2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah ciddimisin yaaa inanmıyoruuum
bu kalpler sana gelsin o zamann:KK68::KK68::KK68:
Ay ne gördün ne gördün tam? :KK48:
Yaa o sevmediğimiz semt işte :D Bi ilan bakmışsın ben de o evin önünden geçiyordum servisle, fotoğrafını çekiyordum etrafının falan. Ama rüyaalr tersine çıkarmış dertlenme sen :D

Yaa o sevmediğimiz semt işte :KK70: Bi ilan bakmışsın ben de o evin önünden geçiyordum servisle, fotoğrafını çekiyordum etrafının falan. Ama rüyaalr tersine çıkarmış dertlenme sen :KK70:
Hahah ayy hayır mı şer mi bilemedim. Allah hayra çıkarsın kardişşş :D
Muallakta kalmamız sebebiyle her an her şey olabilir. BAkarsın düzü çıkar yanii bilemedim şimdi .
Zaten neyi bildim ki. Her şey belirsiz :KK57:

Hahah ayy hayır mı şer mi bilemedim. Allah hayra çıkarsın kardişşş :KK70:
Muallakta kalmamız sebebiyle her an her şey olabilir. BAkarsın düzü çıkar yanii bilemedim şimdi .
Zaten neyi bildim ki. Her şey belirsiz :KK57:
Neyse 4 ay sonra bugün bütün soruların yanıtlanmış, sen o duruma alışmış evine yerleşmiş olucaksın :D

4 ay deme ya 4 ay deme daha az var :KK70:
Alışma kısmını da mı ekledin naptın . Zaten daraldım :KK70:
Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya :D E balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada :D

Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya :KK70: E balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada :KK70:
Ay tamam tamam dediğin gibi olsun madem :D
Şimdiden düşünmüyor değilim o kısmı. Geceleri psikopata bağlıyorum bu sebeplerden zaten :(

Bugünü baz aldım işte evlendiğiniz aya :KK70: E balayına gidip dönüp eve alışma da var az kaldı işte. Son ay görürüm ben seni annemi özliycem ben diye ağlarsın burada :KK70:

Ay tamam tamam dediğin gibi olsun madem :KK70:
Şimdiden düşünmüyor değilim o kısmı. Geceleri psikopata bağlıyorum bu sebeplerden zaten :KK43:

Anne özleme mevzusuna girmeyelim yaa çıkamayız bence :KK42:

Hiiiç yakıştıramadım sana :KK12::63::63:
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorum :rolleyes:
kızz öyle deme 16 günüm kaldı benimm çok zor çok alıştıramadım hala kendimi sanki gene her akşam annemin evindeki yatağımda yatıcakmışım gibi geliyo :KK43:
Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zaman :D

Sadece şunu söyleyebilirim alışılıyor ama ara ara üzüntüsü hep vuruyor

bende bir süre ayrı yaşadım kızlar rahat olun bir şekilde alışıyorsunuz. düşünmeyin bunları daha rahat oluyor ozma m

Poff evet sen tecrübelisin di mi :)
Alışana kadar perişan olmazsak iyii

bende bir süre ayrı yaşadım kızlar rahat olun bir şekilde alışıyorsunuz. düşünmeyin bunları daha rahat oluyor ozma m
Evet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyor :D Ortamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım :D

Kuzu evet senin çook az kaldıı.
Gelinliğini aldın mıı bu arada ya?
pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyim
Kendimi uyuz çocuklar gibi hissediyorum :rolleyes:

Konunun en can alıcı yerinde gelmen açısından tebrik ediyorum seni o zaman :KK70:

sen alışkınsın ozaman canım ben hiç ayrı kalmadım ailemden üniversiteyide aynı şehirde okudum oyüzden şimdi gözüm korkuyo nasıl olcak diye

Back
X