2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

E tanışmaya geliyorlar dedin ya o yüzden yoksa tabii ki elbiseee :) :) :) hem söz ve nişan olucakmış pantolon bluz olur muymuş hiç :KK57:

Ayyy Allaaaam anlatamadiimm:KK70:

Simdi bu ilk gorusme tanisma. Sadece tanisacaklar. Bunda etek bluz gomlek falan giyicem. Bidaha geldiklerinde isteme ve soz olucak. O zaman da biraz abiye bi elbise giyicem. Profilimde var hatta denedigim bi iki elbise:KK22: Ama kararsizim hala icime sinen bisey olmadi.

guzel haberlerle don ınsallah canım e alıscaz bunada gunlerımız sayılı artık hem cabuk gecsın ıstıyoz hem tuhaf hıssedıyoz ama bence en guzel heycanları yasıyoz suan:)
Evet ya alışcaz mecbur. Bide ramazan zor geçer bana. Çünlü tayinim belli olmadığı için evimde olmayack ortada kalacaz yani:(

Simdi bu ilk gorusme tanisma. Sadece tanisacaklar. Bunda etek bluz gomlek falan giyicem. Bidaha geldiklerinde isteme ve soz olucak. O zaman da biraz abiye bi elbise giyicem. Profilimde var hatta denedigim bi iki elbise:KK22: Ama kararsizim hala icime sinen bisey olmadi.
Benimki gibi olacak o zaman seninde :) evet etek gömlek olabilir canım.

Nasıl müdürmüş o öyle? :KK64:
Kuzu sen yemin ettin mi tekrar :) biz dün gittik bi fabrikanın yemekhanesindeydi. Yemekhane 150 200 kişilikti ama yemin etcekler sadece 600 kişiydi. Bide tüm adaylara da zorunlu tutmuşlardı. Gelenler toplamda 1500 kişi vardı. Bizde geri döndük yemin etmedik. eğer savunma isterlerse 3sayfalık savunma yazabilirim o derece:)

Kuzu sen yemin ettin mi tekrar :) biz dün gittik bi fabrikanın yemekhanesindeydi. Yemekhane 150 200 kişilikti ama yemin etcekler sadece 600 kişiydi. Bide tüm adaylara da zorunlu tutmuşlardı. Gelenler toplamda 1500 kişi vardı. Bizde geri döndük yemin etmedik. eğer savunma isterlerse 3sayfalık savunma yazabilirim o derece:)
Ettim canım tekrar, seneye de çağırırlarsa artık isyan edicem :KK11: Siz bayağı kalabalıksınız canım, merkezde falan mısın? Bizde 60 kişi falandı toplam yemin edenler.. :)

Ettim canım tekrar, seneye de çağırırlarsa artık isyan edicem :KK11: Siz bayağı kalabalıksınız canım, merkezde falan mısın? Bizde 60 kişi falandı toplam yemin edenler.. :)
Yok canım ilçedeyiz. Geçen sene şubatla beraber 580 kişi atandı. Bu sene ilk atmayla 600 kişi atandı.

olsun olsun git sen :) daha gelinlik bakıcaksın :)
sen kaz tüyü yorgan mı alcaksın canım :)
Canım biz pamuk yorgan yaptırcaz. Sevdicek başka yorgan kullanamıyo :(
bu arada bohça alışverişini bi günde halledermiyiz. Sende liste varmıydı canım erkek ve kız için:)

Yok canım ilçedeyiz. Geçen sene şubatla beraber 580 kişi atandı. Bu sene ilk atmayla 600 kişi atandı.

Nasıl ilçe kız orası? Biz ilk atama ile 50 kişi atanmıştık geçen yıl :KK70:Gerçi bizim ilçe bilem köy gibi offf.. Koca ili toplasan sizinki kadar etmez ahanda şuraya yazıyorum.

Canım biz pamuk yorgan yaptırcaz. Sevdicek başka yorgan kullanamıyo :KK43:
bu arada bohça alışverişini bi günde halledermiyiz. Sende liste varmıydı canım erkek ve kız için:)
pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti
damatlık veya günlük kıyafet canım
sadece erkek listesi var bende :)

Nasıl ilçe kız orası? Biz ilk atama ile 50 kişi atanmıştık geçen yıl :KK70:Gerçi bizim ilçe bilem köy gibi offf.. Koca ili toplasan sizinki kadar etmez ahanda şuraya yazıyorum.
Türkiyenin en doğusu olunca böyle oluyo canım:)) van erciş tatlım. Büyük bi ilçe burası.

pijama takımı
gömlek
kravat mendil
kol düğmesi
cüzdan kemer seti
terlik
çorap
çamaşır
havlu lif
seccade
takke
tesbih
kuran kabı
bakım seti
damatlık veya günlük kıyafet canım
sadece erkek listesi var bende :)
Hmm biz sevdicekle bile bunun için baya gezeriz. Alamaz o herşeyi:)

Şimdi anladım canım öyle desene sende :) :) heyecandan sanırım anlatamadın :)
Tamam dediklerinin aynısı olur bence ;)

Canım zaten sorun o benimkinin:) kız bohçasına ne konur acaba:) ikisini bi güne sığdıramayız :KK43:
günlük pijama takımı
6 lı set
sütyen takımı
günlük kıyafet
nişan kıyafeti
ayna takımı
ayakkabı
çanta
cüzdan
terlik
çorap
havlu