- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
gelinlik için biraz erken davramamışsın canım :)Iyi gidiyor canim, dugun icin salon yerini ayirttik, gecen hafta gelinligimide aldim.
Ceyiz hala bitmedi, ama kismetse o da eylule kadar tamam olur :)
gelinlik için biraz erken davramamışsın canım :)
bende çeyiz alıp duruyorum şubattan beri valla hala bitmedi bitmiyo :)
doğrudur canım bende tam bilmediğim için danışmak istedim sizlereCanım olma biz yaptık o hatayı çamaşırlar berbat mioorreler özellikle kol altı kesımlerı gobege kadar acık dikişleri falan beş para etmez.. Kar oranıda cok yuksek değil..ben aldıklarımın hepsini iade ettim.. ama sen bilirsin yinede..
o zaman en iyisini yapmışsın canım :)Evet canim gelinlik biraz erken oldu, ama tam istedigim gibi bir gelinlik buldum, kiloylada problemin olmadigi icin, yani dugun icin kilo vermem gerkmiyor hahaha, onun icin aldim
Aydınlıyım tatlım bende iş sebebiyle 4yıldır denizlideyimcanım denizlilisin galiba bende muğlalıyım fethiyede yaşıyoruz
Hoşgeldin hayırlısı olsun :)Merhaba bende geldiimmm
Ben çocukluk aşkıyla evlenenlerden olacağım inşallah
14 yaşımda tanıştık 2006 senesinde
12.10.2014 tarihinde nişanlandık
2015 Kasım gibide düğün düşüyoruz ama daha gün almadık kısmetse inşallah
ayy ne güzel hayırlısı olsun inşallah canım :)Merhaba bende geldiimmm
Merhaba bende geldiimmm
Hosgeldin canim, benimde yasim 25, 2003 yilinda tanistik sevgilimle, bende senin gibi 14 yasindaydim, o da benim cocukluk askim, ilk ve tek askiiiimMerhaba bende geldiimmm
Canım o valla ben kullandığım renkleri aldım :) kırmızı falan almadım:) benim bi çoğu yeniydi o yüzden 3tane daha aldım 8 9 tane oldu:)Ama şimdi gören yok o zaman renkli renkli farklı farklı olması gerekmez mi
Yok kız benim ki bazen geliyo bende bi paspallık çok hoşuna gidiyo:)Bekar halimle evlilige devam edersem adam evden kaçar bide annem yeni gelinin çamaşırı geceliği çok olur diyo kızlar
ayrıca bende ev kıyfetleri istiyorum şort takımları rahat elbiseler filan :)
benim şu an 7 geceliğim oldu 3 tane ev giyimi için şortlu takım hiç çamaşır takımım yok ama :)Canım o valla ben kullandığım renkleri aldım :) kırmızı falan almadım:) benim bi çoğu yeniydi o yüzden 3tane daha aldım 8 9 tane oldu:)
Nişanlım diyo ki benim kalın bi taytım var bunun beyazını da al gelinliğin altına giyersin üşüme diyoo:) biliyo benim taytsız gezmiceğimi bende dedim merak etme aldım ben gelinliğin altına giyeceğim şeyler dedim:)İyiki de demişim ama yoksa tayt giyiyodun
flormarda da indirim var canımHatun ben sözde cıkıyodumYİne takıldım kaldım azcık gdıyı gezıyım pentiye falan bakıyım gelınce haber verırım size güzel ev elbiseleri gecelikler bulursam :)
gelinliğinin fotoğrafı var mı canımIyi gidiyor canim, dugun icin salon yerini ayirttik, gecen hafta gelinligimide aldim.
Ceyiz hala bitmedi, ama kismetse o da eylule kadar tamam olur :)
foto isteriz hatuntamam kuzum bak annem dıarı çıkmıştı 2 gecelik ile geri dönmüş :)
6 tanede benim oldu 2tane şortlu takımım var 3tanede penye geceliğim var:)benim şu an 7 geceliğim oldu 3 tane ev giyimi için şortlu takım hiç çamaşır takımım yok ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?