neymiş ki bu parmak basmaca mı neler icat etmişler vay arkadaş :)
kızlar ben bunlara taktım kafayı
ilk düğün için düşünmüştüm ama düğünümüz çok kalabalık olcak nişanda yapsam nasıl olur...
tabloyu 40 liraya yapan yer buldum tabi bu deseni yapabilir mi henüz konuşmadım boyada 10 lira...
sizce nasıl
Teşekkür ederim canım korkuyordum kötü olur diye rahatladım çok şükür güzel oldu ama o isim yazma var ya offffffff sırf ona 2 saat harcadımBunları sen mi yaptın? Evdeee? ay çok güzel olmuş bayıldımm ne kadar beceriklisin sen öyle :)
Cumartesi dimi nişan, uuuuu çok heycanlı. Bol bol gülmen dileğiyle
çok güzel olmuş ya baya dışarda sipariş edilenler gibi. Bunu ticarete dökmeye ne dersin :) şaka bi yana hayırlı olsun canım emeğine değsin, çok güzel görünüyorlarTeşekkür ederim canım korkuyordum kötü olur diye rahatladım çok şükür güzel oldu ama o isim yazma var ya offffffff sırf ona 2 saat harcadım
gelin başı atmıştım canım sade güzelGörmedüm canım ne yazmıştın?
hepsi birbirinden harika canımmmmm çok güzeller ellerine sağlıkkKızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldıneyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun
Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897
İsimlerimiz de ifşa oluyor ama neyse siz yabancı değilsiniz
canım benim öğrencilerin en sevdiği boya parmak boyası ve tavsiyem 1 tane 500 ml al yeter sana kırtasiyede bulursunkızlar bu parmak boyası nerde bulunur
yook yook fotoğrafı görünce bi kere daha anladım cidden çok acemice ama lütfen isimleri değiştir de hemencik gönderTeşekkürler canım birazdan son halini de paylaşıcamikinci olarakta onu yapamıyorum işte aile arasında olacak dedik sonra 50 kişilik yer ayarladık son durum 75 kişi oldu bende takıntlıyım rahat bir tip değilim sinirlerimle boğuşuyorum annemle kavga edip duruyoruz
Canım çok yerde tanesi 1 tlye satılıyor biz hesapladık annem babam ben bi tanesinin maliyeti 20-30 kuruş falan 1 tl diyince az geliyor ama ticaretini yapanlar kazanıyorlar valla.. O isimleri cetvelle yazmak ömrümü yedi dün gece 30 oldum yani
Kuzum keşke ikram edebilseydim ayıptır söylemesi ciddi güzel oldutarif YEKTA61 nın tarifi (Allah razı olsun senden bacım) sadece onun tarifine ekstra olarak kabartma tozu ekledim o kadar tarifini ve nasıl yaptığımı nişan ttelaşesi bitsin anlatırım inşallah
Hahahahahaha uyanıııkkkkkkkk
annem sürekli aldığım giydiğim şeylere bile özeniyordu rakip gibi babama şikayet ediyordu filan sonra 20 yaş küçük karrdeşim oldu annem de büyüdüHahahah koptuummm aynı bizde öyleyiz ama benim kardeşim olma ihtimali mavi kar yağma ihtimalinden bile düşükhemde ne kuşak çatışmasııııı annem de anneannemle aynı şeyleri yaşıyor
Teşekkür ederim canım yüzük bende düşündüm ama genelde yüzük gördüm çevremden de farklı olsun istedim ama nişan için çok anlamlı
Teşekkür ederim yavrum o senin şekerliğin
Kimin sayesinde kimiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????? (tabi süslemeler zat-ı alimin marifeti)
evet tatlım ya gelcem ama tanışmak istiyorum senletamam vazgectım sen sömestrda gel en iyisi yazık kuzucklara
sevgi kitabıyla ilgili yazmıştım canım askerden gelmeden göndermek istiyorum tasarlama yapıyor musun instagramda görmedim hesabında ama bi sorayım dedimCanimmm iyiym sen nasilsinn ?
Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?
Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyor
canım bunların yerine simli yapışkanlı büyük eva tavsiye ederim çalıştığım için biliyorum ikisinin de dokusunu kırtasiyede görsen kararın değişirdüz mukavvayı kumaşla kaplayabilirim ama harf şeklinde kesince kaplayamam sanırım :) ama böyle simli kartonlar olur belki :)
Aaa gormemisim kuzum cok pardon. Hic yapmadim ben malesefsevgi kitabıyla ilgili yazmıştım canım askerden gelmeden göndermek istiyorum tasarlama yapıyor musun instagramda görmedim hesabında ama bi sorayım dedim
ya https://www.sevgilikitabi.com/kitap...-buyuk-asker-benim-askerdeki-sevgiliye-hediye böyle bişey istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum o siteye de 60 tl çok gibi geldi canımAaa gormemisim kuzum cok pardon. Hic yapmadim ben malesef
Kızlar selam tekrar cumartesi nişan var an itibariyle 45 saat kaldıneyse giremiyorum internete sizde durumlar nasıl? Kurabiyelerin son halini ekliyorum şimdi bi de gümüş narlarıma lokum doldurdum onun fotosunu da eklicem yarın 2 kocaman pasta ve sadrazam lokumu yapıcam inşallah dua edin hepsi süper olsun
Eki Görüntüle 1350888 Eki Görüntüle 1350889 Eki Görüntüle 1350891 Eki Görüntüle 1350893 Eki Görüntüle 1350896 Eki Görüntüle 1350898 Eki Görüntüle 1350897
İsimlerimiz de ifşa oluyor ama neyse siz yabancı değilsiniz
sevgilimle harika zaman geçirdik kızlar
ayy resmen aşk sarhoşuymm.kocaman bi buket hazırlatmış pembe güller ve papatyalardan
Kızlar mugtasarım minik bir hediye de yollamış, çok ciciler.. :) Benim tuzluklarım var, o yüzden anneciğime verdim ben de.. :)
Eki Görüntüle 1350991
Günaydın güzeller çok şükür bir haftanın son gününede geldik. Buda çabucak geçsin inşAllahhhh
Günaydınnn Hayırlı Cumalar :)
Günaydinn kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?