2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

slm kızlar ben artık buralara cok ugrayamıyorum yogunluktan.gecen hafta nişan elbisemi kolayca hallettim çok şükür üstümdem yük kalktı.anamm yalnız şöyle azcık baktımda 31 Ocak hakkaten ne bereketli günmüş kaç nişan war o gün ya? az daha zorlarsak,tüm topik o gün nişanlanacak

Kız 3.nişan bu sanırım benim düğünüm de o gün yaa :) yeni yılın ilk ayından berekete bak:)

Ben 3hatırlıyorum ya bide greenand blue oldu diğeri kim:)

benim ki 31 Ocak die yazmıştım sonra YEKTA61 'de o tarihte olacağını söyledi, math27 o gün düğünüm var demişti, greenandblue senle birlikte 3 nişan+1 düğün benim takip ettiğim kadarı ile yakaladığım ben yokken başka kimse oldu mu bu tarihe plan yapan? haydi vatandaş yok mu arttırann

Canım çok teşekkür ediyorum.. O zaman ben şimdi ara vermeden içsem nolur ki regl olmam dimi? bn korunma amaçlı değilde adet görmemek için istiyorum.. Doktorada danışırım zaten de fikrim olsn konu hakknda bişey bilmiyorum cnku..

Ben isterdim ama yokummmmm Hoşgeldin canımm

O 7 günlük arayı vermen gerekiyor ama . Doktor daha güzel açıklar sana bencede gitmelisin :)

Kuzu nerelerdesin sen yahu, vallahi özlettin kendini

Benim sanırım 31 ocak olucak canım nişan, gerçekten ne bereketli günmüş İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey ya

Kızlar düğün makyajı için makyaj malzemeleri almayı düşünüyorum sizce neler almalıyım.

Canım en mantıklısı kuaförün malzemelerini kullanmamak, sonuçta herkese uygulanıyo pek hijyenik olduğunu düşünmüyorum..

Kapatıcı, fondoten, eyeliner, maskara, dudak kalemi, ruj, Far paleti, allık, göz kalemi...Aklıma gelenler bunlar canım :)

Kuzu nerelerdesin sen yahu, vallahi özlettin kendini

Benim sanırım 31 ocak olucak canım nişan, gerçekten ne bereketli günmüş İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey ya

cnm o kdr başımda daha önce anlattıgım dert,stres ve yogunluk war ki buraya pek vakit kalmıyor ama senin için çok sevindim.herşey gönlünce olsun 31 Ocak topiğin en mutlu günlerinden biri olacak.nişan elbiseni aldın mı? ben onu hallettim neyse de bi yük kalktı omzumdan.

Love01 greenandblue math27 YEKTA61

Bende sizlere o gün bol bol dua ederim

bizde sana ederiz bebek,herşey seninde gönlünce olsun umarım

Canım öylede profosyonel ürün kullanıyo onlar çok pahalıya gelebilir..

Çok teşekkür ederim canım gerçekten :) Daha elbisem yok, yüzük bakmadık bile, tepsim yok, hediyeler yok :) Bir adet ben varım ne yapacağını bilmeyen :) Senin adına da sevindim canım üstünden bir yük kalkmıştır..O aksilikleri de nazar olarak kabul et..Allah beterinden sakınsın inşallah..Nerden aldın canım elbiseni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…