- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Sağol canım benim amin inşaallah ya Rabbim herkesin gönlne göre versin inşallahÇok beğendim canım, iyi günlerde kullan inşallah..
iç canım benim faydası olr inşaallahHaklısın canım bol bol çorba içeyim su ve Yeşilçay içeyim
mg tasarım yine harika canım Aşkla kllan
Eki Görüntüle 1345188 Eki Görüntüle 1345178 Eki Görüntüle 1345181 Eki Görüntüle 1345182 Eki Görüntüle 1345183 Eki Görüntüle 1345185
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcazbak aldıklarımız da bnlar canım çok belli değil ama kenarları işlemeli
Kızlaarrr herkese selam bugün sevdicekle alyanslarımızı aldık birde bi gelişme olduuu o kadar evde nişan yaparım diyen ben sanırım bir yer tutucaz başakşehirde oturanınız var mı
mg tasarım yine harika canım Aşkla kllan
Güle güle kullan canım çok güzeller ya bayıldımm :)
Tuana cafe var orda daha önce gittim ama üst katlara çıkmadım villayı cafe yapmışlar sanırım orayla anlaşıcam yarınAz kalmış canımm :) Yok yok görünüyor çok güzel hoş sade ama şık ağır duruyo yani ben çok beğendimm
Hayırlı uğurlu olsuunn :) aaa salonda mı olucak canım başakşehire bir kaç kez gittim ama bilmiyorum oralarda salon vs.. oradamı tutucaksınız?
Tuana cafe var orda daha önce gittim ama üst katlara çıkmadım villayı cafe yapmışlar sanırım orayla anlaşıcam yarın
resmi var mı canım :)Tuana cafe var orda daha önce gittim ama üst katlara çıkmadım villayı cafe yapmışlar sanırım orayla anlaşıcam yarın
çiçekli böcekli alırsam bi kaç yıl sonra sıkılırım diye korktm sade alayım dedim beğenmene de çok sevindim canımAz kalmış canımm :) Yok yok görünüyor çok güzel hoş sade ama şık ağır duruyo yani ben çok beğendimm
Hayırlı uğurlu olsuunn :) aaa salonda mı olucak canım başakşehire bir kaç kez gittim ama bilmiyorum oralarda salon vs.. oradamı tutucaksınız?
çok sevimli canım Aşkla kllanYok kuzum yarın gidecem bakmaya çekerim inşallah hatta beğenirsem kınayı da orda yaparım hem daha samimi ortam hemde açılıp saçılıcaz daha rahat olur bizim için
Kızlaarrr bugün ufak rendelerden aldııımmmm şunun tatlılığına bakar mısınız ablaları
Eki Görüntüle 1345264 Eki Görüntüle 1345265
Yok kuzum yarın gidecem bakmaya çekerim inşallah hatta beğenirsem kınayı da orda yaparım hem daha samimi ortam hemde açılıp saçılıcaz daha rahat olur bizim için
Kızlaarrr bugün ufak rendelerden aldııımmmm şunun tatlılığına bakar mısınız ablaları
Bende bayıldım ne zamandır istiyordum yemek yaparken sürekli soğan sarmısak doğramaklar uğraşmamak için.. OPmbesini görünce direkt aldımMinicikmiş :) Bizde vardı bunun bir büyüğü, ben doğmadan önce bile varmış ama bir kere bile kullandığımızı görmedim, annem attı birkaç sene önce
Cnm aklında olsn uçuğuna alkol basarsan direk kurutuyo.. İyi bi dezenfektan alkol.. Mikrobunu öldürüyo.. Banada bi cildiye uzmanı söylemişti.. Uçuk çıkıcağını hissettiğim zmn bi pamuğu alkole batırıyorum basıyorum o kaşınan yere daha çıkmaya fırsat bulamadan geçiyoHala benimle canım uçuk
ayy ilk kez gördüm :) güle güle kullan :)Yok kuzum yarın gidecem bakmaya çekerim inşallah hatta beğenirsem kınayı da orda yaparım hem daha samimi ortam hemde açılıp saçılıcaz daha rahat olur bizim için
Teşekkür ederim canımayy ilk kez gördüm :) güle güle kullan :)
Zaten o pembe bizi masrafa sokuyor hepBende bayıldım ne zamandır istiyordum yemek yaparken sürekli soğan sarmısak doğramaklar uğraşmamak için.. OPmbesini görünce direkt aldım
Kesinlikle nedir bnu rengin cazibesi yaa herşey daha bi güzelleşiyor sevimli oluyor pembeyleZaten o pembe bizi masrafa sokuyor hep
Eki Görüntüle 1345188 Eki Görüntüle 1345178 Eki Görüntüle 1345181 Eki Görüntüle 1345182 Eki Görüntüle 1345183 Eki Görüntüle 1345185
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcazbak aldıklarımız da bnlar canım çok belli değil ama kenarları işlemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?