2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

YEKTA61 YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek ;) @CHRKSSNGHN Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur ;) ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz ;) ;) math27 math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :) Miss_bonn Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)

Bebekler ben geldim:KK76:

Bugun sevdicekle kapali carsiya alyans bakmaya gittik ve sonuc fiyasko. Hic icime sinen bisey olmadi. 2tane foto cektim ekliyorum bi bakin bakalimo_O Siz ne dersiniz:KK51:

Eklentiler

• 20141122_142220.webp
    20141122_142220.webp
    173,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG-20141122-WA0003.webp
    IMG-20141122-WA0003.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 61
yaptığım terbiyesizlige inanamıyorum tam tarihleri ( yada ihtimalleri) yazda ekliyim kuzum :)

merhabaa hoşgeldin :)
Hemen kuzum
tanişma tarihi: mayıs 2006
söz tarihi: 14 şubat 2015
nişan tarihi: haziran 2015
Düğün tarihi: 2006
buarada meslegim görsel iletişim uzmanı :KK49:

,Aslında satış temsilcisi olsam mı şuna bilmiyorum, en azından kendime almak için..

Bu mesaji gormemisim tatlisim. Bence uye ol baya 5tl falan farkediyor en ucuz urunde bile. Ilk once siteden urunlerine bak begenirsen uye ol bence.

Bu mesaji gormemisim tatlisim. Bence uye ol baya 5tl falan farkediyor en ucuz urunde bile. Ilk once siteden urunlerine bak begenirsen uye ol bence.

Şikayetvar sitesinde bayağı olumsuz yorum var ya, vazgeçtim. Her siparişte mutlaka defolu ürün yolluyorlarmış, değiştirmede sorun çıkartıyorlarmış.

Kizlar aslinda herkes begendigi modelleri yollasa fikir olurdu. Bir de fotodakiyle gercegi farkli oluyor bence. Begendigin model yakismiyor veya istedigin etkiyi yspmiyor.

Orya Orya hosbuldum canım. mesaj yazıyım derken alıntı yapmısım yazdıgıma noldu anlamadım telefondan gırıyorum fazla yavas bıde yenı uye oldugum ıcın tam anlamıyla cozebılmıs degılım :) nısanlıyım tatlım tarıh 24 agustos 2015 ınsallah

Bunlar nasil?:confused:

Eklentiler

• altınalalımcom.webp
    altınalalımcom.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 48
  • alyans1.webp
    alyans1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 63
Back
X