2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yapma ya maaşı makyaj malzemelerine veririz biz o zaman, niye o kadar abartı acaba, sanki yüzümde benle yaşlanacak

malzemeleri kaliteli cnm ondan ama bence o kdr profesyonel makyaj yapmadıktan sonra çok gerek olmadığını düşünüyorum.yapsın kuaför kendi malzemesi ile nolacak :)

oo ztn 9 bin ise biz veremeyiz o parayı,ben Adana'da ki salonu acık ıstıyorum ama Eskişehirde hava soğuk oluyor,orda salonu kapalı istiyorum ama yuh yani bi salonda 9 bin tl çok pahalı.bu yemekli fln fiyat mı?
hayır kurupasta mesrubat :) Kapalılarnda farkı yok canım en kotu salona 5 bın dedıler :) MAvi adayı ben cok begendm acık ıstedgm ıcın içime cok sındı yanı :)
Evet bıraz serın oluyo ama ben alıskınım buranın havasına ayazına ne zaman düşünüyosunuz canım?

greenandblue Canım nişan bohçası zamanı zaten elbise falanda alınıcak hep beraber gidilir yani.. Biz öyle yapıcaz mesela ama biz annemle daha önceden gidicez bakıcaz elbiseyi gecelik setimi falan ayarlıcaz çünkü gittiğimde ne alıcağımı biliyim onlarıda oyalamak istemem onca vakit daha önceden belirlicem gittiğimdede alıcaz :)

Canım profosynel yapıyo ama onlar sana cok pahalıya mal olur o iş..
Canım olsun sürekli kullancam şeyler almasam da gözüm iltihap olmuştu nişanda. O yüzden ben alacam. Zaten 4gün üst üste makyaj yaptırcam Oriflame dan isticem. Fondoten pudra allık kapatıcı eyeliner göz kalemi farlar maskara ruj alacam :)

Hımm ondan mı dedin kullanmam diye .. Çünkü pahalılar canım evet . Avonda güzel onu düşünmez misin?

porselenlerin malzemeleri ayrı oluyo ya canım ya kıycaksın para mac falan alcksn ki cok pahalıya gelır sana yada oraya guvenmıyosan o kadar parada veremem dersen normal makyaj yaptrcan ama oda dayanmaz:S
Hadi ya neyi farklı ki

Bende öyle yapmalıyım, en azından kafamda bir model olmalı, öyle gidince safdirik safdirik dolanmayayım :) Ayy benim illk önce koca adayımla konuşmam lazım

Ocağa ne kaldı şurda :) Üzme sen kendini

inş cnm walla ya artık ayrılık stresinden her gün abidik gubidik şeye kavga etmeye başladık

Ağustos sonu ya da Eylül başı kısmet olursa inş. ama çok pahalıymış bu fiyatlar

Bende öyle yapmalıyım, en azından kafamda bir model olmalı, öyle gidince safdirik safdirik dolanmayayım :) Ayy benim illk önce koca adayımla konuşmam lazım
Ne kararsız hatunlarız yahu evet ne alcagmızı belirleyelim yoksa benle gezenlern vay halıne

inş cnm walla ya artık ayrılık stresinden her gün abidik gubidik şeye kavga etmeye başladık

Ağustos sonu ya da Eylül başı kısmet olursa inş. ama çok pahalıymış bu fiyatlar
canım en uygunu 5 bındı ama arastr snde bı bellı olaz bekı bulursn içine sinsin önemli olan o.. Aynı döneme denk gelıo nasıpse ama eskısehrde eylul rıskını goze alma ben alamadm yanı ıyı gectı hep ama buranın havası bellı olmuyo 2 eylul ıstemıstk basta degstrdk snra :)

işte o yüzden orda ki salonu kapalı istiyorum açık istemiyorum.bakalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…