- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızçelerrr
Canım listeni benlede paylaşır mısın :)
Kızlar o kadar da önemli değil adetler yani kanun değil bu eskiden uygun olan davranışlar şimdi de uygun olacak diye bi şart yok ben de her şey usulüne uygun olsun diye düşünüyordum sevgilim ve ailesi baya rahatlar hiç umurlarında değil gelenek görenekler ne daha mantıklıysa biz ne istiyorsak ona yoğunlaşıyorlar çeyiz çıkarma gibi kına gecesinde avuca altın koyma gibi paa dağıtma gibi şeyler gereksiz zahmet ve masraf arftık insanlar daha mantığa uygun yaşıyorlar o yüzden kasmayın kendinizi boşverin sizin için ne daha mantıklı ve uygunsa onu tercih edin eskilerin mantığına değil :)Dimi daha mantıklı, pek adetlere uygun değil ama napalım![]()
ayyy direk istiyorum demedim
aradı napıyosun ne ediyosun diye konuşurken 5 taşlara bakıyorum dedim ( ki gerçekten bakıyodum)
Heee yeni gündemimiz belli oldu yani dedi
valla öyle aşkım dedim
davetiyelere küçük bi not iliştircem zaten ben bilezik almayı düşünenler bileklik yüzük kolye tercihimdir diye filan dalga geçtim
bu konuşmanın sonunda oldu işte herşey :)
söz bileziği varmış onlarda bende onu istemiyorum onun yerine yüzük istiyorum :)
Bende diyemem ki , bana evlenme teklif ettiği yüzükte pırlantaymış, (çok fenayım bak burda da deşifre eder, reklamı mı yaparım ) ben anlamadım bile vallahi![]()
Canım sözde bizim benim sevdiceğime aldığım yüzük ve onun bana teklif ederken taktığı tektaş vardı kurdele kesmiyo diye amcam ordan bağırınca ben kötü hissettim sonuçta sevdiceğime hani bana bişey alın demem ben ee normalde adettendir öyle denince tepsiye para koyulur ben heyecandan onuda demeyide unuttum ben :) annesi de aradan çıktı aynen şöyle söyledi "kurdele kesmiyorsa bizde böyle kestiririz" söz bileziği almışlar bana bizde öyle bir adet bir istek olmadı ama onların adetinde varmış :) Taktı sonra annesi sağolsun o kadar ince kibar ki ben normalde pek sevmem kelepçeli taşlı ve zarif hemde annem seçmiş :)
Ne guzel dusunmusBenim kv yok, abla halledecek bu isleri. Ama askim da diyor ki ben bu isleri hic bilmiyorum, sen ne istersen soyle onu yaparim ben. Bende soyleyemiyorum maddi seyler sonucta. Bakalim bi sekilde olucak
![]()
Anladım canım ..Artık ablasıyla hallediceksiniz o halde sende söyle canım utanma yani makul şeyler iste durumları nedir bilemem tabii ama![]()
Kizlar galiba haftaya nisanim olucak
Anneme soyledim babamla konus ona gore isten izin alicam dedim, o da biz de onlara gidelim gun belirleyelim ona gore demis. Bu haftasonu gidebiliriz, haftaya da yuzukleer
Birde askimin annesinin yildonumu oluyor ocagin ilk haftasi, o zamana kalmamali. Mevlutu falan olucak, nisan yapmak ayip olur o donemde.
Onun begendigi saat var onu alayim sana soz hediyesi olarak dedim. O da o zaman bende sana alirim dedi. Oyle kaldi. Onun begendigi 300 benim begendigim 1200tl![]()
Ayyy ne güzel canımm demek bu hafta gidiyorsunuz ziyarete :) Haftayada istemeye mi gelicekler yanii?
Evet ayıp olabilir canım mevlütten önce yapabilirseniz iyi olur..
Uhh maşallah onunki iyi de senin çok uçukk![]()
![]()
Precious Hımm istediklerinde söz olmuyor mu sizde?
Hayırlısı olsun canım :) kendinizi sıkmayında herşey hallolur![]()
söz oluyor ama nisan yapmayacagimiz icin nisan sayiliyor bu bizim icin
Bizim cevrede ailede kimse nisan yapmaz. Insanlar ki defa takı mecburiyetinde kalsin istemiyorum.
greenandblue bugün ne bakıyosun canım:)
çok teşekkür ederim canım...
abes olmaz ama çeyiz çıkarma diye bi durum var...
erkek tarafı gelir kızın sandığıyla beraber tüm çeyizlerini alır götürür bunu yapmıycak mısınız...
bende ev boş diye aldığım herşey bi odada durur diye düşündüm ama annem kabul etmedi...
Ayy bende su ve çay takımlarına bakacam bugün :) misafirlik:)Bu aralar bir duruldum, sinsi sinsi takip ediyorum :) İlk defa kredi kartı kullandım bünyem alışsınAma güzel birşey görürsem dayanamam
![]()
Ayyy çok sevindim kuzu haftaya bi gelsinde adım adım her şeyi anlatırsın bide fotolar lütfeennnKizlar galiba haftaya nisanim olucak
Anneme soyledim babamla konus ona gore isten izin alicam dedim, o da biz de onlara gidelim gun belirleyelim ona gore demis. Bu haftasonu gidebiliriz, haftaya da yuzukleer
Birde askimin annesinin yildonumu oluyor ocagin ilk haftasi, o zamana kalmamali. Mevlutu falan olucak, nisan yapmak ayip olur o donemde.
senin düğüne az kaldı dimi ya var mı heyecanAyy bende su ve çay takımlarına bakacam bugün :) misafirlik:)