2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aldıklarını paylaş diycektim canım ama paylaşmışsın güle güle kullan :)

günaydın canım bunları nerden bulabilirim :)

canım internetten yurtdışı sitelerinden bide gothic giyim yerlerinden bulabilirsin

Kızlar birazda iç çamaşırı almayı düşünüyodum normalde bi sürü var ama alsam mı bilemedim :) atlet ve alt olarak alayım mı ki:)
Al bence böyle güzel bi kaç bişey olması lazım ben atlet kullamıyorum ama diğerlerinden alıcam tabikiii

hayalseverrr sen nerden ve neler aldin

Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmem

Bende artik ic giyime yonelsem iyi olacak. Dekorasyon aksesuar alisverisi yapa yapa koyacak yer kalmayacak evde. Kalabaligi da sevmem
de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerek ve hangi markaları tavsiye ediyorsunuz

de factodan 2 tane şortlu takım aldım canım cumartesi pazar evde şık olmak için :) bi tanede çamaşırcıdan şortlu takım aldım 3 oldu :) ben hiç aksesuar almadım ev eşyaları alınsında öyle seçicem az öz olsun diye bende kalabalık sevmiyorum :)

valla

güzelmiş canım başka rengi yok mu nerden baktın fiyatları nasıl ?
kırmızı filan var canım 50 lira

de factodan almıştı canım mutlu hatun.. ya kızlar madem iç çamaşırlarından gidiyor konu peki kaç sütyen gerek ve hangi markaları tavsiye ediyorsunuz
çamaşırda marka konusunda çok detaycı değilim canım renkli renkli güzel olsun yeter bence :)
ama marka önerilerine açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…