2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Zaten göbeğim benden önce gidiyo :)

Ne göbeği kızz Ayy benim bile göbüşüm var oturduğum yerde yiyince böyle oluyomuş demek bazen anneme diyorum anne baksana resmen göbüş çıktı diye çıksın zaten azıcık kilo al diyo :) ya tmm kilo alıyımda göbüşten mi alıyım

Canım senden 10 kilo fazlam var benim, sen kilo al bir zahmettt

Yok canım bugün yarım gün, perşembe tatil bize :) Bu bile mucizeee :)
Kuzu benimde ikinci düğüne tam 1ay var nikaha da 3hafta:) bugün bakamaz mısın bişeler canım nişan için.
Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)

Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzz Sende heyacan tavan yapmıştır şimdi

Bende dedim eminönüne gideyim diye ama bugün istanbulun havası çok kötü, erkek arkadaşım da pek sıcak bakmadı gitmeye zaten..Bu pazar gidelim diyorum eminönüne, geçen hafta annemler gitmiş heryer açıktı dedi

Canım senden 10 kilo fazlam var benim, sen kilo al bir zahmettt

Canııım beniim sen dersinde ben almam mı hiç

Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)

Günaydın canımm :) eheheh ne olmuş yanii boşver göbüşü totoyu düğünün var senin düğünüüünn

Aaaa a açıkmıymışş kii

Evet ya heyecanım var :) bi an önce gelsin artık :)
Canııım beniim sen dersinde ben almam mı hiç

Günaydın canımm :) eheheh ne olmuş yanii boşver göbüşü totoyu düğünün var senin düğünüüünn
1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum ben

Günaydın kızlar.Yeni bir yıl,yeni bir heyecan,yeni umutlar 2015'in gönlünüzden geçen herşeyi getirmesi dileği ile,musmutlu bir yıl olsun.İyi yıllar herkese

Bu soğukta sen gelsene hadiiii :) Bugün tam 1 ay var nişana hatırlatırım canım

benimde tam 1 ayyyy waaarrr gerçi artık bende heyecan fln kalmadı 4 ay olunca söz ile nişan arası sıkıldım galiba beklemekten Eminönü Pazar açık olmuyor die biliyorum cnm ben,emin misin Pazar açık olduğuna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…