2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
kuaför araştırmış dün. Bi kaç yerden fiyat almış. Gidince bak sen nereyi beğinirsen orası olsun dedi. Davetiye siparişinide bugün verecez bakalım

Kızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
kuaför araştırmış dün. Bi kaç yerden fiyat almış. Gidince bak sen nereyi beğinirsen orası olsun dedi. Davetiye siparişinide bugün verecez bakalım
bu erkekleri bazen dürtmek lazım canım ayy herşeyin yoluna girmesine seni anlamasına çok sevindim :)

Canım ya çok sevindim daimi olur inşallah..Hatasını anlaması bile güzel..İnşallah bir daha tatsız birşey olmaz aranızda çok mutlu olursunuz inşallahhhh:KK68: Davatiye kısmına da ayrı sevindim, rahatlamışındır en azından :KK68:

Sen bizi bırakırsnan bi daha sana küserim :KK12:
bu arada şu ifadeye bayııldım:KK67: öğrencilerim ve ben:)

Canımmm küsme lütfennn ağlarım :KK61: Canım ben hep okudum yazdıklarını anlattıklarını.Canını sıkma üzme kendini düğün arifesinde olur böyle şeyler herkesin dediği gibi bende diyorum önemli olan nişanlının senin yanında olabilmesi,senin tarafında olması,seni anlaması en ufak bişeyde yüzünü güldürebilmesi onunda yaptıklarını yazmışsın okudum hepsini.. Ama mektup yazman çok iyi olmuş yüzyüze olsa bile insan bazen söyleyemiyo unutuyo diyeceklerini ne demişler söz uçar yazı kalır :) çok güzel yapmışsın o da güzelce açıklamış sana farknda değilmiş büyüklük sende kalsın sen yine tavrını koymuş açıklamanı yapmışsın için rahat olsun bundan sonra ;)Herşeyin hayırlısı olsun davetiyeler de hallolucak inşallah herşey güzel olucak dua et sen , bende ediyorum senin için :KK60:

cnm evet benim akrabalarım düğünde olmayacak onlar beni gelinlikle görsün diye.aslında çok yapılıyor,kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olan yüzde doksan kişi böyle yapıyor kendi akrabalarıda görsün diye.fotolardan görmek ile canlı görmek aynı olmaz sonucta.haa benimde cok hosuma gitmiyor ama akrabalarımda teyzemler fln görsün isterim canlı canlı.ztn girişte gelinlikle gelip bi süre sonra değişiyorsun da,abiye mi giymeliyim o kısımda bindallı mı onu bilemiyorum :KK43:
O zaman canım uzun süre gelinlikle dur onunla oyna falan sonra kına yakma kısmında bindallı giy hem abiye masrafından kurtulursun hemde gelinlikle oynamakta hoş olur. Bi de tesettürlü müydün sen? Öyleysen eğer gelinliğini mesela straplez yaptır sevgilinin memleketinde kapatılacak gibi (ama boleroyla demiyorum o iğrenç oluıyor başka bir şekilde ) öyle de çok güzel olur

Valla kına konusunda her konuda olduğum gibi çok kararsızım. Niye böyle oluyor ki :/ şu org. şirketlerinin fiyatları ne acaba, bi de nerde bu şirketler ben niye bilmiyorum :)))
eveeeeet istanbulda olan kızlar gitmeliyiz bence de, nevresimleri falan ordan alcam, mutfak eşyasıııı bilmiyorum :)
Anatolia kına organizasyon var ben onunla anlaçmayı dusunuyorum

Sevindim canım insallah dahada güzel olur hersey :)

Kuzum benim çok sevindim etkili olmuşa benziyor inşallah böyle gider mektup işini iyi düşünmüşsün :KK16:

10151320_1553966358176613_4289946993027507337_n.jpg

10897770_1553966351509947_5451584676241197307_n.jpg

10897100_1553966471509935_1092577477209354352_n.jpg

kızlar şimdi açık büfe diyorum ya acaba byle bi masa daha mı mantıklı?
byle bi masa yaparsam..
nişan tepsimizi
2 ferforje kafes
ahşap harfler
kanvas tablo
butik kurabiler ( bi kaç atıştırmalık)
pasta
hediyeliklerimiz
bi kaç fotoğraf
koyarım...
masanın üstündende kağıt ponponlar sarkar...

byle bi masa yaparsam..
nişan tepsimizi
2 ferforje kafes
ahşap harfler
kanvas tablo
pasta
hediyeliklerimiz
bi kaç fotoğraf
koyarım...
Açık büfe yapmazsın mutfakta herşey tabak tabak hazırlanır herkese ikram edilir bence bu açık büfe fikrinde çok daha mantıklı ve güzel :KK5:

byle bi masa yaparsam..
nişan tepsimizi
2 ferforje kafes
ahşap harfler
kanvas tablo
pasta
hediyeliklerimiz
bi kaç fotoğraf
koyarım...
Çok şeker olmuş :)

Açık büfe yapmazsın mutfakta herşey tabak tabak hazırlanır herkese ikram edilir bence bu açık büfe fikrinde çok daha mantıklı ve güzel :KK5:

Çok şeker olmuş :)
byle mi yapıyım :)
daha romantik görünür sanki görsellerde filan aratıyorumda hep bu tarz masalar çıkıyor.. ortada pasta bi kaç fotoğraf hediyelikler dilek kartları filan... :)

byle mi yapıyım :)
daha romantik görünür sanki görsellerde filan aratıyorumda hep bu tarz masalar çıkıyor.. ortada pasta bi kaç fotoğraf hediyelikler dilek kartları filan... :)
Bide canım biliyorsun bende açık büfe düşünüyordum ama açık büfede biraz gün hafası var bunda ise direkt nişan ayrıca davetliler salona girdiklerinde hoş bir manzara görürler yemekleri değil bence açık büfeyi tamamen unut :cool:

Back
X