2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaarrr herkese selam bugün sevdicekle alyanslarımızı aldık birde bi gelişme olduuu o kadar evde nişan yaparım diyen ben sanırım bir yer tutucaz başakşehirde oturanınız var mı

Az kalmış canımm :) Yok yok görünüyor çok güzel hoş sade ama şık ağır duruyo yani ben çok beğendimm

Güle güle kullan canım çok güzeller ya bayıldımm :)

Kızlaarrr herkese selam bugün sevdicekle alyanslarımızı aldık birde bi gelişme olduuu o kadar evde nişan yaparım diyen ben sanırım bir yer tutucaz başakşehirde oturanınız var mı

Hayırlı uğurlu olsuunn :) aaa salonda mı olucak canım başakşehire bir kaç kez gittim ama bilmiyorum oralarda salon vs.. oradamı tutucaksınız?

Tuana cafe var orda daha önce gittim ama üst katlara çıkmadım villayı cafe yapmışlar sanırım orayla anlaşıcam yarın

resmi var mı canım :)
Yok kuzum yarın gidecem bakmaya çekerim inşallah hatta beğenirsem kınayı da orda yaparım hem daha samimi ortam hemde açılıp saçılıcaz daha rahat olur bizim için
Kızlaarrr bugün ufak rendelerden aldııımmmm şunun tatlılığına bakar mısınız ablaları

çiçekli böcekli alırsam bi kaç yıl sonra sıkılırım diye korktm sade alayım dedim beğenmene de çok sevindim canım

Minicikmiş :) Bizde vardı bunun bir büyüğü, ben doğmadan önce bile varmış ama bir kere bile kullandığımızı görmedim, annem attı birkaç sene önce

Minicikmiş :) Bizde vardı bunun bir büyüğü, ben doğmadan önce bile varmış ama bir kere bile kullandığımızı görmedim, annem attı birkaç sene önce
Bende bayıldım ne zamandır istiyordum yemek yaparken sürekli soğan sarmısak doğramaklar uğraşmamak için.. OPmbesini görünce direkt aldım

Hala benimle canım uçuk
Cnm aklında olsn uçuğuna alkol basarsan direk kurutuyo.. İyi bi dezenfektan alkol.. Mikrobunu öldürüyo.. Banada bi cildiye uzmanı söylemişti.. Uçuk çıkıcağını hissettiğim zmn bi pamuğu alkole batırıyorum basıyorum o kaşınan yere daha çıkmaya fırsat bulamadan geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…