2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırlı olsun :) Nedense çok az şey alasım var. Mesela kahve fincanı almayı düşünmüyorum kesin konu komşu getirir :) Su bardağı da tek 6lı alayım diyorum :) Baktım kimse getirmedi evlendikten sonra alırım :)))

olabilir tabi bende hep çok gerekli olan şeyleri alıyorum fazladan gereksiz şeyler almayı bende düşünmüyorum. liste yaptın mı? ben aldığım şeylerin üstünü çiziyorum çok keyifli oluyo yavaş yavaş azaldığını görmek :)

Liste yaptım da 2 set tencerenin üstünü çizsem ne çizmesem ne :)))
Yine de keyifli biliyorum, sürekli internetteyim çarşıdayım mağazadayım :) Hiçbir şey almadan dönüp geliyorum :))))
Çok sevindim senin adına çok güzeldir aldıkların da eminim :)

çarşıya çıkıyorum bakıyorum nete giriyorum bakıyorum. 1- 1.5 ayda bir sürü şey öğrendim diyebilirim :)
Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözüm Yalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acep

aman paran olsun da elinde acele etmesen de olur piyasayı öğrendikten sonra alıverirsin hemen :) çokta kararsız olma :)

Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözüm Yalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acep
bende kaçar tane alınır bilmiyorum o kısma yeni yeni başlıyorum ama arkadaşım baya baya yeniledi diyebilirim :)

Kızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)

Eklentiler

• NB2STK000025.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 76
  • NBB-3965-Saten-Tul-Dantelli-Gecelik-Sabahlik__93520948_0.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 65
YAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaa Yepyeni eşyalar, yepyeni ev, yepyeni gardırop, yepyeni bi düzeen, yepyeni bi hayaaaaat.. Aşk doluuu

Kızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)
Zaten büstiyer giyceksin korse altına jartiyer bence de güzel olur. Ama onu şimdi alma, gelinliğini alırken ya da işte yaptırırken sorarsın nasıl bir gelinlik iç çamaşırı giymen gerektiğini, onlar daha iyi bilir modelini falan

canım büstiyer çok rahatsız ediyomuş o yüzdn böyle sütyenli takım alayım diye düşündüm :)

Ve gecelik olarak bunlarıda alıp kapatıyorum:) 3tanede önceden almıştım:) artık şortlu takım ve penye gecelik alacam :)

Eklentiler

• maranda-tresa-fantezi-gecelik-1435-8791_1_002124.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 18077-746x1000.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 108863149_tn70_0.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 66
canım büstiyer çok rahatsız ediyomuş o yüzdn böyle sütyenli takım alayım diye düşündüm :)
Ondan demedm canım, gelinliğin içine ondan giyiliyor diye biliyorum, gelinlik düzgün dursun diye imiş. Valla bilmiyorum da öyle duydum evlenenlerden :) Bence de rahatsız edici :)

Şanslısın kuzu ozaman :))
Biraz geç geldim iyi gezmeler demeye Hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…