isticez canım da işte nereye istesek bilmiyoruz halaCanım artılarını eksilerini yazın sizin için hangisi uygunsa ona karar verin. Tayin isticek misin şubatta?
Bakmak lazım tabikide mor u çok severim ben bi ikisini kullanıp bakmak lazım ben yakıstırrdımyeni bi hayat korkutur canım bende izmite gidicem sessiz sakin bi yermiş ama deli gibi korkuyorum :)
mesela hangi renk canım :)
Evet canım daha iyiyim şimdi :)Hoşgeldin canım daha iyisin inşallah ben dedim iyi gelir diyeTüüh olsun en azından ağrın geçti azıcık :)
Amin canım saollMaşallah Ömürlük olsun inşallahhh
Evet canım daha iyiyim şimdi :)
bugün akşam müzikleri ayarlıcaz oyun havalarını :) onada karar veririz artık:)Gitme tabikisi kuzummmm :) ama Mustafa ceceli çok söylemiyor ki tatlim Ravi söylüyorartıkın oturp karar verirsiniz :)
Hhehheh aç bakalım kız
Burda da geçen haftalarda bir yağdı işte azıcık kapladı geçti. Pek kar yağmıyor burda ama soğuğu fena hem de çok fena, ayaz oluyor. Kar yağsa soğuk kırılacak.Yuppiiii :)
Evet canım zor gerçekten... ama beni istanbul her zaman korkutmuştur. O yüzden hep küçük şehirler tercihimdir:))isticez canım da işte nereye istesek bilmiyoruz hala
Evet canım yağmayınca soğuk kötü oluyo. Buraya da gölden dolayı çok yağmıyoBurda da geçen haftalarda bir yağdı işte azıcık kapladı geçti. Pek kar yağmıyor burda ama soğuğu fena hem de çok fena, ayaz oluyor. Kar yağsa soğuk kırılacak.
Kız kimse cevap vermezde rencide olurum, bide gelir yönetici beni tefe koyup çalarsaBazen buranın hatunları çok acımasız oluyo
Korkma yardıma gelirim ben hemen sanaKız kimse cevap vermezde rencide olurum, bide gelir yönetici beni tefe koyup çalarsaBazen buranın hatunları çok acımasız oluyo
Korkma yardıma gelirim ben hemen sanadestek olurum
kafamda deli sorular:)Bakmak lazım tabikide mor u çok severim ben bi ikisini kullanıp bakmak lazım ben yakıstırrdım
benim de öyle canım ve burda 100.000 tl ye çok güzel evler var 2 3 sene sonra alabiliriz yani ama işte o da istanbulda puan biriktiririz diyo burda 10 puan topluyorum b enEvet canım zor gerçekten... ama beni istanbul her zaman korkutmuştur. O yüzden hep küçük şehirler tercihimdir:))
Evet o gün olmadı başka buldum o oldu idare etcek kıvamda :) hafta sonu başlicammkafamda deli sorular:)
bi program deniycektin canım yapabildin mi :)
aklındayım dimi benide unutmaaa :)Evet o gün olmadı başka buldum o oldu idare etcek kıvamda :) hafta sonu başlicamm
Ama başka bi yere tayin istemiceksiniz puanın çok bi önemi de yok. İstanbul yakın zaten. Tatillerde gidip gezebilirsiniz. Zaten çalışırken o trafik rezillik olur. Ama gezmeye giderseniz hafta içi okula giderken rahat olursunuz.benim de öyle canım ve burda 100.000 tl ye çok güzel evler var 2 3 sene sonra alabiliriz yani ama işte o da istanbulda puan biriktiririz diyo burda 10 puan topluyorum b en
Şuanki fiyatı 1750 şunlar dahil;fiyatlarını ve içeriğini biliyo musun canım anlatır mısın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?