Kız 3.nişan bu sanırım benim düğünüm de o gün yaa :) yeni yılın ilk ayından berekete bak:)
Ben 3hatırlıyorum ya bide greenand blue oldu diğeri kim:)
Canım çok teşekkür ediyorum.. O zaman ben şimdi ara vermeden içsem nolur ki regl olmam dimi? bn korunma amaçlı değilde adet görmemek için istiyorum.. Doktorada danışırım zaten de fikrim olsn konu hakknda bişey bilmiyorum cnku..Kızlar ablamla konuştum şimdi.Ablam nikaha 1ay kala kullanmaya başlamış ilacın adı : Yasmin içerisinde 28 adet var yani 28 gün. İlaca adetin ilk yada 2.günü başlanıyor.Daha sonra 28 gün aynı saatte (saat belirleyin örneğin saat 8de ) her gün içiyorsunuz diyelim ki 1 gün unuttunuz içmeyi yada ilaç yanınızda değil içemezseniz diğer gün 8 de o günün ilacını içerken dünkünüde (yani 2sini birden) içiyosunuz. 28 günün bitiminde 1 hafta ara veriyorsunuz ilaca bu 1 hafta içinde adetinizi görüyorsunuz 7.gününüzde en fazla 8.gününüzde yeni bir kutuya (yani 28 günlük ) ilacınıza tekrardan başlıyorsunuz. Bu yöntemle hamile kalmaktan korunmuş oluyorsunuz. Ve ilacı yaklaşık 1 ay (28 gün) kullandığınız için adet görmüyorsunuz. Tabii herkesin bünyesine göre değişiyor bu ilaçlar.Mesela ablam başta yasmin kullanıyordu mide bulantısı yapmıştı çok daha sonra gineraya başladı.. Bu ilaçlar kiminde kilo yapıyo kiminde bulantı ,baş ağrısı vs... Çünkü bunlar hormon ilacı sizdede farklı etkiler yapabilir.Bir de bu ilacı kullanırken antibiyotik kullanıyorsanız örneğin antibiyotiği içiyosunuz 2 veya 3 saat sonra ilacı içmelisiniz ki (yani saatiniz 8 e 8 e denk getirip) etkisini azaltmasın diğer türlü bu ilacın etkisini azaltıyo ve o gün içtiğiniz ilaç hiçbir işe yaramıyor..Tabii ki bu ilaç kafaya göre alınmaz önce dr a gidip muayane olmak gerekiyor
Bilginize. Saygılarımla
slm kızlarben artık buralara cok ugrayamıyorum yogunluktan.gecen hafta nişan elbisemi kolayca hallettim çok şükür üstümdem yük kalktı.anamm yalnız şöyle azcık baktımda 31 Ocak hakkaten ne bereketli günmüş kaç nişan war o gün ya? az daha zorlarsak,tüm topik o gün nişanlanacak
benim ki 31 Ocak die yazmıştım sonraYEKTA61 'de o tarihte olacağını söyledi, math27 o gün düğünüm var demişti, greenandblue senle birlikte 3 nişan+1 düğün benim takip ettiğim kadarı ile yakaladığım ben yokken başka kimse oldu mu bu tarihe plan yapan? haydi vatandaş yok mu arttırann
Yok canım kuaförün malzemelerini kullanmak istemiyorumkendinmi yapıcksın canım makyajını?
Canım çok teşekkür ediyorum.. O zaman ben şimdi ara vermeden içsem nolur ki regl olmam dimi? bn korunma amaçlı değilde adet görmemek için istiyorum.. Doktorada danışırım zaten de fikrim olsn konu hakknda bişey bilmiyorum cnku..
slm kızlarben artık buralara cok ugrayamıyorum yogunluktan.gecen hafta nişan elbisemi kolayca hallettim çok şükür üstümdem yük kalktı.anamm yalnız şöyle azcık baktımda 31 Ocak hakkaten ne bereketli günmüş kaç nişan war o gün ya? az daha zorlarsak,tüm topik o gün nişanlanacak
benim ki 31 Ocak die yazmıştım sonraYEKTA61 'de o tarihte olacağını söyledi, math27 o gün düğünüm var demişti, greenandblue senle birlikte 3 nişan+1 düğün benim takip ettiğim kadarı ile yakaladığım ben yokken başka kimse oldu mu bu tarihe plan yapan? haydi vatandaş yok mu arttırann
Canım profosynel yapıyo ama onlar sana cok pahalıya mal olur o iş..Yok canım kuaförün malzemelerini kullanmak istemiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim yinede daha cok var zaten bakalım giderim doktora ağustostan önce..O 7 günlük arayı vermen gerekiyor ama . Doktor daha güzel açıklar sana bencede gitmelisin :)
Kızlar düğün makyajı için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum sizce neler almalıyım.
Kuzu nerelerdesin sen yahu, vallahi özlettin kendini
Benim sanırım 31 ocak olucak canım nişan, gerçekten ne bereketli günmüşİnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey ya
Allah razı olsun kuzum ya, inan herşeyden daha çok duaya ihtiyacım olacak benim :) Hatta sen bize gelsene daha iyi olur vallahi :)
Canım öylede profosyonel ürün kullanıyo onlar çok pahalıya gelebilir..Canım en mantıklısı kuaförün malzemelerini kullanmamak, sonuçta herkese uygulanıyo pek hijyenik olduğunu düşünmüyorum..
Kapatıcı, fondoten, eyeliner, maskara, dudak kalemi, ruj, Far paleti, allık, göz kalemi...Aklıma gelenler bunlar canım :)
cnm o kdr başımda daha önce anlattıgım dert,stres ve yogunluk war ki buraya pek vakit kalmıyorama senin için çok sevindim.herşey gönlünce olsun 31 Ocak topiğin en mutlu günlerinden biri olacak.nişan elbiseni aldın mı? ben onu hallettim neyse de bi yük kalktı omzumdan.
bizde sana ederiz bebek,herşey seninde gönlünce olsun umarım
Aaaa aa davet ediliyorum resmennn
Bende davet etmiştim hepinzi düğünüme kınamaAaaa aa davet ediliyorum resmennn
Canım öylede profosyonel ürün kullanıyo onlar çok pahalıya gelebilir..
Evet canım vallahi çok ciddiyim ben çok sevinirim hatta :)
Bende davet etmiştim hepinzi düğünüme kınama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?