Düğün hikayesi yaptırıyomusun sen hatun?evet canım nişan acaba böyle mi daha iyi olur bilmiyorum
ben birini seçmeyi düşünüyorum canım kışın benim enerjim düşük oluyo oo hele bide kar filan yağarsa yüzümden düşen bin parça o derece sevmem kışıDış çekim olur canım ya fotoğrafçıyla konustnmu bnu kışında çok güzel olabılır bence hele bide kar varsa ooo mükemmel olur :)
evet canım düğün hikayesi olcak :)Düğün hikayesi yaptırıyomusun sen hatun?
hmm o zaman bilemicem canım stüdyo yada evde olur o zaman :) ben kar da yurumeyı cok severım ama kar yagmıyo eskısehıre hıc dgru duzgn yahuben birini seçmeyi düşünüyorum canım kışın benim enerjim düşük oluyo oo hele bide kar filan yağarsa yüzümden düşen bin parça o derece sevmem kışı
Balayında otellerde oluyo canım fotgrafcı o hallolur :) bende yaptrıcam bakalm nişan istemedim ben düğünde olcak ne kadara anlaştınz siz?evet canım düğün hikayesi olcak :)
bide balayında bi günü ayırcaz çekim için :)
ama balayı çekimi için düğün fotografçımız mı olur gittiğimiz yerden mi fotoğrafçı buluruz bilmiyoruz henüz :)
hmm o zaman bilemicem canım stüdyo yada evde olur o zaman :) ben kar da yurumeyı cok severım ama kar yagmıyo eskısehıre hıc dgru duzgn yahu
ayyy benim nişanımda kar filan yağmasın :)Balayında otellerde oluyo canım fotgrafcı o hallolur :) bende yaptrıcam bakalm nişan istemedim ben düğünde olcak ne kadara anlaştınz siz?
kızlar şimdi size bişey sorcam :)
kışın ortasında dış çekim istediğim gibi olur mu bilmiyorum...
onun yerine...
fotoğrafçıyı eve çağırsak hem fotoğraf çekimi olsa hem video çekimi nasıl olur?
ev daha çok video çekiminden dolayı daha cazip geliyo banada güzel bi anı olur evet dışarda bi iki poz yeter sonra evde :)Bence mantıklı hatun, bugün ne alakaysa benimde aklıma dış çekim geldi..Bugün ki gibi hava olsa süper olur ama şans işi işte..Kapalı bir alan olsa orda bir iki poz çekip evde devam edebilirde..
Hmm anladım canım bizim hesap benimde nişanlımın arkadaşı yapck düğün hikayesını ama profosyonelmiş bakalm :)ayyy benim nişanımda kar filan yağmasın :)
bi arkadaşımızın eşi yapcak canım çekimi tam olarak profesyonel değil böyle tanıdıklara çekiyor :) nişan hediyem olsun dedi :)
evet canım düğün hikayesi olcak :)
bide balayında bi günü ayırcaz çekim için :)
ama balayı çekimi için düğün fotografçımız mı olur gittiğimiz yerden mi fotoğrafçı buluruz bilmiyoruz henüz :)
Hmm anladım canım bizim hesap benimde nişanlımın arkadaşı yapck düğün hikayesını ama profosyonelmiş bakalm :)
sende şanslısın yani :)Hmm anladım canım bizim hesap benimde nişanlımın arkadaşı yapck düğün hikayesını ama profosyonelmiş bakalm :)
canım fotograf vıdeo karısık kuaforde senınle cekıme bı baslıyolar her anının resmlerı vıdeoları duzenlenıyo guel bısey:)Bana düğün hikayesini anlatınYani tam olarak nasıl oluyor? Video şeklinde mi ?
canım fotograf vıdeo karısık kuaforde senınle cekıme bı baslıyolar her anının resmlerı vıdeoları duzenlenıyo guel bısey:)
fotoğraf olarak canım ama kısa bi videoda oluyo :) o sabah kuaförden ilk dansa kadar fotoğrafçı seninle oluyo :) her anını çekiyo :) belli paketler var onladan birini seçiyosun :)Bana düğün hikayesini anlatınYani tam olarak nasıl oluyor? Video şeklinde mi ?
Evet fotgrafcı bıze 3 bınlıra dedı albumle beraber ama pozlar azdı ve 3 bın veremezdk ona zaten burda 2 tane tanınms fotografcı var bızım cekımı yapck olan oralarda calısms suan kendı calısıyoms yaptgı ıslerı gordum guzeller hatta orjınallerını ıstersenız 5 bın dedı adam.. ama nısanlımn arkadası krıstal albım yapıck pozlar daha fazla aıle albumu cep albumu poster boyu düğün hikayesi falan filan max. 1500 dedi :)sende şanslısın yani :)
orjinallerinide verick bu arada :)Evet fotgrafcı bıze 3 bınlıra dedı albumle beraber ama pozlar azdı ve 3 bın veremezdk ona zaten burda 2 tane tanınms fotografcı var bızım cekımı yapck olan oralarda calısms suan kendı calısıyoms yaptgı ıslerı gordum guzeller hatta orjınallerını ıstersenız 5 bın dedı adam.. ama nısanlımn arkadası krıstal albım yapıck pozlar daha fazla aıle albumu cep albumu poster boyu düğün hikayesi falan filan max. 1500 dedi :)
gayet uygun demiş biz düğün hikayesi için 4 bini çıkardık gözden inşallah güzel olur :)Evet fotgrafcı bıze 3 bınlıra dedı albumle beraber ama pozlar azdı ve 3 bın veremezdk ona zaten burda 2 tane tanınms fotografcı var bızım cekımı yapck olan oralarda calısms suan kendı calısıyoms yaptgı ıslerı gordum guzeller hatta orjınallerını ıstersenız 5 bın dedı adam.. ama nısanlımn arkadası krıstal albım yapıck pozlar daha fazla aıle albumu cep albumu poster boyu düğün hikayesi falan filan max. 1500 dedi :)
valla ben yaptrmıcaktım tanıdık bulmasydı nısanlım :)gayet uygun demiş biz düğün hikayesi için 4 bini çıkardık gözden inşallah güzel olur :)
valla ben dedim ona baştan neyden vazgeçemiycemi düğün hikayeside onlardan biriydivalla ben yaptrmıcaktım tanıdık bulmasydı nısanlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?