2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Neyse ya ağlamıyom ne ağlıycam :)
Balayı muhabbeti yapınca siz ben de bi bakayım dedim, imkanı yok ben karar veremem. Biz aslında gemi turu istiyorduk ama o da çok pahalı geldi. Çok zormuş ya balayı yeri seçmek, uuu

selam cnm nasılsın kuzu ne var ne yok gecelik bende aldım ama jartiyer almadım galıba=)
İyi tatlım ne olsun bi filme dsalmışım tamamen unuttum burayı yaa
Ya arkadaş milletin sevgilisi bayılır sarılsın öpsün, benim sevgilim kendi yapmıyo, ben yapınca bi de odun odun duruyo. Çıldırayım ben o zaman.
Kuzu sağlık açısından bi sorunu yoksa merak etme ya sevgisini dokunarak gösteremeyenlerdendir yada sana haddinden fazla saygı duyuyordur ve böyle dokunmalar sevgi gösterileri basit geliyor olabilir ama muhtemelen birincisi

Canım çoktan yaptık bitti bile bi etekle bi ayakkabı alabildik hem akşam oldu hemde benmim bir türlü bişey beğenememelerim sayesinde neyse ertesi gün sevdicekle bi daha çıktık her şeyi aldık ama madama cocoyu pek tavsiye etmiyorlar canım bende hiçbir şey almadım ordan
Kuzu eteğini kestiriyorum biraz yarın teslim alıcam o zaman atarım

nereye basit geliyor yaa, ben onun yüzünden sırnaşık gibi duruyorum, kendime kızıyorum bu sefer. Ne gıcık sevgilim var benim ya. Ben de çok severim öyle şeyi, göremedik gitti :)

O değil de acilen mudo'ya gidip karar vermem gerekiyor. Günlük yemek takımını ordan tamamlayabilirim, tam istedğim gibi soft :) görünce beğeneyim de..

Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki
Hahahaha yerim seniiiiiiiiiiiii kuzu senin anlattığın erkek tipleri genelde çok çekingen olur hani hiçte öyle görünmezler ama fiziksel temas konusunda çekingen olurlar ilk gece için bencede korkma ama merak etme sadce zamanı gelsin hepimizinkinden beter olur yeterki atlatsın o da aynı durumu açılır biraz ve sürekli ister seni gördükçe

hahahaha ayy güldüm, allah da seni güldürsün :)))
öyle mi dersin canım, hepinizinkinden beter olursa yalnız atarım havamı ayy nerde o günler, ama bakarsın adamı evlenince bi açarım piiiiuu uçar

nereye basit geliyor yaa, ben onun yüzünden sırnaşık gibi duruyorum, kendime kızıyorum bu sefer. Ne gıcık sevgilim var benim ya. Ben de çok severim öyle şeyi, göremedik gitti :)
Canım sırnaşık olsan ne olur karı koca arasında iki tarafta sırnaşık olabilir (tabi evlendikten sonrasını kastediyorum ) ya eminim çekingenliktir onun ki sadece bir kere yaşamaya bakar emin ol sonra kovalamaç oynarsınız evde Ama şuna dikkat et herhangi bi sağlık problemi olmasın ki inşallah alakası yoktur

hahahaha ayy güldüm, allah da seni güldürsün :)))
öyle mi dersin canım, hepinizinkinden beter olursa yalnız atarım havamı ayy nerde o günler, ama bakarsın adamı evlenince bi açarım piiiiuu uçar
Öyle olur gibime geliyor kaç kişiden duyuyoruz yani bugünleri ararsın
ben burda kimsenin kalmadıgını sanıyodum ValentinusNF hoşgeldin tatlım :)
Hoşbuldum canımcım burdaydım ama filme daldım saatlerdir yaa neyse napıyorsunuz bakalım millet yatmıştır artık

Yok canım benim sağlıkla ne ilgisi var. Dediğin gibi sanırım ya evlendikten sonra açılır. Evde kovalamaç oynamak mı :))) uuu :)) Hiç sanmıyorum ama bu kadar soğuk olmaz tabi bence de. Çok sağol yalnız baya rahatladım ve çok güldüm :)

Yatmıştır valla herkes iş var sabah bakıyorum öyle napıyım sen napıyosun
Vodafone'a geçtim onunla uğraşıyorum işte canım avea sıkıntılıydı baya bakalım bu nasıl olacak
O zaman sıkıntı yok kuzucum bugünlerin keyfini sür

sevgiline sorsan bilir aslında tatlım adını sorabilir misin siteden bellidir hangi dükkan olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…