- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Günaydın fıstıklarımdün yemin etmeye gitmiştim okul müdürüm 6 kişilik yemek takımı almış öğretmenler günü hediyesi olarak porland marka. hediyeler bile çeyize yönelik
![]()
Nasıl müdürmüş o öyle?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fıstıklarımdün yemin etmeye gitmiştim okul müdürüm 6 kişilik yemek takımı almış öğretmenler günü hediyesi olarak porland marka. hediyeler bile çeyize yönelik
![]()
E tanışmaya geliyorlar dedin ya o yüzden yoksa tabii ki elbiseee :) :) :) hem söz ve nişan olucakmış pantolon bluz olur muymuş hiç![]()
Evet ya alışcaz mecbur. Bide ramazan zor geçer bana. Çünlü tayinim belli olmadığı için evimde olmayack ortada kalacaz yaniguzel haberlerle don ınsallah canım e alıscaz bunada gunlerımız sayılı artık hem cabuk gecsın ıstıyoz hem tuhaf hıssedıyoz ama bence en guzel heycanları yasıyoz suan:)
Benimki gibi olacak o zaman seninde :) evet etek gömlek olabilir canım.Ayyy Allaaaam anlatamadiimm
Simdi bu ilk gorusme tanisma. Sadece tanisacaklar. Bunda etek bluz gomlek falan giyicem. Bidaha geldiklerinde isteme ve soz olucak. O zaman da biraz abiye bi elbise giyicem. Profilimde var hatta denedigim bi iki elbiseAma kararsizim hala icime sinen bisey olmadi.
Kuzu sen yemin ettin mi tekrar :) biz dün gittik bi fabrikanın yemekhanesindeydi. Yemekhane 150 200 kişilikti ama yemin etcekler sadece 600 kişiydi. Bide tüm adaylara da zorunlu tutmuşlardı. Gelenler toplamda 1500 kişi vardı. Bizde geri döndük yemin etmedik. eğer savunma isterlerse 3sayfalık savunma yazabilirim o derece:)Nasıl müdürmüş o öyle?![]()
burdayız tatlım :)hadi ben okuldayım size noluyo hatunlarrrr nerdesinizzzz :)
neler yaptınız valla ben öldüm yorgunluktan :)burdayız tatlım :)
Ettim canım tekrar, seneye de çağırırlarsa artık isyan edicemKuzu sen yemin ettin mi tekrar :) biz dün gittik bi fabrikanın yemekhanesindeydi. Yemekhane 150 200 kişilikti ama yemin etcekler sadece 600 kişiydi. Bide tüm adaylara da zorunlu tutmuşlardı. Gelenler toplamda 1500 kişi vardı. Bizde geri döndük yemin etmedik. eğer savunma isterlerse 3sayfalık savunma yazabilirim o derece:)
Ayy bende çok sıkıldım yaaaneler yaptınız valla ben öldüm yorgunluktan :)
olsun olsun git sen :) daha gelinlik bakıcaksın :)Ayy bende çok sıkıldım yaaa( yol bitmiyo bi türlü
![]()
Yok canım ilçedeyiz. Geçen sene şubatla beraber 580 kişi atandı. Bu sene ilk atmayla 600 kişi atandı.Ettim canım tekrar, seneye de çağırırlarsa artık isyan edicemSiz bayağı kalabalıksınız canım, merkezde falan mısın? Bizde 60 kişi falandı toplam yemin edenler.. :)
Canım biz pamuk yorgan yaptırcaz. Sevdicek başka yorgan kullanamıyoolsun olsun git sen :) daha gelinlik bakıcaksın :)
sen kaz tüyü yorgan mı alcaksın canım :)
Yok canım ilçedeyiz. Geçen sene şubatla beraber 580 kişi atandı. Bu sene ilk atmayla 600 kişi atandı.
pijama takımıCanım biz pamuk yorgan yaptırcaz. Sevdicek başka yorgan kullanamıyo
bu arada bohça alışverişini bi günde halledermiyiz. Sende liste varmıydı canım erkek ve kız için:)
Türkiyenin en doğusu olunca böyle oluyo canım:)) van erciş tatlım. Büyük bi ilçe burası.Nasıl ilçe kız orası? Biz ilk atama ile 50 kişi atanmıştık geçen yılGerçi bizim ilçe bilem köy gibi offf.. Koca ili toplasan sizinki kadar etmez ahanda şuraya yazıyorum.
Hmm biz sevdicekle bile bunun için baya gezeriz. Alamaz o herşeyi:)pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti
damatlık veya günlük kıyafet canım
sadece erkek listesi var bende :)
Ayyy Allaaaam anlatamadiimm
Simdi bu ilk gorusme tanisma. Sadece tanisacaklar. Bunda etek bluz gomlek falan giyicem. Bidaha geldiklerinde isteme ve soz olucak. O zaman da biraz abiye bi elbise giyicem. Profilimde var hatta denedigim bi iki elbiseAma kararsizim hala icime sinen bisey olmadi.
sadece bakım seti ve kıyafeti kaldı benimkinin kendi kıyafetenide kendi seçsin diye izin verdim :)Hmm biz sevdicekle bile bunun için baya gezeriz. Alamaz o herşeyi:)
Canım zaten sorun o benimkinin:) kız bohçasına ne konur acaba:) ikisini bi güne sığdıramayızsadece bakım seti ve kıyafeti kaldı benimkinin kendi kıyafetenide kendi seçsin diye izin verdim :)
günlük pijama takımıCanım zaten sorun o benimkinin:) kız bohçasına ne konur acaba:) ikisini bi güne sığdıramayız![]()