beklerim canım:)ben atlar gelirim ya 1 saat zaten
Kızlar bizde kız tarafı çeyize 1 tane beyaz eşya alır ama ben almamaya karar verdim. Almamak derken şöyle ki; ben geçen şubatta ayrı eve çıkarken Ariston marka sıfır çamaşır makinesi almıştım, modeli eski ama dediğim gibi sıfırdı. Çok kullanmıyorum zaten çamaşır birikmediği için çok sık çalıştırmıyorum. Çok da memnunum kendisinden :) Çeyiz olarak bunu alırım diyorum, bozulana kadar gider, işimi fazlasıyla görür zaten..
Kizlar Düğunum kismetse nisan ayinda. 6 ay onceden basladik evi dizmeye. Cok rahat oluyor. Girip ciktikca eksikleri goruyorsunuz. Salonumu bembeyaz ve metal detaylariyla dekore ettim. Halim fon perde ve runner turkuaz :) bide rustik. Tavsiyem muhtesem oldu.
Hosbuldumm:) Fotograf yukleyemedimMerhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah resimleri varsa görebilirmiyiz? :)
Buzdolabım da sıfır ama standart boyda değil işte, bir ufağı.. Bunu da bir ikinci elciye satarım artık giderkene..En iyisi canım hem zaten sıfır almışsın çok kullanılmamışta sizin için daha iyi olur ki
Hosbuldumm:) Fotograf yukleyemedim
Buzdolabım da sıfır ama standart boyda değil işte, bir ufağı.. Bunu da bir ikinci elciye satarım artık giderkene..
Eki Görüntüle 1345578 Eki Görüntüle 1345579 Eki Görüntüle 1345578 Eki Görüntüle 1345579 Eki Görüntüle 1345580 Eki Görüntüle 1345583
Fazla net degil renk. Runner ve hali haftaya ins gelcek. Hali patchwork turkuaz. Duvara dikdortgen ayna kenarlari metal detayli.
Coook tesekkurlerYoo güzel görünüyor yeni evinizde mutlu olursunuz inşallah
Canım bir kişiden duydum çok memnun ama genelde kötü müdür ki?Kuzum bundan ben de aldim. Annem denedi gecen gun hic begenmedi cok uzuldumsen kullandin mi hic ya da kullananlardan duydun mu
olabilir canım aynenAnnemin yıllarca dolaptan çıkarmamasının nedeni buymuş demek
Canım bir kişiden duydum çok memnun ama genelde kötü müdür ki?
En son yapma çiçekleri attırmıyodu salonda. Hatırası var diye en son ardiyeye koymaya anlaştık:)Aslında benim annem de asla tutmaz, hatta biz artık atma lazım olacak deriz ama o birilerine verir ya da atar. Bu dediğimin hatırası vardı da ondan sakladı onca yıl.. :)
Aklımda bulunsun canım bu da:)canım bu fırınada giriyor gveç gibi diye aldım
İpli kullanan bi yakınımda ipi koptu keşke ipsiz alsaydım dedi bende ondan aldım bunuolabilir canım aynen
kuzum ben denemedim ama annem ipliler daha iyi keşke ondan alsaydın dedi
canım o ikili rustiği nerden aldın? Ayrı ayrı mı aldın?Eki Görüntüle 1345578 Eki Görüntüle 1345579 Eki Görüntüle 1345578 Eki Görüntüle 1345579 Eki Görüntüle 1345580 Eki Görüntüle 1345583
Fazla net degil renk. Runner ve hali haftaya ins gelcek. Hali patchwork turkuaz. Duvara dikdortgen ayna kenarlari metal detayli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?