Altın haram olduğu icin gümüş aldık canımmmmgümüş mü aldınız yoksa altın mı canım :)
Yok canım hiç görmicez:) sonra bebiş falan derken daha ooo bi sürü eksik çıkacak:)bu eksiklerin bittiği günü görcek miyiz
doğru söylüyosun canım hayırlı olsun :)Altın haram olduğu icin gümüş aldık canımmmm
ayyy bebiş oluncada bi tek ona alırım heraldeYok canım hiç görmicez:) sonra bebiş falan derken daha ooo bi sürü eksik çıkacak:)
Banada öyle geliyo:)) ayy zaten odaklandığım nokta o:) düğünü kınayı bıraktım. Evim hazır olsa hiç durmadan bebiş yapcam da evim olmayınca beklemem gerek:)doğru söylüyosun canım hayırlı olsun :)
ayyy bebiş oluncada bi tek ona alırım heralde
ben 1 yıl düşünmüyorum sonrasıda kısmet inşallah bebişler bizi çok bekletmeden gelir :)Banada öyle geliyo:)) ayy zaten odaklandığım nokta o:) düğünü kınayı bıraktım. Evim hazır olsa hiç durmadan bebiş yapcam da evim olmayınca beklemem gerek:)
Cokk teşekkür ederimÇok teşekkür ederiz, güzel dilekleriniz için..Allah size de ailenizle mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah..:)
Etmezmiyimmm Allahim herkesin gönlüne göre versin inşallah iyi dileklerin icin cokkk teşekkür ederim :)Ne güzel anlatmışsınız duygulandım gözümden yaş geldi bebek kelimesini duyuncaçocukları çok ama çok seviyorum ... İnşallah evlendikten sonra hayırlısı neyse o olur hepimiz için. Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah kandilinizde mübarek olsun , hepimiz için dua edin
Aminnn :)Aminnn. Çok teşekkür ederiz. İnşallah bizde senle aynı duyguları yaşarız:)
Canımm mesj attım sanaben 1 yıl düşünmüyorum sonrasıda kısmet inşallah bebişler bizi çok bekletmeden gelir :)
Bende 2016 nisanda düşünüyorum:))) hem evimi kurmuş olacam hemde doğum iznimi güzel kullancam:))) tabi rabbim nasip ederse:)ben 1 yıl düşünmüyorum sonrasıda kısmet inşallah bebişler bizi çok bekletmeden gelir :)
şimdi gördüm canımm :) çok teşekkür ederim :)Canımm mesj attım sana
ayy inşallah hepimize nasip olur :)Bende 2016 nisanda düşünüyorum:))) hem evimi kurmuş olacam hemde doğum iznimi güzel kullancam:))) tabi rabbim nasip ederse:)
Rica ederim canım. Amin inşallah bende çok seviyorum istiyorum yaşimdi gördüm canımm :) çok teşekkür ederim :)
ayy inşallah hepimize nasip olur :)
24 gün kalmış ayy ben heyecan yaptımBende 2016 nisanda düşünüyorum:))) hem evimi kurmuş olacam hemde doğum iznimi güzel kullancam:))) tabi rabbim nasip ederse:)
Ohoo siz her şeyi bitirmişsiniz de çocuk yapmalara kadar gelmişsiniz gelincikler..
biraz hızlı oldu dimi
doğru söylüyosun canım hayırlı olsun :)
ayyy bebiş oluncada bi tek ona alırım heralde
Dur birinci biraz büyüsünAynen valla.. Yakında 2. çocuğu da düşünürsünüz siz
Ayyy evett ya az kaldııı:)24 gün kalmış ayy ben heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?