Ayy bilemedim şimdi ne diyeceğimiEvde aile arasında olur ya o yüzden ben olur muyum ki öyle
Ne olucak kuzum ya, aile arasında da sonuçta bende arkadaşlarımı çağırıcam :)
porselenlerin malzemeleri ayrı oluyo ya canım ya kıycaksın para mac falan alcksn ki cok pahalıya gelır sana yada oraya guvenmıyosan o kadar parada veremem dersen normal makyaj yaptrcan ama oda dayanmaz:SÖylemi diyorsun , olabilir bak onu düşünemedim canım ben :)
Çok teşekkür ederim canım gerçekten :) Daha elbisem yok, yüzük bakmadık bile, tepsim yok, hediyeler yok :) Bir adet ben varım ne yapacağını bilmeyen :) Senin adına da sevindim canım üstünden bir yük kalkmıştır..O aksilikleri de nazar olarak kabul et..Allah beterinden sakınsın inşallah..Nerden aldın canım elbiseni?
Bende davet etmiştim hepinzi düğünüme kınama
Kandırabilsem gelirim ki eskişehirde dimi, zaten üniversiteden beri eskişehire gitmek istiyorum bahanem olur :)
Evet canım Eskişehirliym burda olucakAdana'dan aldım cnm memleketten,herkes İstanbul'a gelir ben burda hem güzel hem uygun fiyatlı bişi bulamadımgitmişken bohça için çoğu şeyi de hallettik,yüzük tepsimi annem almış ben yükselti ve makası yaptırdım,alyanslarımızı da sözlüm gelince alıcaz ztn şuan tek başına onu alamam.geçse artık şu zmn hayırlısı ile
sen Eskişehirli misin? benim sözlümde oralı,bizimde düğün kısmetse orda olacak.senin düğün ne zmn?
bizimde düğün kısmetse damat oralı oldugundan Eskişehirde olacak,ona gidersen bana da gelirsin ben anlamam arkadaş
porselenlerin malzemeleri ayrı oluyo ya canım ya kıycaksın para mac falan alcksn ki cok pahalıya gelır sana yada oraya guvenmıyosan o kadar parada veremem dersen normal makyaj yaptrcan ama oda dayanmaz:S
Evet canım Eskişehirliym burda olucak24 ağustosta.. nereyi tuttunuz siz?
Adana'dan aldım cnm memleketten,herkes İstanbul'a gelir ben burda hem güzel hem uygun fiyatlı bişi bulamadımgitmişken bohça için çoğu şeyi de hallettik,yüzük tepsimi annem almış ben yükselti ve makası yaptırdım,alyanslarımızı da sözlüm gelince alıcaz ztn şuan tek başına onu alamam.geçse artık şu zmn hayırlısı ile
sen Eskişehirli misin? benim sözlümde oralı,bizimde düğün kısmetse orda olacak.senin düğün ne zmn?
bizimde düğün kısmetse damat oralı oldugundan Eskişehirde olacak,ona gidersen bana da gelirsin ben anlamam arkadaş
Haklısın canım ya ama o porselen makyaj kavramını ben pek anlamıyorum..arada ki fark ne acaba? Sonuçta düğün için kalıcı birşey olması lazım..Sadelikten yanayım ben :) Kaşıma kadar far sürerlerse yolarım o kuaförleri :) Çünkü bana makyaj pek yakışmıyo :) Mac makyaj malzemelerini çok duydum da çok mu pahallı ?
inş cnm,sen bizimkine gelirsen neden olmasın
biz daha tutmadık,sözlüm yurt dısında suan Ocak'ta bakıcaz inşalalh.siz nereyi tuttunuz? fiyat ne sorması ayıp? Eskişehirde nasıl bi yer olacak kara kara düşünüyorum çünkü,azıcık bilgi verebilirsen sevinirim :)
inş cnm,sen bizimkine gelirsen neden olmasın
biz daha tutmadık,sözlüm yurt dısında suan Ocak'ta bakıcaz inşalalh.siz nereyi tuttunuz? fiyat ne sorması ayıp? Eskişehirde nasıl bi yer olacak kara kara düşünüyorum çünkü,azıcık bilgi verebilirsen sevinirim :)
Nerde ne bulacağı belli olmuyo insanın, herkes istanbulda bulur sen memleketinde bulmuşsun..Ayy içine sinen bişey olsunda nerde olduğunu önemli değil dimi? Ben daha erkek arkadaşımla konuşmadım ki, nasıl olucak bilmiyorum alışverişi biz mi yapıcaz, yoksa annesimi gelicek hiç bilgim yok..Senin şafak kaç :)
pahalı yalnız cok kalıtelı canım ama gerek yok yanı makyöz değiliz sonucta yanı en azndan ben degılm yapmıyorm bıle artık makyajMac çok pahalı cnm,sadece bi fırçası bile 70-80 tl,makyaj malzemesini sen düşün artık :)
Mac çok pahalı cnm,sadece bi fırçası bile 70-80 tl,makyaj malzemesini sen düşün artık :)
Canım geckalmıssınz biraz ama bulursunuz umarım bız 2 ay önce falan tuttuk Mavi Adayı ben hep kır ugunu istedm ama hep şehrın ckısındalar ulaşım cok zor olcktı erken tuttgmz için 5 bin e anlaştk cok uyguna geldı bide fiyat bize yeni işe gşren biri tarafndan verılmş bılmıyodk snrada söz agzdan cıktı diye değişmedi :) Havuz bası guzel bi salon gecen sene arkadasm eylül de 9 bıne tutmstu oda tanıdıkla falan heralde ve kapalı salonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?