1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum ben
Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese
Yok ya daha hissedemiyosundur :) gerçi bende annem sayesinde nişanlı olduğumu hissediyorum 1ay sonra düğünüm var düşün yani :)Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese
benimde tam 1 ayyyy waaarrrgerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?
Kuzum yaşayacaksın inşallah :)) ne günler gelip geçti bu mu geçmicek:)Ayyy ayy ne güzelll darısı başıma inşallah bizde bu heyecanları yaşayalım ya :) :)
Canımmm günaydın evet herşey hepiminiz gönlünce olsun inşallah hayırlı iş,hayırlı eşlerimiz olsun
Evet ya heyecanım var :) bi an önce gelsin artık :)
1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum ben
Yok ya daha hissedemiyosundur :) gerçi bende annem sayesinde nişanlı olduğumu hissediyorum 1ay sonra düğünüm var düşün yani :)Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese
benimde tam 1 ayyyy waaarrrgerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?
Kuzum yaşayacaksın inşallah :)) ne günler gelip geçti bu mu geAyyy ayy ne güzelll darısı başıma inşallah bizde bu heyecanları yaşayalım ya :) :)
Canımmm günaydın evet herşey hepiminiz gönlünce olsun inşallah hayırlı iş,hayırlı eşlerimiz olsun
İnşallah kuzum :) bugün davetiye işini de halledince gerisini ordan hazırlıcaz inşallah:)Herşey dilediğince, gönlünce olur inşallah canımmm
Kuzum yaşayacaksın inşallah :)) ne günler gelip geçti bu mu geçmicek:)
Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese
İnşaAllah hepinizinki çok güzel olur kızlaar. 2015 hepimize güzellikler getirsin
içine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)hayalseverrr waoow cok uygunmus kuzu. Kisa bi hesap yaptim. Minik siseler 50kurus 25tane alinca 12.5tl. Icine ne koyuyorlar bilmiyorum ama ben cikolatali renkli badem sekeri dusunuyordum yaparsam, onun kilosu da 35. Bir kiloya 150 tane dusuyor. Fazla fazla yeter bi kavanoza 6tane olacak kadar. Susleme etiket de var. 50tl'yi asar toplamda.
bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...http://www.anatoliakina.com/ekstra-kina/
şöyle bi şey buldum, kızlar bu fiyat iyi mi sizce ne diyosunuz? çarşıya gidip bi ton yorulmaya değmezmiş gibi geldi bana :) bilemedim ki ne dersiniz?
Günaydın gelincikler, musmutlu bir gün olsun..
Günaydıııın kızlaaar nasılsınızzz. Ben çok mutluyumm yrn ve cuma günü tatiiiiiiil
Günaydınnnnn :) cuma günü tatil olmasada perşembe tatiliyle avutuyorummm
herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)Günaydın canım :)
İyi desek iyi olurmuyuz ki sen nasılsı canımiçine bonibon koyuyorlar canım kahve koyulursa 2.25... eger şişeyi içi boş süslemesi filan tam alırsan 1.75:)
banada çok uygun geldi :)
bi çok olumsuz yorum duydum bu kına paketleri hakkında canım...
1.350 pakete versen... en az 1500de mekana.... biraz fazla oluyo gibi tabi sen bilirsin :)
herkese günaydın gelincikler nasılsınız :)
merhabaa :)Merhabaa
iyiyim canım ben hayırdır bişey mi olduİyi desek iyi olurmuyuz ki sen nasılsı canım
Merhabaa
Bende fıtık varda bi kaç gündür çok ağrı oluyomerhabaa :)
iyiyim canım ben hayırdır bişey mi oldu
naber hatun,neler yaptın görüşmeyelimerhabaa :)
iyiyim canım ben hayırdır bişey mi oldu
Merhaba canım nasılsın :)
ayy kıyamam canım çok geçmiş olsunBende fıtık varda bi kaç gündür çok ağrı oluyo
iiyyim oryacım,sen nasılsın
iyiyim kuzum aynı devam sende durumlar ne :)naber hatun,neler yaptın görüşmeyeli
aynennnnn. Ptt ye gidicem yol gözümde öyle büyüyor kiiiİyiyim canımm teşekkür ederim ne olsun işte yağmur ve soğuk hava :) Allahtan klimalı yerdeyim sıcacıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?