yok canım marka heryerde aynı gvenilir siteler de belli bişeycik olmazNetten alışveriş yapma özürlüyüm ben, ama bilindik markalar kötü olmaz sanırım..haklısın
canım nasıl oldu uçukAldım canım kullanıyorum, a..l diye uçuk kremi normalde..etki etmesi gerekirdi ama yok, bekliyorum ya geçmez
Dudağım sanki benim değil yahuTövbe estağfurullah acayip bişi oldu
sıvı ağrlıklı beslen canım olur ya bazen 1 kilo verince bile çok fark ediyorTamam canım teşekkür ederim ben bi araştrayım nasıl oluyormuş bu korse işi
Şimdi onları araştırıyorum canım
Harikasın canım teşekkür ederim
Allah korumuş canım yaa inşallah unutmam bende
öyle yapıcam canım ama yılların göbeği 10 günde göbiş gider mi yaa
aramıza hoşgeldin canımHoşbuldumm:) aranızda biraz yabancı kaldım ama , umarım beni de aranıza kabul edersiniz :)
çok güzeller ama canım Aşkla kllanBu arada ben bu ay battin sanirim, az once de facto sitesinden sunlari aldim
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/E0803_W83_14CW_01_01.jpg
http://dfcdn.defacto.com.tr/1/D6056_W72_14WN_01_01.jpg
Ayrica biev'den uzun zamandir istedigim cerceveyi aldim.
Eki Görüntüle 1341810
Ustune de facto magazasindan da iki tane gomlek almistim.
Askimin sozde takacagim saatini aldim
Birde tum bacak lazere yazildim
kızlarrrr nasılsınız ben geldim en baştan başlayayım cuma günu okul çok Yoğundu yazamadım akşam da eve geldim uzanıyordm ki kaı çaldı ve nişanlım gelmiş askerden izin almış da çok sevindim mutlu bi hafasonuydu en güzeli de misafir yemek akımı çkb seti tencere seti filan aldık
ayy canım bana özel hoşgeldin yazmışın şimdi gördm bebişim
Hala benimle canım uçukcanım nasıl oldu uçuk
Aşkla kllan canım ilkinden bende aldımKızlar tupperlara da başlayayım dedim, ilk tupperlarımı aldım.
Eki Görüntüle 1343605 Eki Görüntüle 1343607 Eki Görüntüle 1343608
sera set galiba canımCanim tupperlardan anlamiyorum. Sebzelerin yesilliklerin taze kalmasi icin hangisini almaliyiz?
evet canım çok güzeldi ya bide ben karacadan almak istiyordum iyi oldu istediğim oldu sindi içimeHoşgeldin canımm ayy ne güzel süpriz yapmış sana çok sevindim senin adına :) :) birde alışveriş yapmışsınız ohhh
Önemli değil canım benim :) :)
hadi ya napsak geçer ki acaba canım anışma nasıl geçtiHala benimle canım uçuk
evet canım çok güzeldi ya bide ben karacadan almak istiyordum iyi oldu istediğim oldu sindi içime
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcazNe güzel güle güle kullan canım :) Ne kadar kaldı sevdiceğinin gelmesine?
Eki Görüntüle 1345188 Eki Görüntüle 1345178 Eki Görüntüle 1345181 Eki Görüntüle 1345182 Eki Görüntüle 1345183 Eki Görüntüle 1345185
yarın 45 gn kalıcak canım ikinci dönem inşallah aynı şehirde olcazbak aldıklarımız da bnlar canım çok belli değil ama kenarları işlemeli
Ayyy benden bir hafta öncesin çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin hepimizin evliliklerinigünaydın gelinciklerr
bizde 03/05/2015 sevdiğimle yuvamızı kurucazzz
Haklısın canım bol bol çorba içeyim su ve Yeşilçay içeyimsıvı ağrlıklı beslen canım olur ya bazen 1 kilo verince bile çok fark ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?