2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Öylemi diyorsun , olabilir bak onu düşünemedim canım ben :)
porselenlerin malzemeleri ayrı oluyo ya canım ya kıycaksın para mac falan alcksn ki cok pahalıya gelır sana yada oraya guvenmıyosan o kadar parada veremem dersen normal makyaj yaptrcan ama oda dayanmaz:S

Adana'dan aldım cnm memleketten,herkes İstanbul'a gelir ben burda hem güzel hem uygun fiyatlı bişi bulamadım gitmişken bohça için çoğu şeyi de hallettik,yüzük tepsimi annem almış ben yükselti ve makası yaptırdım,alyanslarımızı da sözlüm gelince alıcaz ztn şuan tek başına onu alamam.geçse artık şu zmn hayırlısı ile
Bende davet etmiştim hepinzi düğünüme kınama

sen Eskişehirli misin? benim sözlümde oralı,bizimde düğün kısmetse orda olacak.senin düğün ne zmn?

Kandırabilsem gelirim ki eskişehirde dimi, zaten üniversiteden beri eskişehire gitmek istiyorum bahanem olur :)

bizimde düğün kısmetse damat oralı oldugundan Eskişehirde olacak,ona gidersen bana da gelirsin ben anlamam arkadaş

Evet canım Eskişehirliym burda olucak 24 ağustosta.. nereyi tuttunuz siz?

porselenlerin malzemeleri ayrı oluyo ya canım ya kıycaksın para mac falan alcksn ki cok pahalıya gelır sana yada oraya guvenmıyosan o kadar parada veremem dersen normal makyaj yaptrcan ama oda dayanmaz:S

Haklısın canım ya ama o porselen makyaj kavramını ben pek anlamıyorum..arada ki fark ne acaba? Sonuçta düğün için kalıcı birşey olması lazım..Sadelikten yanayım ben :) Kaşıma kadar far sürerlerse yolarım o kuaförleri :) Çünkü bana makyaj pek yakışmıyo :) Mac makyaj malzemelerini çok duydum da çok mu pahallı ?

greenandblue Love01

Bana zaten siz ikiniz kesin gelceniz anlamamm ben

inş cnm,sen bizimkine gelirsen neden olmasın

Evet canım Eskişehirliym burda olucak 24 ağustosta.. nereyi tuttunuz siz?

biz daha tutmadık,sözlüm yurt dısında suan Ocak'ta bakıcaz inşalalh.siz nereyi tuttunuz? fiyat ne sorması ayıp? Eskişehirde nasıl bi yer olacak kara kara düşünüyorum çünkü,azıcık bilgi verebilirsen sevinirim :)

Nerde ne bulacağı belli olmuyo insanın, herkes istanbulda bulur sen memleketinde bulmuşsun..Ayy içine sinen bişey olsunda nerde olduğunu önemli değil dimi? Ben daha erkek arkadaşımla konuşmadım ki, nasıl olucak bilmiyorum alışverişi biz mi yapıcaz, yoksa annesimi gelicek hiç bilgim yok.. Senin şafak kaç :)

Mac çok pahalı cnm,sadece bi fırçası bile 70-80 tl,makyaj malzemesini sen düşün artık :)

Ben ikinizede gelirim inşallah yaaa

Canım geckalmıssınz biraz ama bulursunuz umarım bız 2 ay önce falan tuttuk Mavi Adayı ben hep kır ugunu istedm ama hep şehrın ckısındalar ulaşım cok zor olcktı erken tuttgmz için 5 bin e anlaştk cok uyguna geldı bide fiyat bize yeni işe gşren biri tarafndan verılmş bılmıyodk snrada söz agzdan cıktı diye değişmedi :) Havuz bası guzel bi salon gecen sene arkadasm eylül de 9 bıne tutmstu oda tanıdıkla falan heralde ve kapalı salonu

bilmiyorum ya hala belli değil,,bzn diyorum artık direk nişana geleceksin heralde diye hala belli değil malesef ama Ocak'tan önce değil

Mac çok pahalı cnm,sadece bi fırçası bile 70-80 tl,makyaj malzemesini sen düşün artık :)
pahalı yalnız cok kalıtelı canım ama gerek yok yanı makyöz değiliz sonucta yanı en azndan ben degılm yapmıyorm bıle artık makyaj

oo ztn 9 bin ise biz veremeyiz o parayı,ben Adana'da ki salonu acık ıstıyorum ama Eskişehirde hava soğuk oluyor,orda salonu kapalı istiyorum ama yuh yani bi salonda 9 bin tl çok pahalı.bu yemekli fln fiyat mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…