- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Denizde kum, bende para kızlarOlabilirpara saçıyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizde kum, bende para kızlarOlabilirpara saçıyo
![]()
Yaa o sevmediğimiz semt işteHahah ciddimisin yaaa inanmıyoruuum
bu kalpler sana gelsin o zamann
Ay ne gördün ne gördün tam?![]()
Hahah ayy hayır mı şer mi bilemedim. Allah hayra çıkarsın kardişşşYaa o sevmediğimiz semt işteBi ilan bakmışsın ben de o evin önünden geçiyordum servisle, fotoğrafını çekiyordum etrafının falan. Ama rüyaalr tersine çıkarmış dertlenme sen
![]()
Neyse 4 ay sonra bugün bütün soruların yanıtlanmış, sen o duruma alışmış evine yerleşmiş olucaksınHahah ayy hayır mı şer mi bilemedim. Allah hayra çıkarsın kardişşş
Muallakta kalmamız sebebiyle her an her şey olabilir. BAkarsın düzü çıkar yanii bilemedim şimdi .
Zaten neyi bildim ki. Her şey belirsiz![]()
4 ay deme ya 4 ay deme daha az varNeyse 4 ay sonra bugün bütün soruların yanıtlanmış, sen o duruma alışmış evine yerleşmiş olucaksın![]()
Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya4 ay deme ya 4 ay deme daha az var
Alışma kısmını da mı ekledin naptın . Zaten daraldım![]()
Ay tamam tamam dediğin gibi olsun mademBugünü baz aldım işte evlendiğiniz ayaE balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada
![]()
Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz ayaE balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada
![]()
Ay tamam tamam dediğin gibi olsun madem
Şimdiden düşünmüyor değilim o kısmı. Geceleri psikopata bağlıyorum bu sebeplerden zaten![]()
Onu düğünü yakın olanlar düşünsünAnne özleme mevzusuna girmeyelim yaa çıkamayız bence![]()
Onu düğünü yakın olanlar düşünsünHEheh havamı da yaparım böyle
![]()
kızz öyle deme 16 günüm kaldı benimm çok zor çok alıştıramadım hala kendimi sanki gene her akşam annemin evindeki yatağımda yatıcakmışım gibi geliyoOnu düğünü yakın olanlar düşünsünHEheh havamı da yaparım böyle
![]()
Oy bence de yaaaaAnne özleme mevzusuna girmeyelim yaa çıkamayız bence![]()
Er ya da geç yaşayacaklar da düşünse fena olmazzOnu düğünü yakın olanlar düşünsünHEheh havamı da yaparım böyle
![]()
Kuzu evet senin çook az kaldıı.kızz öyle deme 16 günüm kaldı benimm çok zor çok alıştıramadım hala kendimi sanki gene her akşam annemin evindeki yatağımda yatıcakmışım gibi geliyo![]()
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorumHiiiç yakıştıramadım sana![]()
Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zamankızz öyle deme 16 günüm kaldı benimm çok zor çok alıştıramadım hala kendimi sanki gene her akşam annemin evindeki yatağımda yatıcakmışım gibi geliyo![]()
Ben zaten ayrı olduğumdan ötürü bişey diyemiyciimOy bence de yaaaa
Er ya da geç yaşayacaklar da düşünse fena olmazz![]()
Ben zaten ayrı olduğumdan ötürü bişey diyemiyciim![]()
Poff evet sen tecrübelisin di mi :)Sadece şunu söyleyebilirim alışılıyor ama ara ara üzüntüsü hep vuruyor
Poff evet sen tecrübelisin di mi :)
Alışana kadar perişan olmazsak iyii
Evet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyorbende bir süre ayrı yaşadım kızlar rahat olun bir şekilde alışıyorsunuz. düşünmeyin bunları daha rahat oluyor ozma m
pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyimKuzu evet senin çook az kaldıı.
Gelinliğini aldın mıı bu arada ya?
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorum
Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zaman![]()