Hayırlı olsun :) Nedense çok az şey alasım var. Mesela kahve fincanı almayı düşünmüyorum kesin konu komşu getirir :) Su bardağı da tek 6lı alayım diyorum :) Baktım kimse getirmedi evlendikten sonra alırım :)))valla ben mutfak eşyalarının bi çoğunu aldım sanırım baya bi araştırma neticesinde. görüpte hep çok beğendiğim şeyleri uygun fiyatlara aldığımı düşünüyorum inşallah ağız tadıyla kullanmakta nasip olurtabi daha bir sürü şey var nevresimler ütü vs vs
Acccaayiiip zevkli bişiiii dimi kuzuuuu.. Bende geçen ay başladımmm çeyiz hazırlıklarınaaaaaçeyiz hazırlığı zevkli bişi bende nerde ne var sürekli bakıp duruyorum
olabilir tabi bende hep çok gerekli olan şeyleri alıyorum fazladan gereksiz şeyler almayı bende düşünmüyorum. liste yaptın mı? ben aldığım şeylerin üstünü çiziyorum çok keyifli oluyo yavaş yavaş azaldığını görmek :)Hayırlı olsun :) Nedense çok az şey alasım var. Mesela kahve fincanı almayı düşünmüyorum kesin konu komşu getirir :) Su bardağı da tek 6lı alayım diyorum :) Baktım kimse getirmedi evlendikten sonra alırım :)))
çarşıya çıkıyorum bakıyorum nete giriyorum bakıyorum. 1- 1.5 ayda bir sürü şey öğrendim diyebilirim :)Acccaayiiip zevkli bişiiii dimi kuzuuuu.. Bende geçen ay başladımmm çeyiz hazırlıklarınaaaaaKendime geliyorummmm çeyizime bişiler aldıkçaaaa
Liste yaptım da 2 set tencerenin üstünü çizsem ne çizmesem ne :)))olabilir tabi bende hep çok gerekli olan şeyleri alıyorum fazladan gereksiz şeyler almayı bende düşünmüyorum. liste yaptın mı? ben aldığım şeylerin üstünü çiziyorum çok keyifli oluyo yavaş yavaş azaldığını görmek :)
Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözümçarşıya çıkıyorum bakıyorum nete giriyorum bakıyorum. 1- 1.5 ayda bir sürü şey öğrendim diyebilirim :)
aman paran olsun da elinde acele etmesen de olur piyasayı öğrendikten sonra alıverirsin hemen :) çokta kararsız olma :)Liste yaptım da 2 set tencerenin üstünü çizsem ne çizmesem ne :)))
Yine de keyifli biliyorum, sürekli internetteyim çarşıdayım mağazadayım :) Hiçbir şey almadan dönüp geliyorum :))))
Çok sevindim senin adına çok güzeldir aldıkların da eminim :)
bende kaçar tane alınır bilmiyorum o kısma yeni yeni başlıyorum ama arkadaşım baya baya yeniledi diyebilirim :)Aynen fıstık.. Sürekli çeyizlik şeylerde gözümYalnız bu gecelikti iççamaşırıydı gibi şeylerden biraz anlamıyorum.. Kaçar tane almak lazımki baştan sona gardırobumuzu mu yeniliycez acep
Voooouuuuvvv babyyyyyKızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)
Jartiyer tam benim düşündüğüm gibi, büstüyeri tavsiye etmiyorlarKızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)
ay çok beğendim ben :))Kızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)
Voooouuuuvvv babyyyyy
ay çok beğendim ben :))
o zaman alıyorum bunları :)Jartiyer tam benim düşündüğüm gibi, büstüyeri tavsiye etmiyorlar
YAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaaaman paran olsun da elinde acele etmesen de olur piyasayı öğrendikten sonra alıverirsin hemen :) çokta kararsız olma :)
bende kaçar tane alınır bilmiyorum o kısma yeni yeni başlıyorum ama arkadaşım baya baya yeniledi diyebilirim :)
ama evinden ayrılacağını düşündükçe insan bi buruk oluyoYAaaa herseyini yeniliyosuun bu çok güzel bişey yaaaYepyeni eşyalar, yepyeni ev, yepyeni gardırop, yepyeni bi düzeen, yepyeni bi hayaaaaat.. Aşk doluuu
Zaten büstiyer giyceksin korse altına jartiyer bence de güzel olur. Ama onu şimdi alma, gelinliğini alırken ya da işte yaptırırken sorarsın nasıl bir gelinlik iç çamaşırı giymen gerektiğini, onlar daha iyi bilir modelini falanKızlaar ilk gece için beyaz düşündüm bide gelinlik altına bu jartiyer takımı nasıl olur. Yoksa büstiyerli mi almalıyım :)
Ben zaten şuanda ayrı olduğum için çok etkilenmiyorum bebeğimama evinden ayrılacağını düşündükçe insan bi buruk oluyo
canım büstiyer çok rahatsız ediyomuş o yüzdn böyle sütyenli takım alayım diye düşündüm :)Zaten büstiyer giyceksin korse altına jartiyer bence de güzel olur. Ama onu şimdi alma, gelinliğini alırken ya da işte yaptırırken sorarsın nasıl bir gelinlik iç çamaşırı giymen gerektiğini, onlar daha iyi bilir modelini falan
Ondan demedm canım, gelinliğin içine ondan giyiliyor diye biliyorum, gelinlik düzgün dursun diye imiş. Valla bilmiyorum da öyle duydum evlenenlerden :) Bence de rahatsız edici :)canım büstiyer çok rahatsız ediyomuş o yüzdn böyle sütyenli takım alayım diye düşündüm :)
@more
Valla fiyat ne olur bilmiyorum canım konuscaz bakalım ama cok yuksek olcagnı sanmıyorum cnku gelınlıkcıler babamon arkadası :) Yine geldiğimle gittiğim bir oldu ama ben cıkıyorum sizleri öpüyorum nişanlımlayım bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?