- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Merhaba bende geldiimmm
Ben çocukluk aşkıyla evlenenlerden olacağım inşallah
14 yaşımda tanıştık 2006 senesinde
12.10.2014 tarihinde nişanlandık
2015 Kasım gibide düğün düşüyoruz ama daha gün almadık kısmetse inşallah
Ayy biz de sevdicegimle 2006 da tanistik. Ama bizim evlenmemize daha varHosgeldin canim, benimde yasim 25, 2003 yilinda tanistik sevgilimle, bende senin gibi 14 yasindaydim, o da benim cocukluk askim, ilk ve tek askiiiim
Kuzum nerdesin sen :) napıyosun:)Ayy biz de sevdicegimle 2006 da tanistik. Ama bizim evlenmemize daha var
ayy ben alırım mavi pembe kırmızı siyah beyazCanım o valla ben kullandığım renkleri aldım :) kırmızı falan almadım:) benim bi çoğu yeniydi o yüzden 3tane daha aldım 8 9 tane oldu:)
atıcaktımda kuzum makinenin şarjı bitmiş dolsun biraz atarım :)foto isteriz hatun
ayy insanın aldıkça alası geliyo çok garip :)6 tanede benim oldu 2tane şortlu takımım var 3tanede penye geceliğim var:)
evet tatlım memleketli sayılırAydınlıyım tatlım bende iş sebebiyle 4yıldır denizlideyimAilem fln Aydında Toprağım sayılırmışsın sen yaa ege insanının gözünü sevem
Bi ihtimal kırmızı alırım :))ayy ben alırım mavi pembe kırmızı siyah beyaz
Evet ya dün bi anda 300lira harcadım:))atıcaktımda kuzum makinenin şarjı bitmiş dolsun biraz atarım :)
ayy insanın aldıkça alası geliyo çok garip :)
Benim artık düğün heyecanım varKizlaar napiyosunuz bakalim
Orya canimm guzel hatta harika bi pazar olmus senin icin cok svindim canim benimm
greenandblue canim elbisene bayildimm insallah her sey cok guzel gecer senin icinn
Baska bisey kacirdim mii
Nişanlım diyo ki benim kalın bi taytım var bunun beyazını da al gelinliğin altına giyersin üşüme diyoo:) biliyo benim taytsız gezmiceğimi bende dedim merak etme aldım ben gelinliğin altına giyeceğim şeyler dedim:)
Evet ya herkes ne gerekse aklına gelenleri yazaın listemiz olsun:)Kizlar su balayi listesine bi egilelim benimde kafami kurcaliyor. Simdiden alsak mi. Daha ic giyimi de halletmedim:/
Ben bu konuya biraz zaman ayirayim bugunden itibaren :))))
Kizlaar napiyosunuz bakalim
Orya canimm guzel hatta harika bi pazar olmus senin icin cok svindim canim benimm
greenandblue canim elbisene bayildimm insallah her sey cok guzel gecer senin icinn
Baska bisey kacirdim mii
Oda çatladı meraktan ne aldın diyip duruyo:)Uhuuuuuuuu cevaba bak senn
Biz geçen gün sevdicekle balayına datçaya yada marmarise gidelim diye konuşmuştukevet tatlım memleketli sayılır
Oda çatladı meraktan ne aldın diyip duruyo:)
Senin düğün ne zaman fıstık?Benim artık düğün heyecanım varonun dışında pek bişe yok :)
önce çamaşır gecelik faslını atlat bence canım :)Kizlar su balayi listesine bi egilelim benimde kafami kurcaliyor. Simdiden alsak mi. Daha ic giyimi de halletmedim:/
Ben bu konuya biraz zaman ayirayim bugunden itibaren :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?