- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
yaptığım terbiyesizlige inanamıyorum tam tarihleri ( yada ihtimalleri) yazda ekliyim kuzum :)ben hala burda yokum2017 de evlenicem diye mi
![]()
merhabaa hoşgeldin :)kızlaaaaar meraba bende 2015 gelınıyım nasıpse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptığım terbiyesizlige inanamıyorum tam tarihleri ( yada ihtimalleri) yazda ekliyim kuzum :)ben hala burda yokum2017 de evlenicem diye mi
![]()
merhabaa hoşgeldin :)kızlaaaaar meraba bende 2015 gelınıyım nasıpse
canım diğer yorganlara gre daha hafif hem terletmiyo yumuşacık kokusuz yıkanabiliyo rahatça bu kadar biliyorum :)Kaz tüyünün avantajları nedir canım? Elyaf kullanıyorum ben memnunum.
canım diğer yorganlara gre daha hafif hem terletmiyo yumuşacık kokusuz yıkanabiliyo rahatça bu kadar biliyorum :)
YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek
@CHRKSSNGHN Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur
ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz
![]()
![]()
math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :)
Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)
Elyaf çok terletiyo canımSağol canım alırken buna bakıcam :)
ben ikisinide bgenmedimBebekler ben geldim
Bugun sevdicekle kapali carsiya alyans bakmaya gittik ve sonuc fiyasko. Hic icime sinen bisey olmadi. 2tane foto cektim ekliyorum bi bakin bakalimSiz ne dersiniz
![]()
Bebekler ben geldim
Bugun sevdicekle kapali carsiya alyans bakmaya gittik ve sonuc fiyasko. Hic icime sinen bisey olmadi. 2tane foto cektim ekliyorum bi bakin bakalimSiz ne dersiniz
![]()
Hemen kuzumyaptığım terbiyesizlige inanamıyorum tam tarihleri ( yada ihtimalleri) yazda ekliyim kuzum :)
merhabaa hoşgeldin :)
,Aslında satış temsilcisi olsam mı şuna bilmiyorum, en azından kendime almak için..
Bu mesaji gormemisim tatlisim. Bence uye ol baya 5tl falan farkediyor en ucuz urunde bile. Ilk once siteden urunlerine bak begenirsen uye ol bence.
Hemen kuzum
tanişma tarihi: mayıs 2006
söz tarihi: 14 şubat 2015
nişan tarihi: haziran 2015
Düğün tarihi: 2006
buarada meslegim görsel iletişim uzmanı![]()
Şikayetvar sitesinde bayağı olumsuz yorum var ya, vazgeçtim. Her siparişte mutlaka defolu ürün yolluyorlarmış, değiştirmede sorun çıkartıyorlarmış.
Bunlar nasil?![]()
evet canim 2006. Sevgilim benim ilk askim cocukluk askiyiz yani :) 10 ay kadar beraberdik lise 1 deyken sonra benim ailem kucuk oldugm icn istemediler biz de guzelce ayrildik ve iki sene once tekrar basladik