- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
hoşgeldin cnm![]()
Hoşgeldin canımmm
Canım nihayet yaniii, gözlerim yollarda kaldı benimmmm![]()
Hoşbuldum kızlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm![]()
Hoşgeldin canımmm
Canım nihayet yaniii, gözlerim yollarda kaldı benimmmm![]()
Nereye gittin sen topik sensiz olmuyodugreenandblue
tasarimcibayan @Love01 @karanfilseven @serp07 Ve dahaa sayamadığım canım arkadaşlarımmm
Yoğun istek üzerine kısa bir aradan sonra herkese güzel , karlı bir İstanbul'dan "Merhaba"![]()
Nereye gittin sen topik sensiz olmuyodu![]()
Sen bizi bırakırsnan bi daha sana küserimCanımsııınn geldim canımm burdayım artıkk![]()
![]()
bu erkekleri bazen dürtmek lazım canım ayy herşeyin yoluna girmesine seni anlamasına çok sevindim :)Kızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
kuaför araştırmış dün. Bi kaç yerden fiyat almış. Gidince bak sen nereyi beğinirsen orası olsun dedi. Davetiye siparişinide bugün verecez bakalım
Kızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
kuaför araştırmış dün. Bi kaç yerden fiyat almış. Gidince bak sen nereyi beğinirsen orası olsun dedi. Davetiye siparişinide bugün verecez bakalım
Sen bizi bırakırsnan bi daha sana küserim
bu arada şu ifadeye bayııldımöğrencilerim ve ben:)
O zaman canım uzun süre gelinlikle dur onunla oyna falan sonra kına yakma kısmında bindallı giy hem abiye masrafından kurtulursun hemde gelinlikle oynamakta hoş olur. Bi de tesettürlü müydün sen? Öyleysen eğer gelinliğini mesela straplez yaptır sevgilinin memleketinde kapatılacak gibi (ama boleroyla demiyorum o iğrenç oluıyor başka bir şekilde ) öyle de çok güzel olurcnm evet benim akrabalarım düğünde olmayacak onlar beni gelinlikle görsün diye.aslında çok yapılıyor,kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olan yüzde doksan kişi böyle yapıyor kendi akrabalarıda görsün diye.fotolardan görmek ile canlı görmek aynı olmaz sonucta.haa benimde cok hosuma gitmiyor ama akrabalarımda teyzemler fln görsün isterim canlı canlı.ztn girişte gelinlikle gelip bi süre sonra değişiyorsun da,abiye mi giymeliyim o kısımda bindallı mı onu bilemiyorum![]()
Anatolia kına organizasyon var ben onunla anlaçmayı dusunuyorumValla kına konusunda her konuda olduğum gibi çok kararsızım. Niye böyle oluyor ki :/ şu org. şirketlerinin fiyatları ne acaba, bi de nerde bu şirketler ben niye bilmiyorum :)))
eveeeeet istanbulda olan kızlar gitmeliyiz bence de, nevresimleri falan ordan alcam, mutfak eşyasıııı bilmiyorum :)
Sevindim canım insallah dahada güzel olur hersey :)Kızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
Kuzum benim çok sevindim etkili olmuşa benziyor inşallah böyle gider mektup işini iyi düşünmüşsünKızlar ben geldim. Ben dün oturup mektup yazmıştım. Önce onu oku dedim. Okudu ağlayarak. Ben senin bunları hissettiğini bilmiyodum dedi. Söz verdi çok dikkat etcek artık sözlerine yaptığı davranışlara. Dedi ben naz zannediyodum ama seni yıpratıyomuşum dedi. Seni bi daha üzersem zaman ne olursa olsun beni o zaman bırak son bi fırsat tanı bize dedi. Bende o şansı verdim sırf sevgimiz için. Dedim eğer beni bi daha üzersen bunlardan dolayı evli nişanlı farketmez terkederim dedim. Beni her zaman elinde görme dedim.
Açık büfe yapmazsın mutfakta herşey tabak tabak hazırlanır herkese ikram edilir bence bu açık büfe fikrinde çok daha mantıklı ve güzel![]()
![]()
![]()
kızlar şimdi açık büfe diyorum ya acaba byle bi masa daha mı mantıklı?
byle bi masa yaparsam..
nişan tepsimizi
2 ferforje kafes
ahşap harfler
kanvas tablo
butik kurabiler ( bi kaç atıştırmalık)
pasta
hediyeliklerimiz
bi kaç fotoğraf
koyarım...
masanın üstündende kağıt ponponlar sarkar...
Çok şeker olmuş :)![]()
![]()
![]()
kızlar şimdi açık büfe diyorum ya acaba byle bi masa daha mı mantıklı?
byle bi masa yaparsam..
nişan tepsimizi
2 ferforje kafes
ahşap harfler
kanvas tablo
butik kurabiler ( bi kaç atıştırmalık)
pasta
hediyeliklerimiz
bi kaç fotoğraf
koyarım...
masanın üstündende kağıt ponponlar sarkar...
Açık büfe yapmazsın mutfakta herşey tabak tabak hazırlanır herkese ikram edilir bence bu açık büfe fikrinde çok daha mantıklı ve güzel![]()
byle mi yapıyım :)Çok şeker olmuş :)
Canim adobe illustrator kullaniyor musun onunla yaparsin :) ben onunla yapiorm yani :))İyiyim canım sen nasılsın? Sana birşey sorucam ben, nişan hediyelikleri için stickerları hangi programda yapabilirim, yada yapabilir miyim :)
Tühh bugun gidiyim diye düşünüyodum nasip artık napalım :)Günaydın canım. 27-28 aralıkmış bitmiş yani![]()
Bide canım biliyorsun bende açık büfe düşünüyordum ama açık büfede biraz gün hafası var bunda ise direkt nişan ayrıca davetliler salona girdiklerinde hoş bir manzara görürler yemekleri değil bence açık büfeyi tamamen unutbyle mi yapıyım :)
daha romantik görünür sanki görsellerde filan aratıyorumda hep bu tarz masalar çıkıyor.. ortada pasta bi kaç fotoğraf hediyelikler dilek kartları filan... :)