- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Günaydın canım :)Günaydın :) Bende greenandblue :)
greenandblue Günaydın canımmm
YEKTA61 Günaydın canımm
@cikolata_delisi Günaydın canımm
math27 Günaydın canımm ben 1. ve 2.davetiyeyi beğendimm
@serp07 Günaydın canımm :)
Günaydın canım :)
greenandblue günaydın canım size tatil mi cuma günü?
YEKTA61 @serp07 günaydın kızlar :)
aslında memlekete gitsek olur bile ama tekrar gerilmek istemiyorum kayınvalidecimden dolayı
Günaydın cnm :) nasılsınGünaydınnnn :)
Günaydın canım :)
Bu soğukta sen gelsene hadiiii :) Bugün tam 1 ay var nişana hatırlatırım canım
Amaa sen gel burası sıcakkkk diyorum yaAaaa aa a 0 zaman yok sana yemek börekkk
Zaten göbeğim benden önce gidiyo :)
Ne göbeği kızzAyy benim bile göbüşüm var oturduğum yerde yiyince böyle oluyomuş demek bazen anneme diyorum anne baksana resmen göbüş çıktı diye çıksın zaten azıcık kilo al diyo :) ya tmm kilo alıyımda göbüşten mi alıyım
Kuzu benimde ikinci düğüne tam 1ay var nikaha da 3hafta:) bugün bakamaz mısın bişeler canım nişan için.Yok canım bugün yarım gün, perşembe tatil bize :) Bu bile mucizeee :)
Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)Ne göbeği kızzAyy benim bile göbüşüm var oturduğum yerde yiyince böyle oluyomuş demek bazen anneme diyorum anne baksana resmen göbüş çıktı diye çıksın zaten azıcık kilo al diyo :) ya tmm kilo alıyımda göbüşten mi alıyım
Kuzu benimde ikinci düğüne tam 1ay var nikaha da 3hafta:) bugün bakamaz mısın bişeler canım nişan için.
Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)
Canım senden 10 kilo fazlam var benim, sen kilo al bir zahmettt
Günaydın kuzum:) kilo demeyin bana benim benden önce giden bi göbüşüm bide göbüşüme yetişmeye çalışan bi totom var :)
Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzzSende heyacan tavan yapmıştır şimdi
Bende dedim eminönüne gideyim diye ama bugün istanbulun havası çok kötü, erkek arkadaşım da pek sıcak bakmadı gitmeye zaten..Bu pazar gidelim diyorum eminönüne, geçen hafta annemler gitmiş heryer açıktı dedi
Aaaa a açıkmıymışş kii
şark han denen pasaj açık mı onu bilmiyorum işte
Evet ya heyecanım var :) bi an önce gelsin artık :)Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzzSende heyacan tavan yapmıştır şimdi
Bende dedim eminönüne gideyim diye ama bugün istanbulun havası çok kötü, erkek arkadaşım da pek sıcak bakmadı gitmeye zaten..Bu pazar gidelim diyorum eminönüne, geçen hafta annemler gitmiş heryer açıktı dedi
1ay sonra bugün akşam tüm düğün telaşım bitcek :) hatta bu saatlerde kuaförde olurum benCanııım beniim sen dersinde ben almam mı hiç
Günaydın canımm :) eheheh ne olmuş yanii boşver göbüşü totoyu düğünün var senin düğünüüünn
Bu soğukta sen gelsene hadiiii :) Bugün tam 1 ay var nişana hatırlatırım canım
Aman yarabbim ne kalmış şurda kızzzzzzzzzzSende heyacan tavan yapmıştır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?