- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Orya canim okuyorum hep ama cok yogunum malesef bi turlu yazamadim :)
Bu arada diyet nasıl gidiyo kimseden ses yok canım :)terlik
sandalet
babet
topuklu ayakkabı
çanta
şortlar
T-shirt ya da bluzlar
elbiseler
gecelikler
çamaşır takımları
bikini bayo pareo
plaj çantası
plaj havlusu
şapka
güneş gözlüğü
güneş kremi
cilt bakım ürünleri
makyaj malzemeleri
serin geceler için hırka veya şal
kaba haliyle balayı için liste :)
http://keyifligelinler.kadinlarkulubu.com/2012/03/balaynda-yannza-almanz-gereken-hersey.html bide burayı inceleyin kızlar :)
benim devam :)Bu arada diyet nasıl gidiyo kimseden ses yok canım :)
29 ocak 31 ocak canım inşallah:)Senin düğün ne zaman fıstık?
Canım davetiye konusunda yine hayal kırıklığı yaşadım internete kaldım :)Söyleme sakınnHadi çık ama resimlerini de çek gösterirsin bize (ne meraklıyım he )
Aaaa ne anlatıcan bak merak ettim ben şimdii
al tatlım al bulunsun bence kırmızı şartBi ihtimal kırmızı alırım :))
Evet ya dün bi anda 300lira harcadım:))
çok güzel yerler canım mutlaka değerlendirmelisiniz bence de.. yok tatlım ya öğretmenim o yüzden görev yaptığım yerde yaşıcaz ağustos 2 düğün çeyiz işine şubatta başlıcam çünkü tayin durumları var malesef.. tabi sorcen gari soralım deyi burdayızBiz geçen gün sevdicekle balayına datçaya yada marmarise gidelim diye konuşmuştukFethiyede mi yaşıycaksınız tatlım evlenince? Düğün ne zamana? Çeyizlerini bitirdin mi? Ayy ne çok soru sordum dimi
canım biz yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz 3 bin tl filan gidiyo araştırma aşamasındayızKizlar balayi icin karar verdini mi, gerci benim hala zamanim var eylule kadar, ama merak ettin
biz balayında denize gitmicez amaterlik
sandalet
babet
topuklu ayakkabı
çanta
şortlar
T-shirt ya da bluzlar
elbiseler
gecelikler
çamaşır takımları
bikini bayo pareo
plaj çantası
plaj havlusu
şapka
güneş gözlüğü
güneş kremi
cilt bakım ürünleri
makyaj malzemeleri
serin geceler için hırka veya şal
kaba haliyle balayı için liste :)
http://keyifligelinler.kadinlarkulubu.com/2012/03/balaynda-yannza-almanz-gereken-hersey.html bide burayı inceleyin kızlar :)
canım ben rabiaca var face ve instagramda onu tavsiye ederimkızlar kıyafet alışverişi yaptığınız siteler var mı?
kapıda ödeme olsa iyi olur :)
Ahahah yirim gari sene beençok güzel yerler canım mutlaka değerlendirmelisiniz bence de.. yok tatlım ya öğretmenim o yüzden görev yaptığım yerde yaşıcaz ağustos 2 düğün çeyiz işine şubatta başlıcam çünkü tayin durumları var malesef.. tabi sorcen gari soralım deyi burdayız
inşallah tatlım ya bakalım bizim nasıl olacak oluuu gidee beAhahah yirim gari sene beenİnşallah işleriniz kolaylıkla hallolur kuzucum yaa.. Eş durumu tayini istiyceksiniz heralde dimi? Ben aydına 2 defa tayinimi istedim ama olmadı olmadı olmadı
Oluu gide oluu gideinşallah tatlım ya bakalım bizim nasıl olacak oluuu gidee be
Eee bi etki varmı bi diyet gördüm genel herkes çok memnunda :)benim devam :)
Hapların zararı oluyomuş ama ilerde çocuk istediindeKızlar doğum kontrol yöntemlerini araştırdım :)
Hapların hepsi zararlı ama %95 koruyo. Uzın süre kullanmak için tavsiye etmiyolar:)
Spral %99 koruma ama en sağlıklısı ama onuda yapmak biraz zormuş
Bide erkeğin korunması var onda da risk fazlao yüzden ben ilaç aldım evim kurulana kadar kullanacam. Sonrada nişanlım korunacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?