- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Seninkiler için indirdim zaten :) Benimkine çok var dahaaklındayım dimi benide unutmaaa :)
Teşekkür ederim tatlım :)kız yeni resmin bek hoş
ayyy çok teşekkür ederimm canımmm çok saol ya :)Seninkiler için indirdim zaten :) Benimkine çok var daha
merhaba tatlımm :) nasılsın :)Merhaba kızlar :)
İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)merhaba tatlımm :) nasılsın :)
Rica ederim canım :))ayyy çok teşekkür ederimm canımmm çok saol ya :)
Selammm canımMerhaba kızlar :)
Selam tatlım nasılsn :)Selammm canım
İyiyim canım sen nasılsın :)Selam tatlım nasılsn :)
Ne indirdiniz yine ne istiyo bu hatun cok meraklandım kacırmısımRica ederim canım :))
İyiyim bende yetişmeye çalısıyorum size 2 gun gelemedım dogru duzgun ne cok kaynatmıssınzİyiyim canım sen nasılsın :)
İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)
Benim ınstagramım yokkı ama yaaaCanım özellikle sana ve tüm kızlara duyurumdur, tabi eğer ben ucuz çamaşır da giyerim nolcak ki derseniz :) Instagramda bliss_ic_giyim diye bir hesap buldum, çok şık sütyen külot takımları var, hem de 10-15-20 tl den başlıyor fiyatları..
Benim ınstagramım yokkı ama yaaaGiyerim canım nolcak ben ındırımlerı takıp edıyorum zaten güzelse malları çamaşır olsunda
şaştım kaldım valla canımAma başka bi yere tayin istemiceksiniz puanın çok bi önemi de yok. İstanbul yakın zaten. Tatillerde gidip gezebilirsiniz. Zaten çalışırken o trafik rezillik olur. Ama gezmeye giderseniz hafta içi okula giderken rahat olursunuz.
bende seni özledim gözüm yollarda kaldı :) babet araştırıyorum :)İyiym hatun napıyım bakıyım bi dedim ne var ne yok giremedm dgru duzgn 2 gundur özledim sizi :)
gelmezsen böyle merak edersinNe indirdiniz yine ne istiyo bu hatun cok meraklandım kacırmısım
Anlatırsanız yetişirm ki sizebende seni özledim gözüm yollarda kaldı :) babet araştırıyorum :)
gelmezsen böyle merak edersin
bakarım bakalım canım evet siz yapıyodnuz alısverıs memnunsunuzda sanırm onlardan dmı.. Seni çamaşır pijama sponsoru secıyorum tikkacmBence aç bi hesap, güzel dükkanlar oluyor orda..
bugün akşam müzikleri ayarlıcaz oyun havalarını :) onada karar veririz artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?