resimlerde ışıktan ve acele ile çekildiği için öyle ahım şahım görünmüyor ama normalde daha güzel herkes çok beğendi daha öncede bu tarz elbise almıştım makyaj felan yapınca çok güzel oluyormath27 Günaydın canımm neler neler almışsın maşallah takımlarada bayıldım yaniii demek leopar istiyor sevdicek hmm vahşiiice Zor günler bekliyor seni
YEKTA61 Günaydın canım ben iyiyim sağol sen nasılsıın? Gördüm elbiseni canım ama bende pek beğenemedim moralini bozmak istemem tabii biraz büyük işi gibi geldi bana
@serp07 Günaydınnnn canım
resimlerde ışıktan ve acele ile çekildiği için öyle ahım şahım görünmüyor ama normalde daha güzel herkes çok beğendi daha öncede bu tarz elbise almıştım makyaj felan yapınca çok güzel oluyor
Yok canım nie kızayım zevkler ve renkler tartısılmaz. Normalde balık elbise begendim cokta guzel oldu fakat popo kısmı ortaya cikiyo ve ben kapalı oldugum icin birde kahve dagitirken egilirken hos olmayacagi icin vazgectim. Bak bu diger elbisemEminim öyledir canım kızma sakın bana
Yok canım nie kızayım zevkler ve renkler tartısılmaz. Normalde balık elbise begendim cokta guzel oldu fakat popo kısmı ortaya cikiyo ve ben kapalı oldugum icin birde kahve dagitirken egilirken hos olmayacagi icin vazgectim. Bak bu diger elbisem
Eki Görüntüle 1338160
Eki Görüntüle 1338161
Herşeyden önce sen güzelsin canım maşallahYok canım nie kızayım zevkler ve renkler tartısılmaz. Normalde balık elbise begendim cokta guzel oldu fakat popo kısmı ortaya cikiyo ve ben kapalı oldugum icin birde kahve dagitirken egilirken hos olmayacagi icin vazgectim. Bak bu diger elbisem
Eki Görüntüle 1338160
Eki Görüntüle 1338161
canım denizlilisin galiba bende muğlalıyım fethiyede yaşıyoruzHoşbuldummm tatlımmm
yukii hoşgeldin canım özlettin kendini yawKızlar ben geldim yine, sizsiz kk çekilmiyor canlarım..
evet tatlım ya cidden geldiği gibi yeri hazır oluyo zatengeldiği gibide gidiyo ama bu ay bende kendime iyilik yapıp kitap sipariş verdim :)
Oh maşallahhh
Evet aldım baya bi :) daha trendyoldan aldıklarımı paylaşmadım :)) ama baya bi oldu :)) yeter bu kadar:)math27 Günaydın canımm neler neler almışsın maşallah takımlarada bayıldım yaniii demek leopar istiyor sevdicek hmm vahşiiice Zor günler bekliyor seni
YEKTA61 Günaydın canım ben iyiyim sağol sen nasılsıın? Gördüm elbiseni canım ama bende pek beğenemedim moralini bozmak istemem tabii biraz büyük işi gibi geldi bana
@serp07 Günaydınnnn canım
tabi ki tatlım bazıları da herşey yasakmış gibi davranıyorlar allahın helal kıldığına haram deyip şirke giriyorlar rabbim korusun yani zorlaştırmaya gerek yok dinimiz çok gzel ve yaşaması kolayTabi kaynağını bilmek lazım basit bir konu değil bu haklısın. Ama dinini yaşamaya çalışanlar tamamen serbestmiş sanmasınlar diye dedim
hangi satıcıdan aldın peki tatlım aliexpreste bissürü oluyor yaCanım iç çamaşırı sipariş ettik hem bohçaya ekleriz hemde denemiş oluruz diye 3 tane verdik üçüncüsü bugün geldi ama neredeyse 2 ay olacak sipariş vereli
Bunlarda çok hoşmuş canım :)Kızlar ben gecelikten daha çok bu tarz corse ve fantazi elbiseleri daha çok beğeniyorum. Ama henüz hiç almadım. Düğüne yakın almayı düşünüyorum yada evlendikten sora çünkü annem ve ev dizilirken başkalarının benim giyeceğim şeyleri görmelerini istemiyorum.
canım cift pijaması bulursan paylaşır mısın bende arıyorum dagezme zaten en az 3 çocuk olur :)
tabi ki seve seve :)
ben bi takım aldım kahve fincanı :) bide yemek takımının var yeter :)
ben parça parça 6 lı bardaklardandanda hoşlanmıyorum günlük bi takım yapıcam :) lavda aynı modelin hem uzun hem kısa bardakları oluyor onlardan alıcam :)
ne buluyosan al yani ben öyle yapıcam yeni başladım :) şu an 5-6 tane saten tül geceliğim var 3 tane şortlu takım aldım evde rahat olmak için :)
dahada alıı çok keyifli çamaşırlarımın hepsini takıp alıp dizicem dolaplara bide çift pijamalarından araştırıyorum henüz bulamadım :)
panduflar alcam ayyy alcamda alcam :)
ayyy böyle söyleyince dahada bi heveslendim :)
gell gelll bekliyoruz :)
Bitti sayılır kredi kartıda ödeyince :)evet tatlım ya cidden geldiği gibi yeri hazır oluyo zaten
Evet aldım baya bi :) daha trendyoldan aldıklarımı paylaşmadım :)) ama baya bi oldu :)) yeter bu kadar:)
mor çok güzelmiş ya çılgınKızlar ben gecelikten daha çok bu tarz corse ve fantazi elbiseleri daha çok beğeniyorum. Ama henüz hiç almadım. Düğüne yakın almayı düşünüyorum yada evlendikten sora çünkü annem ve ev dizilirken başkalarının benim giyeceğim şeyleri görmelerini istemiyorum.
aynen ya bende aileme kredi çekmiştim onu yatırıyorum kredi kartı üstüne kira faturalar derken yarabbi şükür oluyoBitti sayılır kredi kartıda ödeyince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?