canım aldıgım bundan daha guzel sadece haliyle oldugu icin okadr gosterdi kendini bu elbiseyi ilkin giydigimde onun gibiydi :)Canım bunu daha çok beğendim ben
Herşeyden önce sen güzelsin canım maşallah
Tamam birazdan paylaşayım dersim boşta:)Maşallah maşallah onlarıda paylaşta görelim fikir olsun
Alsak mı kii bizde
Dün minik bi servet verdim diyebilirim :)) teşekkür ederim canım:)Ayyy benim almama daha var da sen al amacanım aldıkların çook güzell ya böyle iç çamaşırı gördükçe hemen evlenesim geliyooo
Güle güle kullan canımssDünkü aldıklarım kızlarr:)
Kızlar birazda iç çamaşırı almayı düşünüyodum normalde bi sürü var ama alsam mı bilemedim :) atlet ve alt olarak alayım mı ki:)
Güzel güzel kullanayım demi:) kızlar evliliğim için ilk 6aya hazırım ama 6aydan sonra daha bi sürü eksiğim olacak:)Güle güle kullan canımss
Gunaydiin
math canim cok guzel aldiklarin gule gule kullan
Tikkabilla @CHRKSSNGHN sizin aliexpressler geldi mi???
Canım çıtçıtlı atlet kullanıhorum bende :) o zaman yarın eve gidince eski yeni bi ayrım yapayım ona göre alyım. 5tanede bohçada almıştık:)Canım al bence yani ben atlet yerine çıtçıtlı badi kullanıyorum ama normal günlük çamaşırda lazım ama çoook var dersen evde fazla almana gerek yok bir kaç tane yeter sonra zaten alırsın yine
Sağol tatlım:) ayt heyecan başladı dünden bu yana:))Gunaydiin
math canim cok guzel aldiklarin gule gule kullan
Tikkabilla @CHRKSSNGHN sizin aliexpressler geldi mi???
[QUOTE="math27, post: 38339710, member: 586010"r]Canım çıtçıtlı atlet kullanıhorum bende :) o zaman yarın eve gidince eski yeni bi ayrım yapayım ona göre alyım. 5tanede bohçada almıştık:)
aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)Günaydın kızlar dün baya bi harcadım :)
bi tane gelinlik için jartiyer takımı aldım
bi tane beyaz 2tane siyah bi tane kırmızı gecelik aldım
3tane penye gecelik 1tane uzun kollu pijema 1tanede şortlu takom aldım :)
Kızlar ben gecelikten daha çok bu tarz corse ve fantazi elbiseleri daha çok beğeniyorum. Ama henüz hiç almadım. Düğüne yakın almayı düşünüyorum yada evlendikten sora çünkü annem ve ev dizilirken başkalarının benim giyeceğim şeyleri görmelerini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?