Liseye başladığm gibi buldum onu :) İyikide bulmuşum ama 9 yıl nasıl gectı anlamıyorum valla gerıye donup baktıgımda koskoca 9 yıl gecmıs 8 ayda gecer dıye avutuyorum işte kendımı :) Yok canım çalışmıyorum.. Sen çalısıyomusun neler hallettn ceyızınden..Bu bana moral oldu :) cunku sizin kadar upuzuuuuuuunn bir birlikteligimiz yok :) ceyizleri yavas yavas hallediyorum :) gerci durmadan bir seyler cikiyor.. Calisiyor musn canim ?
Birde lise asklarina guven olmaz derler all sana kanit :) donup bakinca zaman cabuk geciyorda dakar tati telaslar heyecanlar olunca ister istez dayaniyoruz :)4 tane yada 6 adet yastik, cift kisilik 2 tane battaniye tek kisilik 1 tane battaniye misafir tabak takimi misafir kasik catal bicak seti tencereler caydanlik cezve seti anaam daha aklima gelmiyo bir kac bir sey daha almis olmamiz gerekkanit başladığm gibi buldum onu :) İyikide bulmuşum ama 9 yıl nasıl gectı anlamıyorum valla gerıye donup baktıgımda koskoca 9 yıl gecmıs 8 ayda gecer dıye avutuyorum işte kendımı :) Yok canım çalışmıyorum.. Sen çalısıyomusun neler hallettn ceyızınden..
Birde lise asklarina guven olmaz derler all sana kanit :) donup bakinca zaman cabuk geciyorda dakar tati telaslar heyecanlar olunca ister istez dayaniyoruz :)4 tane yada 6 adet yastik, cift kisilik 2 tane battaniye tek kisilik 1 tane battaniye misafir tabak takimi misafir kasik catal bicak seti tencereler caydanlik cezve seti anaam daha aklima gelmiyo bir kac bir sey daha almis olmamiz gerekCnm sen neler aldin
Henuz belli degil nereye tayin olursakBenim ki hastalık oldu artık sevgiden öte koleksıyon yapıcamEskişehirde canım siz?
Anladım canım:) hayırlısı olsun hakkınızda:)Henuz belli degil nereye tayin olursak3 sehir arasinda gidip geliyoruz da hersey tayinlere bagli
Amin cnm tskr ederim.. Ooof uykim gelemedi bir turluAnladım canım:) hayırlısı olsun hakkınızda:)
teşekkür ederim canım kpss çalışıyorum.. birde BDV abone olmuş gibi takılmaktan buraya pek zaman ayıramadımama tekrardan geldim :) ben sumru siz
iveeet bende çok mutlıuyum bugun belki yarım gün olabilebilirmiş biizm hemdeGünaydıııın kızlaaar nasılsınızzz. Ben çok mutluyumm yrn ve cuma günü tatiiiiiiil
Günaydıııın kızlaaar nasılsınızzz. Ben çok mutluyumm yrn ve cuma günü tatiiiiiiil
iveeet bende çok mutlıuyum bugun belki yarım gün olabilebilirmiş biizm hemde[
Bizimde yarım gün
Günaydınnnnn :) cuma günü tatil olmasada perşembe tatiliyle avutuyorummm
Malesef kuzumOffff, ben de sevinmiştim. Öğleden sonra yayan olarak 15 dk yürüyüp ilkokul kısmına gidiyorum bu soğukta sinir oluyorum.
Evet canımm :)Günaydın canım :) Bugün tam gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?