2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

neymiş ki bu parmak basmaca mı neler icat etmişler vay arkadaş :)
şık bi şey ama güzelmiş :)
Yaptır bence fiyatı bi şey değil

Bunları sen mi yaptın? Evdeee? ay çok güzel olmuş bayıldımm ne kadar beceriklisin sen öyle :)
Cumartesi dimi nişan, uuuuu çok heycanlı. Bol bol gülmen dileğiyle
Teşekkür ederim canım korkuyordum kötü olur diye rahatladım çok şükür güzel oldu ama o isim yazma var ya offffffff sırf ona 2 saat harcadım

Teşekkür ederim canım korkuyordum kötü olur diye rahatladım çok şükür güzel oldu ama o isim yazma var ya offffffff sırf ona 2 saat harcadım
çok güzel olmuş ya baya dışarda sipariş edilenler gibi. Bunu ticarete dökmeye ne dersin :) şaka bi yana hayırlı olsun canım emeğine değsin, çok güzel görünüyorlar

hepsi birbirinden harika canımmmmm çok güzeller ellerine sağlıkk

yook yook fotoğrafı görünce bi kere daha anladım cidden çok acemice ama lütfen isimleri değiştir de hemencik gönder

annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdü

Canimmm iyiym sen nasilsinn ?

Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?

Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyor
sevgi kitabıyla ilgili yazmıştım canım askerden gelmeden göndermek istiyorum tasarlama yapıyor musun instagramda görmedim hesabında ama bi sorayım dedim

düz mukavvayı kumaşla kaplayabilirim ama harf şeklinde kesince kaplayamam sanırım :) ama böyle simli kartonlar olur belki :)
canım bunların yerine simli yapışkanlı büyük eva tavsiye ederim çalıştığım için biliyorum ikisinin de dokusunu kırtasiyede görsen kararın değişir

bunların lalelısınıde apmıştık onlar saplıydı onların fotosunu cekmeyı unutmusum diğeride nacizane söz çıkolatam ve nacizane kayınpederım özel yaptırmıs ısımlerımızı yazdırmış :)

Ayyy çok güzel olmuş canımm ellerine,kollarına,gözlerine,sabrına sağlıkk daha da uzatıcaktım ama neysee çok zor gerçekten hele o cetvelle isimler deli eder insanıı Neyseki bitmiş canım afiyetle yiyin inşallah çok az kaldıııı yarın nişan varr İnşallah pastalarında çok güzel olur canım ..Adını da öğrenmiş oldukk Aman Allahımmm

sevgilimle harika zaman geçirdik kızlar
ayy resmen aşk sarhoşuymm. kocaman bi buket hazırlatmış pembe güller ve papatyalardan

Ohhhh ne güzelll yaaa çok sevindim canımm

Kızlar mugtasarım minik bir hediye de yollamış, çok ciciler.. :) Benim tuzluklarım var, o yüzden anneciğime verdim ben de.. :)

Eki Görüntüle 1350991

Çok tatlılar ya bana gönderseydin keşke

ValentinusNF çooookkk güzel olmuş canım ellerine sağlık:)
. Günaydın kızlaaarr:)

Günaydın canımm :)

Günaydın güzeller çok şükür bir haftanın son gününede geldik. Buda çabucak geçsin inşAllahhhh

Günaydın haftanın son günü ama işin son günü değil

Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)

Günaydın canım sanada hayırlı cumalar

Günaydinn kizlar

Günaydııııınnnn

Kızlarr herkese günaydıınnn hayırlı cumalar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…