2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım benim:) rahibe duvak düşündüm ama onada yüzüm kapanmıyo

Güzel gelinimizi bu sayede Görmüş olduk canım :)
rahibe duvak nasıl oluyormuş merak ettim netten baktımda tatlım kapanmasın çok güzel duruyor Türbanda :)

kızlaaaaarr bılgısayarım ısgal altında babam kaptı bensız baya kaynatmıssınız gelcem bırazdan telefondan yazamıyorum

Ondan demedm canım, gelinliğin içine ondan giyiliyor diye biliyorum, gelinlik düzgün dursun diye imiş. Valla bilmiyorum da öyle duydum evlenenlerden :) Bence de rahatsız edici :)
Canım valla rahat olmak için giymem onu ben:))

Ya şimdi benim nişanlım birazcık uyuzda:) leopar al diyip duruyodu :) dedim öyle bişe alayım da bari almamışın demesin:)
Ay pek güldüm :)) öyle desene :) yalnız nişanlısından bu tip talepleri olan erkek azdır, benimkine sorsan ben bilmem anlamam der :) o zaman valla bunu diyeceğimi hiç bilmezdim ama al canım leopar al 3ünü de değişik değişik al :)

(leopar ben sevmiyom ondan öyle dedim, çok kişisel :) )

Ben geldiiimmmm özlediiimmmm

Cumartesi aksami sevdiceklere gittik ailecek, mukemmmel gecti iyice alisiyorlar birbirlerine

Galiba hayat cok guzel

Sizler ne yaptiniz hemen ozet gecin

Benimki nevresim takımına kadar karışıyo :) bende sevmem leopar:)

Kızlar ya trendyola adres yazarken etap yazmayı unutmuşum inşallah kargoda sorun olmaz:)

araştırıyorum canım :) bulunca paylaşcam az kaldı :) aslında benimde alasım var ama sevdicek beni onla gündüz gezdirmez evde:)
aminn kuzumm sizde inşaallaahh
gezme zaten en az 3 çocuk olur :)
Doğrudur kuzu.. Ozaman sen çeyiz konusunda bayaa yardım edebilirsin banaaaa
tabi ki seve seve :)
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)
ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)
Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözüm Yalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acep
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)
panduflar alcam ayyy alcamda alcam :)
YAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaa Yepyeni eşyalar, yepyeni ev, yepyeni gardırop, yepyeni bi düzeen, yepyeni bi hayaaaaat.. Aşk doluuu
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)
kızlaaaaarr bılgısayarım ısgal altında babam kaptı bensız baya kaynatmıssınız gelcem bırazdan telefondan yazamıyorum
gell gelll bekliyoruz :)

Hani bekliyodun göremiyorum seni online hatuncuk :)

Zaten hayalimiz 3çocuk:)

Günaydın kızlar dün baya bi harcadım :)
bi tane gelinlik için jartiyer takımı aldım
bi tane beyaz 2tane siyah bi tane kırmızı gecelik aldım
3tane penye gecelik 1tane uzun kollu pijema 1tanede şortlu takom aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…