2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

neler var listede :)
Bikiniler mayolar plaj kıyafetleri şortlar elbiseler sandaletler terlikler

Canım güneş korucuyu falan alıcam şimdi kışın uygundur eczane ürünü alıcam zaten balayına gtmesemde korucuyumu değiştrmeyı dusunuyodum dermokozmetık bı urun bakıcam da hangı marka ıyıdır bnu bılmıyorum..

Neler götürmeli ki fikir verim bana

kaç tane olmalı peki canım ya
Canım normalde ne kadar kullanıyosan ona göre al. Ben bi tane takım almıştım bi tanede ayrı aldım. Bi tane daha alırım muhtemelen. Zaten benimde var bi kaç tane:) Bide pierre cardin almıltım 3yıldır hiç bişe olmadı :)

ayy daha bu kısmı araştırmadım ben
toplamda kaç takım oluyo canım

Bende gelinlik için büstiyer almadım ama jartiyer aldım :) Orya tayt olmaz diyince:)

ayy daha bu kısmı araştırmadım ben

toplamda kaç takım oluyo canım
Canım bi tane sütyen çamşır takımım var bi tane ayrı sütyenim var bi tanede jartiyer oldu işte:) tek bi sütyen alacam :) bide alt çamaşırlarıma bakacam duruma görede onları alacam:) 2 3 tane de çıtçıtlı badi alırsam iç çamaşırı pijema kısmını kapatmış olurum:)

ayyy ben bu işi abartcam sanırım :)

Canım rahat olmuyomuş o yüzden almadım. Sadece sütyenle oluyo mu bilmiyorum da ya
Olur canım sütyenlede ben sadec kalıp gıbı dursun ıstıyorum durusu konusunda takıntılıyımda o yuzden oyle dusundum canım ama sutyenlede olur bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…