günaydınlarr...
kızlar nişanlım balayı için saklı göl evlerine gidelim diyo internette sitesi var baktım biraz
çook güzel tam istediğimiz gibi ama günlük 2 kişi 300 lira ve yarım pansiyon ücreti bubana biraz pahalı geldi ama nişanlım ısrar ediyo tam istediğimiz gibi bi yer diye napcam bilemedim fikrinize ihtiyacım varr
Markafoniden almıştım canım, Siyah İnci kampanyasındandı sanırım.. Atlet külot olanı diyorsun dimi?canım siyahı nerden aldın bayıldım
Ay midem bulandı davetiye bakmaktan bi el atıverin yaa:)
https://www.markafoni.com/anil-ile-ev-rahatligi-atletpijama-takim/urun/9370206/
https://www.markafoni.com/anil-ile-ev-rahatligi-atletsort-takim/urun/9370376/
Kızlar karar veremedim sizce hangisini alıyım?
Merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam inşallah, aranıza katılmak istiyorum belki biraz olsun yüküm azalır :)
Günaydın
Günaydınn gelinciklerrr nasılsınızz
Çok şükür tatlım bende iyiymmCanımm ben 1 ve 5 numarayı beğendimm :) Günaydıınnn
Ben şortlu takımı beğendim çok tatlı sevimli duruyoo
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Hayırlısı olsun inşallah
Günaydın canım benimm özledim seni nerelerdesin sen bakiim
Günaydın canımm sağol ben iyiyim sen nasılsın ?
tasarimcibayan Günaydın canımm :) :)
@CHRKSSNGHN Ayyy fotoğraf istiyorumm :) :)
sevdiceğimde öyle diyo başka bi yerde 1 hafta kalacağımıza istediğimiz yere gidelim 4 gün kalalım dedi . amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versinGunaydinnn kizlaar
Canim eger istediginiz gibiyse bence degerlendirin. Sonucta balayi bir kez yasanan bisey. Gonlunuze gore olsun
Kizlaaaar.sevgilimle dans kursuna gidicez galibaa ayy cok mutlu oldummm
Kizlaaaar.sevgilimle dans kursuna gidicez galibaa ayy cok mutlu oldummm
Ayyy bende çok beğenmiştim bize de pahalı geldi. Çünkü ocakta gitcektik bizde havuz olmayacaktıgünaydınlarr...
kızlar nişanlım balayı için saklı göl evlerine gidelim diyo internette sitesi var baktım biraz
çook güzel tam istediğimiz gibi ama günlük 2 kişi 300 lira ve yarım pansiyon ücreti bubana biraz pahalı geldi ama nişanlım ısrar ediyo tam istediğimiz gibi bi yer diye napcam bilemedim fikrinize ihtiyacım varr
ya şimdi aradım konuştum haziran fiyatları farklıymış yani yarım pansiyon 400 lira olcak günlükAyyy bende çok beğenmiştim bize de pahalı geldi. Çünkü ocakta gitcektik bizde havuz olmayacaktı
Yok tatlim hobi amacli. Daha ilk dansa coookk varhuhuuuuuu ilk dans için mi
Yaparımm
Ne güzelll
Aslında sezon için pahalı değil ya. Diğer otellerde çok farklı olmayacak. 5yıldızlı oteller kışın bile uçuk fiyatta olacak :)ya şimdi aradım konuştum haziran fiyatları farklıymış yani yarım pansiyon 400 lira olcak günlükbaya pahalı ama çokta güzel kararsız kaldım
Gunaydinn canimm. Kolay gelsinGünaydın hatunlar :) şimdi uyandım malum bugün ders yok ya:)) sevdicekle bugün hastaneye gitcez sarılık testi yaptırcaz :) sonrada evrakları ayarlayalım istiyoruz :)
Ayy biz dans etmeyi bilmiyoruz. Dur ben bu akşam çalışayım dans etmeye:)Yok tatlim hobi amacli. Daha ilk dansa coookk var
Sağol tatlım sen ne yapıyosun :)Gunaydinn canimm. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?