2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hmm o zaman sn bılırsn canım kışın zaten senın akmaz ya yaz sıcagı olsa neysede ışın bişey olmaz..

orda yeternce olgunlasır merak etme Kv olayını bilmicem bak çok şükür öyle sıkıntım olmadı arkadaş gbıyızdr bız herseyı konusrz Aman olmasnda zaten..
Benimkni bnde öyle bilirdim ama değilmiş canım ya, oğlum dio bşka bişi demio, ortada bişi yokken bizi birbirimize düşürdü

Benimkni bnde öyle bilirdim ama değilmiş canım ya, oğlum dio bşka bişi demio, ortada bişi yokken bizi birbirimize düşürdü
Ayy yok Aman Allah korusun öyle değiliz biz dilimi ısırayımda Allah kolaylık versın canm ne dıyım baı anneler öyle oluyo cok zor ama oda ilerisi içinde sorun olur..

Ayy yok Aman Allah korusun öyle değiliz biz dilimi ısırayımda Allah kolaylık versın canm ne dıyım baı anneler öyle oluyo cok zor ama oda ilerisi içinde sorun olur..
O yüzden zamana bıraktım canım, nişanlım annesi ve beni idare edebilmeli o yüzden olgunlaşıpta gelsin çok istiyorum... Allah fesat insanlardan korusun bizi ayyy

İnşalah yagmur faan yagmaz oturur glınlıkle aglarm yoksa

inş cnm.çünkü geçen sene Temmuz'da sözlümün bi arkadaşının düğününe gitmiştik orda,onlarınki de açık havaydı ve bikaç gün öncesinde çok yağmur yağmış,gelin o gün yağmur yağmadı die resmen sevinçten havalara ucuyordu.o yüzden bende o gün karar vermiştim,Eskişehirde salon mutlaka kapalı olacak die

Valla ben o riski göze aldm cnku hep kapalı ıstyodum ama mavı adada gerekrse kapatabılıyolar oyle bısey konusmustk

ayyy yorgunum bi hocaya kızdım 15 saat yok yazmış odun herif ama sadece 6 saat devamsızlık yaptım onu düzelttiricem ama kendisine ulaşabilene aşk olsun sen napıyosun :)
Düzeltirlerimi ki :S İyiym canım napıym bakınıyrm öyle.. msj geldi kargom yola cıkmış pijamalarm gelıyor yuppiieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…