- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Bu işte kuzu altını bulamadım hatırlayamadım da ama böyle boxer gibiydi galibabenimkilerinde deseni bu değil ayy dediğini gzümde canlandırdımda grürsem bende alıyım
Amin bebişimAmin canım hep mutlu olalım :) Öyle tabii ama olsun şikayetçi değilim
Ediyor canım zaten nikah salonunu söyledim neredeyse 2 katı fark eder çünkü görevliler tatil yapamamış oluyor ya o yüzden sanırım.nikah salonunda olucak nikah yinede cok fark eder mi canim
ayyy bi gün biri bana donlara merakın olcak deseydi hayatta inanmazdımBu işte kuzu altını bulamadım hatırlayamadım da ama böyle boxer gibiydi galiba
Eki Görüntüle 1342821
.
Hayirli cumalar canim
math27 gecmis olsun canim dikkat et kendine @greenandblue iznine cok sevindin kuzu. İnsallah her sey gonlunce olur @hayatbos canim hic bi bilgim yok ama arayip sorabilirsin
Hahahah benim her zaman ilgimi çekmişlerdirayyy bi gün biri bana donlara merakın olcak deseydi hayatta inanmazdım
Hayirli cumalar canim
math27 gecmis olsun canim dikkat et kendine @greenandblue iznine cok sevindin kuzu. İnsallah her sey gonlunce olur @hayatbos canim hic bi bilgim yok ama arayip sorabilirsin
teşekkür ederim kızlar inşallah kendimi toparlarım bi an önceo kadarda değil sabah erkenden okuldaydım notlarımı filan toparladım haftaya tam olarak derslere gidicem atlatırım ben bu finalleri yani inşallah
ayyy bide hoca bugün durdurdu kendin gibi birine yakınını hasta olarak emanet eder misin dedi
ben varken niye hastamı başkasına emanet ediyim ki hocam dedim
ahhh kızım bu hazır cevap hallerindiyip gitti
günaydın kızlar
math27 geçmiş olsun canım :)
kuzu bol bol c vitamini al çabucak iyileşelim yaaAmin kuzucum teşekkür ederimmmmAllah bozmasın mutluluğunu yarın işte olsa cuma son günmüş gibi bi psikolojide oluyor insan ondandır herhalde math27 kuzu geçmiş olsun şu an sendenim bende
ayy ben önceden byle değildimHahahah benim her zaman ilgimi çekmişlerdir
kızlaaaaarrr tünaydınnnn :)
tünaydın kuzucum :)kızlaaaaarrr tünaydınnnn :)
Kızzz yeni uyandım deme son 1dersim kaldı benim:) bana gün bittikızlaaaaarrr tünaydınnnn :)
napıyosun fıstıgım :)tünaydın kuzucum :)
1 saatı gectı uyandıgım ama uyuyamadım ben gece hıc kuzucum hasta oldm ya bogazlarm falan fenaydı allahtan sabah terlemısım iyiym şimdi bırazcık :)Kızzz yeni uyandım deme son 1dersim kaldı benim:) bana gün bitti
kızlar şimdi size bişey sorcam :)
kışın ortasında dış çekim istediğim gibi olur mu bilmiyorum...
onun yerine...
fotoğrafçıyı eve çağırsak hem fotoğraf çekimi olsa hem video çekimi nasıl olur?
evet canım nişan acaba böyle mi daha iyi olur bilmiyorumNe için bu canım nişanmı?
evet canım nişan acaba böyle mi daha iyi olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?