta gittim orda bedenimi ölçtü kadın ona göre sipariş ettim.. Bazı takıımların altında ölçüler yazıyor mesela 80b atıyorum 34'e denk geliyor o şekilde kendi bedenini seçersin ama biraz büyük seçmende fayda var diye duydumYa çamaşırları beğenmiştim bende ama cesaret edemedimbide bedenleri anlayamadım canım
Anladım canımmm cok tesekkur ederimCanım ben victoria secreta gittim orda bedenimi ölçtü kadın ona göre sipariş ettim.. Bazı takıımların altında ölçüler yazıyor mesela 80b atıyorum 34'e denk geliyor o şekilde kendi bedenini seçersin ama biraz büyük seçmende fayda var diye duydum
bizim aramıza bi ayrılık girdi geçtiğimiz sene benistanbulu bırakıp ailemin yanına geldim nevşehire memlekee sonra o naptı yaptı yine gönlümü fethetti tabii bu sefer direk evlilik işlerine başladık şimdi ben burda çalışıyorum o istanbulda bende mart sonu gibi engeç işten çıkıp istanbula gidicem çünkü ev döşemesi son hazırlıklar falan orda olmak istiyorum.gerçi bütün eşyalarımızı aldık bi tek nikah kaldıKıyamamki yaaaEee iş sebebiyle mi uzaksınız tatlım düğünden snra nası yapıcaksınız Ama bak düğüne çok az kalmış kuzucummmm beterin beteri vardır.. Bnm sevdiceğim askerde geçen ay gitti ve teeeee seneye kasımda dönüceeeek 2016baharındada nı nı nı nı nıııııım nı nı nı nı nımmmmm ver elini nikah masası
hem merak hem korku bilmiyorum yaaa :) ama gelsin bi an önce o günler :)eneeee ne dedinn
Ben de korkuyorum ne yalan söyliyim. Nasıl olcak ki
canım nerden sipariş ettin kaçırdım sanırım bende Victoria secretın sitesini sürekli takipteyim ama ne kadar zamanda gelir gürükte takılır mı bilemediğim için vermeedımCanım ben victoria secreta gittim orda bedenimi ölçtü kadın ona göre sipariş ettim.. Bazı takıımların altında ölçüler yazıyor mesela 80b atıyorum 34'e denk geliyor o şekilde kendi bedenini seçersin ama biraz büyük seçmende fayda var diye duydum
Yok canım ben aliexpressten sipariş verdim sadece victoria secreta gittiğimde ölçümü aldırmıştım öylesine ingiliz yada avrupa ölçüsüne göre sütyen ölçüm 36ymış yani siparişlerimin victoria secretla alakası yokcanım nerden sipariş ettin kaçırdım sanırım bende Victoria secretın sitesini sürekli takipteyim ama ne kadar zamanda gelir gürükte takılır mı bilemediğim için vermeedım
Ne güzel olmuşssun canımm cok anlamam ama salın baska renk olsa nasıl olur
tesekkür ederim hatunlar salı kendinin oldugu icin öylesine taktım normalde baska renk sal alacaktım ama sözde giymektwn vazgectim bunu erkek arkadasima ilk gosterdim pek hosuna gitmedi hevesimi kacirdi. Normalde kendi ailesi cevresi acik bitek ben kapalıyım. Bende böyle uzun elbise felan giyince tuhafina gidiyor.Rabbim sağlıkla huzurla giymeyi nasip etsin tatlımmmm maşallahbnm nişanlığımda saks maviydii
Canım sahte bunlar. Hani sokakta satılıyorya onlardandır
sahte parfümde kullandım bi amca vardıo ondan alırdım onun sattıkları gibi kokusu kalıcı mı acaba bi parfümede bu aralar hiç200 300 veresim yok açıkçasıCanım sahte bunlar. Hani sokakta satılıyorya onlardandır
Benim sevgilim bana doğru düzgün sarılmaz bile, neymiş ben dışa dönükmüşüm sevgimi belli ediyormuşum da o edemiyormuş. Mizaç. Ya sabır :)hem merak hem korku bilmiyorum yaaa :) ama gelsin bi an önce o günler :)
E ne giyiceksin canmtesekkür ederim hatunlar salı kendinin oldugu icin öylesine taktım normalde baska renk sal alacaktım ama sözde giymektwn vazgectim bunu erkek arkadasima ilk gosterdim pek hosuna gitmedi hevesimi kacirdi. Normalde kendi ailesi cevresi acik bitek ben kapalıyım. Bende böyle uzun elbise felan giyince tuhafina gidiyor.
ben utanmıyorum valla:)Benim sevgilim bana doğru düzgün sarılmaz bile, neymiş ben dışa dönükmüşüm sevgimi belli ediyormuşum da o edemiyormuş. Mizaç. Ya sabır :)
O yüzden ben çok merak etmiyorum, gene bi şey olmamasından korkuyorum galiba :)))) Ay güldüm :))
Yok şaka bi yana tırsıyorum, azcık da utanıyorum
Oh oh yandan :))ben utanmıyorum valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?