2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

math27 Günaydın canımm neler neler almışsın maşallah takımlarada bayıldım yaniii demek leopar istiyor sevdicek hmm vahşiiice Zor günler bekliyor seni

YEKTA61 Günaydın canım ben iyiyim sağol sen nasılsıın? Gördüm elbiseni canım ama bende pek beğenemedim moralini bozmak istemem tabii biraz büyük işi gibi geldi bana

@serp07 Günaydınnnn canım

Kızlar ben gecelikten daha çok bu tarz corse ve fantazi elbiseleri daha çok beğeniyorum. Ama henüz hiç almadım. Düğüne yakın almayı düşünüyorum yada evlendikten sora çünkü annem ve ev dizilirken başkalarının benim giyeceğim şeyleri görmelerini istemiyorum.

resimlerde ışıktan ve acele ile çekildiği için öyle ahım şahım görünmüyor ama normalde daha güzel herkes çok beğendi daha öncede bu tarz elbise almıştım makyaj felan yapınca çok güzel oluyor

Eminim öyledir canım kızma sakın bana

Eminim öyledir canım kızma sakın bana
Yok canım nie kızayım zevkler ve renkler tartısılmaz. Normalde balık elbise begendim cokta guzel oldu fakat popo kısmı ortaya cikiyo ve ben kapalı oldugum icin birde kahve dagitirken egilirken hos olmayacagi icin vazgectim. Bak bu diger elbisem

Evet aldım baya bi :) daha trendyoldan aldıklarımı paylaşmadım :)) ama baya bi oldu :)) yeter bu kadar:)

Tabi kaynağını bilmek lazım basit bir konu değil bu haklısın. Ama dinini yaşamaya çalışanlar tamamen serbestmiş sanmasınlar diye dedim
tabi ki tatlım bazıları da herşey yasakmış gibi davranıyorlar allahın helal kıldığına haram deyip şirke giriyorlar rabbim korusun yani zorlaştırmaya gerek yok dinimiz çok gzel ve yaşaması kolay

Bunlarda çok hoşmuş canım :)

canım cift pijaması bulursan paylaşır mısın bende arıyorum da

mor çok güzelmiş ya çılgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…