2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zevklerimiz benziyor demekki canım sevindim
Evet benziyor bencede Aryızda beğendiğim yemek takımıda hemen hemen buna benzıyor parca olarak coktu sadece bıde kalıte olarak karacadn daha cok memnunıyetı varmıs dıye duydum çeliklerine 50 yıl garantı verıyomus bakalm daha almadım ama bu tarz bısey alıcagm kesın :)

doğrdur canım bilecikte en iyi seçenek buydu

Gayet güzel bi seçim yapmışsın canım iyi günlerde kullanmak n asip olsun :) Yakınmışız seninle gelseydin ya kız eskişehire
canım normalde çok yakın da fiyatlar hemen hemen aynı diye gelmedm ama gezmeye geleyim bigün sahi orda ne kadar fiyatlar canım

canım normalde çok yakın da fiyatlar hemen hemen aynı diye gelmedm ama gezmeye geleyim bigün sahi orda ne kadar fiyatlar canım
Gel valla gezdirrim ben seni @mutluhatunuda gezircem merak ediyomuş burayı
Valla değişiyo canım markalar genelde sabit oluyo ama ben indirimleri yakalamaya çalısıyorum yakınmıssın nasılsa denk geldıkce soylerm sanada..

ben atlar gelirim ya 1 saat zaten

Kuzum bundan ben de aldim. Annem denedi gecen gun hic begenmedi cok uzuldum sen kullandin mi hic ya da kullananlardan duydun mu

Kızlar bizde kız tarafı çeyize 1 tane beyaz eşya alır ama ben almamaya karar verdim. Almamak derken şöyle ki; ben geçen şubatta ayrı eve çıkarken Ariston marka sıfır çamaşır makinesi almıştım, modeli eski ama dediğim gibi sıfırdı. Çok kullanmıyorum zaten çamaşır birikmediği için çok sık çalıştırmıyorum. Çok da memnunum kendisinden :) Çeyiz olarak bunu alırım diyorum, bozulana kadar gider, işimi fazlasıyla görür zaten..

Anneminde vardı öyle yıllıkları biz tek tek attık kardeşlerimle anneme çaktırmadan:)
Aslında benim annem de asla tutmaz, hatta biz artık atma lazım olacak deriz ama o birilerine verir ya da atar. Bu dediğimin hatırası vardı da ondan sakladı onca yıl.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…