Merhaba millet
Dun bebek gormeye gitmistim hastaneye gorenler vardir yazdigimi. Geri gelirken aksam trafigine yakalandim. Otobuse bindim ama 20dakkada 2durak gidebildi. Bende kestirme bi yol var otobusun kullanmadigi bizim arabayla kullandigimiz, inip ordan yuruyim ablami da arayim gelip beni yakinlardan alsin dedim. Indim de. Yol biraz issiz. Yururken acaba biri beni arabasina alir mi diye bi yandan da dusunuyordum. Derken bi bayan durdugel bu saattr burda sapiklar olur falan dedi direkt atladim sansima dunya tatlisi iyi bir kadin cikti. Konustuk yolda dugun nisan kina organizasyonu yapiyorlarmis sirketi varmis galiba Allah gonderdi bide kendi evine donmedi beni daha ileri bir yere getirmek icin, seni almaya gelsinler oyle in usume arabada bekleyelim diyor kadin benim icin trafige girdi, herhalde bizden daha gec gitmistir evine. Numarasini aldim belki kinada lazim olur
telaşlar devam bende de,baya toparladık yine de.iyiyim kuzum aynı devam sende durumlar ne :)
aynennnnn. Ptt ye gidicem yol gözümde öyle büyüyor kiii
Saol canım benimayy kıyamam canım çok geçmiş olsun
o açıdan bakmam lazım malesefAnladım canım olsun en azından hava almış olursun yürüyüş olur sana da :) :)
Şansına iyi biriymiş ama korkarım ben ya yürüyememde binememde türlü türlü senaryolar yazarımMerhaba millet
Dun bebek gormeye gitmistim hastaneye gorenler vardir yazdigimi. Geri gelirken aksam trafigine yakalandim. Otobuse bindim ama 20dakkada 2durak gidebildi. Bende kestirme bi yol var otobusun kullanmadigi bizim arabayla kullandigimiz, inip ordan yuruyim ablami da arayim gelip beni yakinlardan alsin dedim. Indim de. Yol biraz issiz. Yururken acaba biri beni arabasina alir mi diye bi yandan da dusunuyordum. Derken bi bayan durdugel bu saattr burda sapiklar olur falan dedi direkt atladim sansima dunya tatlisi iyi bir kadin cikti. Konustuk yolda dugun nisan kina organizasyonu yapiyorlarmis sirketi varmis galiba Allah gonderdi bide kendi evine donmedi beni daha ileri bir yere getirmek icin, seni almaya gelsinler oyle in usume arabada bekleyelim diyor kadin benim icin trafige girdi, herhalde bizden daha gec gitmistir evine. Numarasini aldim belki kinada lazim olur
Saol canımmmgeçmiş olsun kuzu @serp07
o açıdan bakmam lazım malesefşimdi soğuk havayla yüzleşmeye çıkıyorum canım,döndüğümde buz tutmuş olmazsam görüşürüz
saah sabah gelirken şemsiyem ters dönü ve kırıldı sinir oldum kızlar yayeni şemsiye alcam bugün zalimsin hayat
yaptım bi hata işteee sinirlerim çıtı tepemeKız bu havada şemsiye açılır mıbenimde şemsiyem vardı ama çantamda
yaptım bi hata işteee sinirlerim çıtı tepeme
Güzel gelincikler
Hepinizine 2015 yılı, sağlık, mutluluk, bereket,ve çok güzel günler getirsin inşallah..Burda birçok şeyi paylaştık,yüzünü dahi görmediğimiz insanların dertlerine, sevinçlerine ortak olduk..Belki en yakınımıza bile anlatmadığımız sıkıntılarımızı burda konuşarak rahatladık ( Kendi adıma konuşayım) Birçok kişi benim o muhteşem sorularıma şahit oldu, sabırla cevap verdi.. Hepinize çok teşekkür ederim..Bu yıl hepimize iyi gelir inşallahh..
2015 yılı bizim yılımız olsunnnn
Günaydınn kızlar. Hepinize mutlu aşk dolu sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileriimm.
sağol bitanem vallaahahhh çok geçmiş olsun canım, iyi ki bir tarafına birşey olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?